Bu bir sorun değil. Bu eklentinin kendisi. Bu bir tek eklentiye eklemeler yaparak düzenleyebilirsiniz.
Eklenti için yeni bir model hazırlanacak, bu model eklentiye tanımlandırılacak. Yukarıda yazdığım olay yüzünden.
th_jctf.mdl modeli değiştirmek
Moderatör: Moderatörler
-
taha aydemir26
Konu Sahibi - Mesajlar: 404
anladııım deneyeceğizYek'-ta yazdı: Çrş Kas 14, 2018 12:44 am Bu bir sorun değil. Bu eklentinin kendisi. Bu bir tek eklentiye eklemeler yaparak düzenleyebilirsiniz.
Eklenti için yeni bir model hazırlanacak, bu model eklentiye tanımlandırılacak. Yukarıda yazdığım olay yüzünden.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
Eklentiyi facebook uzerinden attin zaten. Ben ilgilenerek halledebilirim. Ancak suanda hem vize haftasi hemde sirada bekleyen eklentilerim var.
Eklentiyi burada paylasarak daha rahat bir sonuc elde edersin. Bilen herkes ilgilenmeye calisir.
Malesef ki , asil ben yazilimi o kadar basit olan bir eklentinin neden gizli tutuldugunu anlamiyorum
Eklentiyi burada paylasarak daha rahat bir sonuc elde edersin. Bilen herkes ilgilenmeye calisir.
Malesef ki , asil ben yazilimi o kadar basit olan bir eklentinin neden gizli tutuldugunu anlamiyorum
| Linklerini gizle |
-
taha aydemir26
çünkü emanet , mod sahibi şuan askerde emaneti ortalık yerde paylaşmak istemiyorumFatih ~ EjderYa yazdı: Çrş Kas 14, 2018 12:55 am Eklentiyi facebook uzerinden attin zaten. Ben ilgilenerek halledebilirim. Ancak suanda hem vize haftasi hemde sirada bekleyen eklentilerim var.
| Linklerini gizle |
-
taha aydemir26
allah kolaylık versin sınavların iyi geçer inş bu mod tamamlanınca servere bekliyorum:) @Fatih ~ EjderYa
| Linklerini gizle |
Bu ayarı kimse yapamaz. Öncelikle bayrak sende olduğu vakit bayrağın modelini orjinal ctf den değiştireceksin. Sonra bayrak yere düştüğü vakit yada kendi alanına gittiği vakit eski modeline dönecek. Bunu yapabilirsin, bunu forumdaki bir kaç kişi daha yapabilir. Fakat yerine geçecek modeli milk shape de yeniden hazırlaman lazım. Onuda bu forumda bir tek ben yapabilirim.Fatih ~ EjderYa yazdı: Çrş Kas 14, 2018 12:55 am Eklentiyi facebook uzerinden attin zaten. Ben ilgilenerek halledebilirim. Ancak suanda hem vize haftasi hemde sirada bekleyen eklentilerim var.
Yeni bir bayrak kapmaca modu yazmasam yapardım. Artık yeni bayrak kapmaca modu panele yüklendiği vakit birlikte yaparız.
| Linklerini gizle |
-
taha aydemir26
tamamdırYek'-ta yazdı: Çrş Kas 14, 2018 1:02 amBu ayarı kimse yapamaz. Öncelikle bayrak sende olduğu vakit bayrağın modelini orjinal ctf den değiştireceksin. Sonra bayrak yere düştüğü vakit yada kendi alanına gittiği vakit eski modeline dönecek. Bunu yapabilirsin, bunu forumdaki bir kaç kişi daha yapabilir. Fakat yerine geçecek modeli milk shape de yeniden hazırlaman lazım. Onuda bu forumda bir tek ben yapabilirim.Fatih ~ EjderYa yazdı: Çrş Kas 14, 2018 12:55 am Eklentiyi facebook uzerinden attin zaten. Ben ilgilenerek halledebilirim. Ancak suanda hem vize haftasi hemde sirada bekleyen eklentilerim var.
Yeni bir bayrak kapmaca modu yazmasam yapardım. Artık yeni bayrak kapmaca modu panele yüklendiği vakit birlikte yaparız.
| Linklerini gizle |