Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Steam-Sxe Sorunu

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
napcan

Steam-Sxe Sorunu

Mesaj gönderen napcan »

Colditz yazdı: Pzr Tem 15, 2018 9:04 pm @napcan

Sxe yerine EAC korumalı bir sunucuya gidebilirsiniz eğer maç atmak istiyorsanız. Ama yine de steam+ ile CSDurağı pro sunucularını tavsiye ederim. Maç tarzında pro atıyorlar hatta gece maç atanlar bile oluyor. Burada reklam yapıp diğer sunuculara haksızlık etmek istemiyorum arayıp bulabilirsin :)
Mesaj gönderme yetkim yokmuş, o yüzden buradan yazıyorum. Teşekkür ederim. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yozgatle
Server Ip/DNS: Yakında
Clan İsmi: Yakında
İletişim:

Steam-Sxe Sorunu

Mesaj gönderen Yozgatle »

Sxe de steam + da sorunsuz calisiyor bende

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

HaLLuCinati0NNNNN*

Steam-Sxe Sorunu

Mesaj gönderen HaLLuCinati0NNNNN* »

Yek'-ta yazdı: Pzr Tem 15, 2018 9:16 pm EAC temiz. Steam iseniz sxe maç atmanızın bir anlamı yok. Sxe maça çağıranları sadece EAC atıyoruz diyerek yerin altına gömebilirsin.
abi EAC nedir nasıl çalışır nasıl kurulur. detaylı bilgi verebilir misin acaba.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Steam-Sxe Sorunu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Steam üzerinden easyanticheat programını indiriyorsun. Önce programı sonrada oyunu açıyorsun. Bu kadar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

sorumakinesi

Steam-Sxe Sorunu

Mesaj gönderen sorumakinesi »

Yek'-ta yazdı: Pzr Tem 15, 2018 9:16 pm EAC temiz. Steam iseniz sxe maç atmanızın bir anlamı yok. Sxe maça çağıranları sadece EAC atıyoruz diyerek yerin altına gömebilirsin.
Rica etsem EAC hakkında kısa bir bilgi verebilir misiniz? Ayrıca Steam+ sadece Steam oyuncuları için mi? İsmine bakacak olursak öyle gözüküyor :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Steam-Sxe Sorunu

Mesaj gönderen Colditz »

EAC yani Easy Anti Cheat hile kullanımını %98 oran ile engelleyen etkili bir koruma sistemidir. Hiç kullanmadım fakat sadece STEAM oyuncular için olduğunu duymuştum. Kullanımını ve diğer özelliklerini araştırarak bulabilirsin.

+ Steam+, steam oyuncuları içindir. EAC gibidir. Sadece program yerine exe ve dll yükleyerek oyunun klasörüne atıyorsunuz. Yine EAC gibi güvenilir bir koruma sistemidir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

sorumakinesi

Steam-Sxe Sorunu

Mesaj gönderen sorumakinesi »

Colditz yazdı: Pzt Tem 16, 2018 12:14 am EAC yani Easy Anti Cheat hile kullanımını %98 oran ile engelleyen etkili bir koruma sistemidir. Hiç kullanmadım fakat sadece STEAM oyuncular için olduğunu duymuştum. Kullanımını ve diğer özelliklerini araştırarak bulabilirsin.

+ Steam+, steam oyuncuları içindir. EAC gibidir. Sadece program yerine exe ve dll yükleyerek oyunun klasörüne atıyorsunuz. Yine EAC gibi güvenilir bir koruma sistemidir.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

HaLLuCinati0NNNNN*

Steam-Sxe Sorunu

Mesaj gönderen HaLLuCinati0NNNNN* »

EAC nin de ayrı serverleri mi oluyor sxe deki gibi
Programın açıklamasında şöyle yazıyor.

Kod: Tümünü seç

Türkiye bayrağına tıkladıktan sonra******** ‘yi seçiyorsunuz(bu baska bir firma da olabilir serverin nereden alındıgına baglı) ve ardından [EAC] kurulu dilediğiniz **** Serverına(veya hangi firmadan ise) giriş yapabiliyorsunuz.
En son HaLLuCinati0NNNNN* tarafından Pzt Tem 16, 2018 3:27 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Steam-Sxe Sorunu

Mesaj gönderen Colditz »

Yorumdaki linki sansürleyerek koymanızı öneririm. Başka bir sunucunun kendi hazırladığı program olabilir başka siteden indiriniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala