Mesaj gönderme yetkim yokmuş, o yüzden buradan yazıyorum. Teşekkür ederim.Colditz yazdı: Pzr Tem 15, 2018 9:04 pm @napcan
Sxe yerine EAC korumalı bir sunucuya gidebilirsiniz eğer maç atmak istiyorsanız. Ama yine de steam+ ile CSDurağı pro sunucularını tavsiye ederim. Maç tarzında pro atıyorlar hatta gece maç atanlar bile oluyor. Burada reklam yapıp diğer sunuculara haksızlık etmek istemiyorum arayıp bulabilirsin![]()
Steam-Sxe Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
napcan
Konu Sahibi - Mesajlar: 6
Steam-Sxe Sorunu
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Yozgatle
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
-
HaLLuCinati0NNNNN*
Steam-Sxe Sorunu
abi EAC nedir nasıl çalışır nasıl kurulur. detaylı bilgi verebilir misin acaba.Yek'-ta yazdı: Pzr Tem 15, 2018 9:16 pm EAC temiz. Steam iseniz sxe maç atmanızın bir anlamı yok. Sxe maça çağıranları sadece EAC atıyoruz diyerek yerin altına gömebilirsin.
| Linklerini gizle |
Steam-Sxe Sorunu
Steam üzerinden easyanticheat programını indiriyorsun. Önce programı sonrada oyunu açıyorsun. Bu kadar.
| Linklerini gizle |
-
sorumakinesi
Steam-Sxe Sorunu
Rica etsem EAC hakkında kısa bir bilgi verebilir misiniz? Ayrıca Steam+ sadece Steam oyuncuları için mi? İsmine bakacak olursak öyle gözüküyorYek'-ta yazdı: Pzr Tem 15, 2018 9:16 pm EAC temiz. Steam iseniz sxe maç atmanızın bir anlamı yok. Sxe maça çağıranları sadece EAC atıyoruz diyerek yerin altına gömebilirsin.
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Steam-Sxe Sorunu
EAC yani Easy Anti Cheat hile kullanımını %98 oran ile engelleyen etkili bir koruma sistemidir. Hiç kullanmadım fakat sadece STEAM oyuncular için olduğunu duymuştum. Kullanımını ve diğer özelliklerini araştırarak bulabilirsin.
+ Steam+, steam oyuncuları içindir. EAC gibidir. Sadece program yerine exe ve dll yükleyerek oyunun klasörüne atıyorsunuz. Yine EAC gibi güvenilir bir koruma sistemidir.
+ Steam+, steam oyuncuları içindir. EAC gibidir. Sadece program yerine exe ve dll yükleyerek oyunun klasörüne atıyorsunuz. Yine EAC gibi güvenilir bir koruma sistemidir.
| Linklerini gizle |
-
sorumakinesi
Steam-Sxe Sorunu
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Colditz yazdı: Pzt Tem 16, 2018 12:14 am EAC yani Easy Anti Cheat hile kullanımını %98 oran ile engelleyen etkili bir koruma sistemidir. Hiç kullanmadım fakat sadece STEAM oyuncular için olduğunu duymuştum. Kullanımını ve diğer özelliklerini araştırarak bulabilirsin.
| Linklerini gizle |
-
HaLLuCinati0NNNNN*
Steam-Sxe Sorunu
EAC nin de ayrı serverleri mi oluyor sxe deki gibi
Programın açıklamasında şöyle yazıyor.
Programın açıklamasında şöyle yazıyor.
Kod: Tümünü seç
Türkiye bayrağına tıkladıktan sonra******** ‘yi seçiyorsunuz(bu baska bir firma da olabilir serverin nereden alındıgına baglı) ve ardından [EAC] kurulu dilediğiniz **** Serverına(veya hangi firmadan ise) giriş yapabiliyorsunuz.
En son HaLLuCinati0NNNNN* tarafından Pzt Tem 16, 2018 3:27 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Steam-Sxe Sorunu
Yorumdaki linki sansürleyerek koymanızı öneririm. Başka bir sunucunun kendi hazırladığı program olabilir başka siteden indiriniz.
| Linklerini gizle |