Fatih ~ EjderYa yazdı: Pzt Kas 12, 2018 6:57 pm
Özelden eklenti paylaşılmasını hoş bulmuyorum.
Neyse;
Eklenti içerisinde
new const FLAG_MODEL[] = "models/FkGaming/fk_jctf.mdl"
Satırından modeli istediğin yere ayarlayabilirsin.
hocam ben anlatamıyorum özür dilerim şöyle diyim :
mevcut bayrak modelinin adının değiştirip kendi bayrak modelimizin adını yazacağımız yer neresi?
kafayı yiyecem müsait biri ts114.csduragi.website şuraya gelirse çok sevinirim
Kardeşim kafayı yiyecek bir şey yok. bayrak modeli "models/FkGaming/fk_jctf.mdl" konumunda.
eklenti içerisinden bunu istediğin yere alabilirsin.
Yek'-ta yazdı: Pzt Kas 12, 2018 7:29 pm
neden ama ya?
Hocam teşekkürler modeli yapmışsınız son birsey istiyorum bu modelin dosya yolunu değiştirmemiz gerek biz o yolu bulamıyoruz nereden değiştireceğiz onu bilmiyoruz ismini değiştirmemiz gerek çünkü bu isimle daha önce bi bayrak modu kuruldu ve daha önce giren oyuncular şimdiki modu göremeyecekler o yüzden ismi değiştireceğimiz yol nerde. Umarım açıklayabildim
Yek'-ta yazdı: Pzt Kas 12, 2018 7:49 pm
sma dosyasında Fatih in belirtmiş olduğu yer.
Yok olmadı . Teşekkürler yine de
Güzel kardeşim Bak Şimdi.
Eklentiyi metin belgesi ile aç ve eklenti içerisinde bir satırda models/FkGaming/fk_jctf.mdl yazısını göreceksin.
Bunu istediğin gibi değiştirebilirsin. Daha nasıl anlatabilirim ki. models klasörünün içerisindeki FkGaming Klasörünün içerisinde fk_jctf.mdl dosyası varmış. Bunu istediğin gibi ayarla işte.
Yek'-ta yazdı: Pzt Kas 12, 2018 7:49 pm
sma dosyasında Fatih in belirtmiş olduğu yer.
Yok olmadı . Teşekkürler yine de
Güzel kardeşim Bak Şimdi.
Eklentiyi metin belgesi ile aç ve eklenti içerisinde bir satırda models/FkGaming/fk_jctf.mdl yazısını göreceksin.
Bunu istediğin gibi değiştirebilirsin. Daha nasıl anlatabilirim ki. models klasörünün içerisindeki FkGaming Klasörünün içerisinde fk_jctf.mdl dosyası varmış. Bunu istediğin gibi ayarla işte.
fatih kardeşim yaptım zaten olmuyoro kadarını yapabiliyorum heralde ama olmuyoraw
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/b.kmod.sma(1239) : error 021: symbol already defined: "plugin_init"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/b.kmod.sma(3809) : error 017: undefined symbol "argbreak"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/b.kmod.sma(3809) : error 088: number of arguments does not match definition
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/b.kmod.sma(3809) : error 088: number of arguments does not match definition
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/b.kmod.sma(3809) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.
5 Errors.
Done.
Eklentiyi yüklerken bu hataları veriyor alakası var mıdır ki bunlarla