Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, dediğin gibi yaptım ve yasaklı kod hatası aldımF.T.H yazdı: Çrş Oca 13, 2021 1:11 amÜcretlik bir durum yok, şu zamana kadar almadım almamda. Eklentiyi yapan arkadaş ücretli satmamış ben kurmana yardım ederken mi ücret alacağım...1DelTA1 yazdı: Çrş Oca 13, 2021 1:05 am Daha sonra değiştiriceğim o bilgileri sorun yok
şuanda new game uzerınden denıyorum plugın calıstı /best yazınca ekran cıkıyor ama bembeyaz, sql sunucusna wep dosyalarını atamadım beceremedım ondan sanırım
onun dısında panelde ftp uzerınde addons/amxmodx içindeki modüles dosyası acılmamakta sunucu ıletısım hataası verıyor
discord gelebılırsen cok mınnettar kalırım ucrette verebılırım duzgunce ayarlayabılırsek hıc problem yok
Modules klasörüne girmene gerek yok, sen Addons>Amxmodx>configs klasörü içerisinden modules.ini içerisindeki mysql yazan kısmın başında noktalı virgül var ise kaldırıp kaydedeceksin. Yanlış hatırlamıyorsam yasaklı kelime hatası alacaksın eğer öyle bir hata alırsan buraya belirt.
bide sanırım web dosyasını acmam ıcın ayrı bir ftp gibi sunucu acmam mı lazım , cok soru soruyorum kusura bakma anlamadıgım ısler oldugu ıcın