ts114 gel bekliyorum artık gına geldi
th_jctf.mdl modeli değiştirmek
Moderatör: Moderatörler
-
taha aydemir26
Konu Sahibi - Mesajlar: 404
Gelişim 11.30 bulur
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
taha aydemir26

Merhaba yine ben
| Linklerini gizle |
Modun modelinde alan, alandaki bayrak, yerdeki bayrak tanımlı. Bayrağı aldığınız vakit modelin animasyonsuz halini kullanıyor çünkü obje hareketlerinde animasyon geçersiz kalıyor. Bu sebep ile yeni bayrak kapmaca modunda ayrı bir model olarak hazırladım sırttaki bayrak modelini. CTF nin orjinal eklentisinde bunu yapamazsınız.taha aydemir26 yazdı: Sal Kas 13, 2018 11:59 pm
Merhaba yine ben :D sonunda yaptık fakat göründüğü gibi usame bin-ladinin bedeni arşa çıkmış. ladini oyuncunun sıtına alabilsek ve ya oyuncuyu takip ettirebilsek işimiz tamamlanacak. bundan mütevellit yardımlarınızı bekliyorum:)
| Linklerini gizle |
-
taha aydemir26
senin kurmuş olduğun bayrak kapmaca modu mu ?Yek'-ta yazdı: Çrş Kas 14, 2018 12:08 amModun modelinde alan, alandaki bayrak, yerdeki bayrak tanımlı. Bayrağı aldığınız vakit modelin animasyonsuz halini kullanıyor çünkü obje hareketlerinde animasyon geçersiz kalıyor. Bu sebep ile yeni bayrak kapmaca modunda ayrı bir model olarak hazırladım sırttaki bayrak modelini. CTF nin orjinal eklentisinde bunu yapamazsınız.taha aydemir26 yazdı: Sal Kas 13, 2018 11:59 pm
Merhaba yine bensonunda yaptık fakat göründüğü gibi usame bin-ladinin bedeni arşa çıkmış. ladini oyuncunun sıtına alabilsek ve ya oyuncuyu takip ettirebilsek işimiz tamamlanacak. bundan mütevellit yardımlarınızı bekliyorum:)
| Linklerini gizle |
Daha bir şey kurmadım, yeni bir bayrak kapmaca modu yazıyorum.
| Linklerini gizle |
-
taha aydemir26
yani şu adamı sırta almak imkansız şuanYek'-ta yazdı: Çrş Kas 14, 2018 12:16 am Daha bir şey kurmadım, yeni bir bayrak kapmaca modu yazıyorum.
| Linklerini gizle |
-
taha aydemir26
-
taha aydemir26