Sxe yerine EAC korumalı bir sunucuya gidebilirsiniz eğer maç atmak istiyorsanız. Ama yine de steam+ ile CSDurağı pro sunucularını tavsiye ederim. Maç tarzında pro atıyorlar hatta gece maç atanlar bile oluyor. Burada reklam yapıp diğer sunuculara haksızlık etmek istemiyorum arayıp bulabilirsin
Mesaj gönderme yetkim yokmuş, o yüzden buradan yazıyorum. Teşekkür ederim.
Yek'-ta yazdı: Pzr Tem 15, 2018 9:16 pm
EAC temiz. Steam iseniz sxe maç atmanızın bir anlamı yok. Sxe maça çağıranları sadece EAC atıyoruz diyerek yerin altına gömebilirsin.
abi EAC nedir nasıl çalışır nasıl kurulur. detaylı bilgi verebilir misin acaba.
Yek'-ta yazdı: Pzr Tem 15, 2018 9:16 pm
EAC temiz. Steam iseniz sxe maç atmanızın bir anlamı yok. Sxe maça çağıranları sadece EAC atıyoruz diyerek yerin altına gömebilirsin.
Rica etsem EAC hakkında kısa bir bilgi verebilir misiniz? Ayrıca Steam+ sadece Steam oyuncuları için mi? İsmine bakacak olursak öyle gözüküyor
EAC yani Easy Anti Cheat hile kullanımını %98 oran ile engelleyen etkili bir koruma sistemidir. Hiç kullanmadım fakat sadece STEAM oyuncular için olduğunu duymuştum. Kullanımını ve diğer özelliklerini araştırarak bulabilirsin.
+ Steam+, steam oyuncuları içindir. EAC gibidir. Sadece program yerine exe ve dll yükleyerek oyunun klasörüne atıyorsunuz. Yine EAC gibi güvenilir bir koruma sistemidir.
Colditz yazdı: Pzt Tem 16, 2018 12:14 am
EAC yani Easy Anti Cheat hile kullanımını %98 oran ile engelleyen etkili bir koruma sistemidir. Hiç kullanmadım fakat sadece STEAM oyuncular için olduğunu duymuştum. Kullanımını ve diğer özelliklerini araştırarak bulabilirsin.
+ Steam+, steam oyuncuları içindir. EAC gibidir. Sadece program yerine exe ve dll yükleyerek oyunun klasörüne atıyorsunuz. Yine EAC gibi güvenilir bir koruma sistemidir.
Türkiye bayrağına tıkladıktan sonra******** ‘yi seçiyorsunuz(bu baska bir firma da olabilir serverin nereden alındıgına baglı) ve ardından [EAC] kurulu dilediğiniz **** Serverına(veya hangi firmadan ise) giriş yapabiliyorsunuz.
En son HaLLuCinati0NNNNN* tarafından Pzt Tem 16, 2018 3:27 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.