Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

bu plugin sql sever olmadan çalışır mı

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
1DelTA1
İletişim:

Mesaj gönderen 1DelTA1 »

F.T.H yazdı: Çrş Oca 13, 2021 3:53 am
1DelTA1 yazdı: Çrş Oca 13, 2021 3:32 am non steamda da boyle oldu ya reis
Yeni bir komut ekledim. Eğer best yazınca hata alan olur ise /best2 yazsın. Yalnız bu siteye göndermez direkt sql komutunu çalıştırır.
Tamam reis saol. Herşey için teşekkür ederim vallahi son olarak başka bir plugın daha baktım da bunu halledemezsek diye güzel bi timer buldum amxx studıodan complie ettim sorunsuz new game denedım cok ıyı calısıyor. msql cevırme sıstemı var onu denıyecegım ılerıde ama csduraginda complie edemiyorum hata verıyor bakarmısın

Kod: Tümünü seç

timer.sma(13) : fatal error 100: cannot read from file: "timer/buttons.inl"
O dosyayı ıncludenın ıcıne atmayı denedım inc gibi ama yasaklı dosya dedi
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

F.T.H
İletişim:

Mesaj gönderen F.T.H »

1DelTA1 yazdı: Çrş Oca 13, 2021 4:13 am O dosyayı ıncludenın ıcıne atmayı denedım inc gibi ama yasaklı dosya dedi
Dosyaların uzantısını hem eklentiden hem de dosyadan inl'den .inc olarak değiştir.
Sana hangi inl dosyalarını verdiyse o dosyaları, include içerisine timer isminde klasör oluştur ve oraya yükle.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
1DelTA1
İletişim:

Mesaj gönderen 1DelTA1 »

F.T.H yazdı: Çrş Oca 13, 2021 4:22 am
1DelTA1 yazdı: Çrş Oca 13, 2021 4:13 am O dosyayı ıncludenın ıcıne atmayı denedım inc gibi ama yasaklı dosya dedi
Dosyaların uzantısını hem eklentiden hem de dosyadan inl'den .inc olarak değiştir.
Sana hangi inl dosyalarını verdiyse o dosyaları, include içerisine timer isminde klasör oluştur ve oraya yükle.
Kurdum reis sağol, şuan bu sekılde sorun yok herşey için teşekkür ederim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

F.T.H
İletişim:

Mesaj gönderen F.T.H »

1DelTA1 yazdı: Çrş Oca 13, 2021 4:44 am Kurdum reis sağol, şuan bu sekılde sorun yok herşey için teşekkür ederim
Veritabanı bilgilerini doğru girmediğinden o hatayı alıyorsun, eğer kullanıcı adın root olarak kaldıysa bir yanlışık yaptıysan değiştir.
Eğer doğru girdiysen de sunucunu kapatıp aç.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
1DelTA1
İletişim:

Mesaj gönderen 1DelTA1 »

F.T.H yazdı: Çrş Oca 13, 2021 4:52 am
1DelTA1 yazdı: Çrş Oca 13, 2021 4:44 am Kurdum reis sağol, şuan bu sekılde sorun yok herşey için teşekkür ederim
Veritabanı bilgilerini doğru girmediğinden o hatayı alıyorsun, eğer kullanıcı adın root olarak kaldıysa bir yanlışık yaptıysan değiştir.
yazıyı okuyunca farkettm bende duzelttim onu sorun yok suan calısıyor tıkır tıkır sadece top15 gibi gozukmuyor alttan yazıyor mapın rekoru su kiside gibi bunla yetincez artık digerini beceremedim xd

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
1DelTA1
İletişim:

Mesaj gönderen 1DelTA1 »

F.T.H yazdı: Çrş Oca 13, 2021 4:52 am
Dostum guzel bir haberım var /best'i çekmeyi başardım suan non steam veya steamda artık gozukuyor. Yeni sorun şu ki orjinal sma da yanı senın degiminle eski sisteme gore yazılan sma da yapılan map reklorlarını sql datasına gonderıyor daha dogrusu kaydediyor alltan da rekor kırınca veya kıramayınca ingilizce sekilde su kadar saniye daha iyi yaparak rekorunu kırdın veya şu sanıye daha fazla yaptın gıbı yazılar gecıyor sorunsuz yanı hersey okey tek sorunu kurulan timer butonlarını kaydetmemesiydi neyse
senin duzenledıgın plugın calısıyor fakat sql datasına yenı rekorları veya yenı acılan mapı ılk defa bıtırsenız bıle yazmıyor. Alltan su kadar surede bıtırdın yazıyor sadece, rekoru kırdın veya su sanıye ıle kacırdın gıbı seyleri de yazmamakta. Buna ve timerleri kaydetmeme sorununa cozum bulursak işlem tamam =)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala