Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

bu plugin sql sever olmadan çalışır mı

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
1DelTA1
İletişim:

Mesaj gönderen 1DelTA1 »

Arkadaşlar merhaba, bir adet plugın var internetten buldum. Çalıştırdım fakat /best yazınca sql hatası yazıyordu konsolda anladım ki

Kod: Tümünü seç

g_pWebLink = register_cvar("dr_timer_web_link", "http://link");// link to web files

register_cvar("dr_timer_sql_host", "host");
	register_cvar("dr_timer_sql_user", "login");
	register_cvar("dr_timer_sql_pass", "password");
	register_cvar("dr_timer_sql_db", "deathrun_timer.db");  If you don't have web server, you can use local stats, just add .db like deathrun_stats.db and enable sqlite module! */
kısmını doldurmak gerekiyor. Orda ingilizce bir yazı var if you ile başlıyor severiniz yoksa şu şekilde kullanabilirsiniz şekilde. Bu plugını sql sunucu acmadan statsları kaydedicek şekilde yapmamız mumkun mu daha dogrusu o ingilizce yazi ondan mi bahsediyor acaba pek anlamıyorum bu işlerden de :)

extra içinde wep diye zip dosyasi var onuda atayım dedim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Enes, eklentinin amacı nedir?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
1DelTA1
İletişim:

Mesaj gönderen 1DelTA1 »

ulyoS yazdı: Çrş Oca 13, 2021 12:16 am Enes, eklentinin amacı nedir?
deathrun timer, yani deathrunda mapı en kısa surede bitiren kişileri bir listeye yazıyor. /best yazınca o kısılerı top15 gibi bir liste şeklinde gosterıyor istersen direk plugının bulundugu siteyi vereyim orda daha ayrıntılı fotolarla falan gosterıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

F.T.H
İletişim:

Mesaj gönderen F.T.H »

Eğer uzaktaki bir veritabanına kayıt etmek istiyorsan, modules.ini içerisinden mysql aktif et gerekli bilgileri cvar ayarları kısmına gir ve dr_timer_sql_db kısmını boş bırak.
Eğer direkt sunucuya kayıt edilmesini istiyorsan, modules.ini içerisinden sqlite modülünü aktif etmen gerekli daha sonra dr_timer_sql_db kısmına dokunma veya herhangi bir isim girebilirsin ve sonuna .db yazman gerek.
sqlite modülünün aktif olup olmadığını kontrol etmek için paneldeki konsoldan amxx modules yazıp bakabilirsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
1DelTA1
İletişim:

Mesaj gönderen 1DelTA1 »

F.T.H yazdı: Çrş Oca 13, 2021 12:34 am Eğer uzaktaki bir veritabanına kayıt etmek istiyorsan, modules.ini içerisinden mysql aktif et gerekli bilgileri cvar ayarları kısmına gir ve dr_timer_sql_db kısmını boş bırak.
Eğer direkt sunucuya kayıt edilmesini istiyorsan, modules.ini içerisinden sqlite modülünü aktif etmen gerekli daha sonra dr_timer_sql_db kısmına dokunma veya herhangi bir isim girebilirsin ve sonuna .db yazman gerek.
sqlite modülünün aktif olup olmadığını kontrol etmek için paneldeki konsoldan amxx modules yazıp bakabilirsin.

[ 1] SQLite                  1.10.0.12   AMX Mod X Dev Team   running    
 [ 2] Fun                     1.10.0.12   AMX Mod X Dev Team   running    
 [ 3] Engine                  1.10.0.12   AMX Mod X Dev Team   running    
 [ 4] FakeMeta                1.10.0.12   AMX Mod X Dev Team   running    
 [ 5] nVault                  1.10.0.12   AMX Mod X Dev Team   running    
 [ 6] CStrike                 1.10.0.12   AMX Mod X Dev Team   running    
 [ 7] CSX                     1.10.0.12   AMX Mod X Dev Team   running    
 [ 8] Ham Sandwich            1.10.0.12   AMX Mod X Dev Team   running    
 [ 9] ReAPI                   5.12.0.192  Asmodai & s1lent     running    
 [10] ReAimDetector           0.1.7       ReHLDS Team          running    

Sunucuya kaydetmem ile uzak sunucu arasında fark yoksa eğer suan panelde calısıyor gozukmekte. Web.zip icinde listede olcak kupa ülke bayragı gıbı seyler var onuda atmam gerekmez mı sunucuya peki
kısaca özet geçebilirmisin sunucuya kaydetme konusunda

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

F.T.H
İletişim:

Mesaj gönderen F.T.H »

1DelTA1 yazdı: Çrş Oca 13, 2021 12:39 am Sunucuya kaydetmem ile uzak sunucu arasında fark yoksa eğer suan panelde calısıyor gozukmekte. Web.zip icinde listede olcak kupa ülke bayragı gıbı seyler var onuda atmam gerekmez mı sunucuya peki
Uzaktaki bir sunucuya mysql ile kayıt edersen eğer o web dosyalarını kullanabilirsin. Bir websiten var ise o web dosyalarını kullanarak oyuncuların sıralamasını websiten üzerinden görebilirsin.
Eğer uğraşırım diyorsan ücretsiz mysql sağlayabileceğin siteler mevcut: Bkz remotemysql.com

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
1DelTA1
İletişim:

Mesaj gönderen 1DelTA1 »

F.T.H yazdı: Çrş Oca 13, 2021 12:42 am
1DelTA1 yazdı: Çrş Oca 13, 2021 12:39 am Sunucuya kaydetmem ile uzak sunucu arasında fark yoksa eğer suan panelde calısıyor gozukmekte. Web.zip icinde listede olcak kupa ülke bayragı gıbı seyler var onuda atmam gerekmez mı sunucuya peki
Uzaktaki bir sunucuya mysql ile kayıt edersen eğer o web dosyalarını kullanabilirsin. Bir websiten var ise o web dosyalarını kullanarak oyuncuların sıralamasını websiten üzerinden görebilirsin.
Eğer uğraşırım diyorsan ücretsiz mysql sağlayabileceğin siteler mevcut: Bkz remotemysql.com

Created!
You have successfully created a new database. The details are below.

Username: bqCwzfxAdp

Database name: bqCwzfxAdp

Password: SHblEwFSxr

Server: remotemysql.com

Port: 3306

These are the username and password to log in to your database and phpMyAdmin
şuan açtım sanırım bu bilgilere göre o kısımları doldurmama daha sonra o wep dosyasını actıgım yere nereye atacagıma yardımcı olursan sana cok minnettar kalırım
bu arada modules acılmıyor ftpde

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

F.T.H
İletişim:

Mesaj gönderen F.T.H »

1DelTA1 yazdı: Çrş Oca 13, 2021 12:53 am şuan açtım sanırım bu bilgilere göre o kısımları doldurmama daha sonra o wep dosyasını actıgım yere nereye atacagıma yardımcı olursan sana cok minnettar kalırım

Öncelikle Modules.ini içerisinden mysql aktif etmeyi unutma.
Cvar ayarlarını şu şekilde değiştir. Ayarları yaptıktan sonra sunucuyu kapatıp aç.
Bu bilgileri daha sonra değiştir veya sil baştan oluştur. Açık olarak paylaştığın için başkası bu bilgilere erişip oyuncuların kayıt olduğu verileri silebilir.

register_cvar("dr_timer_sql_host", "remotemysql.com");
register_cvar("dr_timer_sql_user", "bqCwzfxAdp");
register_cvar("dr_timer_sql_pass", "SHblEwFSxr");
register_cvar("dr_timer_sql_db", "bqCwzfxAdp"); 

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
1DelTA1
İletişim:

Mesaj gönderen 1DelTA1 »

F.T.H yazdı: Çrş Oca 13, 2021 12:58 am
1DelTA1 yazdı: Çrş Oca 13, 2021 12:53 am şuan açtım sanırım bu bilgilere göre o kısımları doldurmama daha sonra o wep dosyasını actıgım yere nereye atacagıma yardımcı olursan sana cok minnettar kalırım

Öncelikle Modules.ini içerisinden mysql aktif etmeyi unutma.
Cvar ayarlarını şu şekilde değiştir. Ayarları yaptıktan sonra sunucuyu kapatıp aç.
Bu bilgileri daha sonra değiştir veya sil baştan oluştur. Açık olarak paylaştığın için başkası bu bilgilere erişip oyuncuların kayıt olduğu verileri silebilir.

register_cvar("dr_timer_sql_host", "remotemysql.com");
register_cvar("dr_timer_sql_user", "bqCwzfxAdp");
register_cvar("dr_timer_sql_pass", "SHblEwFSxr");
register_cvar("dr_timer_sql_db", "bqCwzfxAdp"); 

Daha sonra değiştiriceğim o bilgileri sorun yok
şuanda new game uzerınden denıyorum plugın calıstı /best yazınca ekran cıkıyor ama bembeyaz, sql sunucusna wep dosyalarını atamadım beceremedım ondan sanırım
onun dısında panelde ftp uzerınde addons/amxmodx içindeki modüles dosyası acılmamakta sunucu ıletısım hataası verıyor
discord gelebılırsen cok mınnettar kalırım ucrette verebılırım duzgunce ayarlayabılırsek hıc problem yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

F.T.H
İletişim:

Mesaj gönderen F.T.H »

1DelTA1 yazdı: Çrş Oca 13, 2021 1:05 am Daha sonra değiştiriceğim o bilgileri sorun yok
şuanda new game uzerınden denıyorum plugın calıstı /best yazınca ekran cıkıyor ama bembeyaz, sql sunucusna wep dosyalarını atamadım beceremedım ondan sanırım
onun dısında panelde ftp uzerınde addons/amxmodx içindeki modüles dosyası acılmamakta sunucu ıletısım hataası verıyor
discord gelebılırsen cok mınnettar kalırım ucrette verebılırım duzgunce ayarlayabılırsek hıc problem yok
Ücretlik bir durum yok, şu zamana kadar almadım almamda. Eklentiyi yapan arkadaş ücretli satmamış ben kurmana yardım ederken mi ücret alacağım...
Modules klasörüne girmene gerek yok, sen Addons>Amxmodx>configs klasörü içerisinden modules.ini içerisindeki mysql yazan kısmın başında noktalı virgül var ise kaldırıp kaydedeceksin. Yanlış hatırlamıyorsam yasaklı kelime hatası alacaksın eğer öyle bir hata alırsan buraya belirt.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala