Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Yani ts16 bizde kalma gibi bir ihtimali varsa kalsın yoksa ts37 incrediblede birakicaksa ts18 e gecicekse ts37-cs37yapmamiza izin verirseniz sevinirz Ömer bey cevabiniizi beklemekteyim.
Olursa, sizin için haksızlık olur diye düşünüyorum sonuçta ip düşmüş ve satın almışsınız ama bence istisnasız herkesin oyun ip'si neyse ts ip'side o olmalı diye düşünüyorum. Sonuçta başka sunuculardan ts almak yasak, serverı olan herkes csd'den ts alıyor. En azından herkes sv ip'sinin aynısını alabilmeli. Yönetimden ts43 rica ederiz bizde
Taha Demirbaş yazdı: Pzr Haz 24, 2018 1:13 am
Yapılacak birşey yok. ts16 cs16 'nındır. Size bakiyesi veyatta başka bir ürün verilmedi mi ?
Bakiyesini istemiyoz ben 7 aydır ts22 yi kullaniyom on ip çıktı onu aldık bizim amacımız her zaman daha iyi olmak ts16 yi vermek istemiyoz eğer öyle bişey yapılacaksa da bize ts7 veya 15 14 gibi ip vermesini talep ediyoz
Levelsiz yazdı: Pzr Haz 24, 2018 2:41 am
Olursa, sizin için haksızlık olur diye düşünüyorum sonuçta ip düşmüş ve satın almışsınız ama bence istisnasız herkesin oyun ip'si neyse ts ip'side o olmalı diye düşünüyorum. Sonuçta başka sunuculardan ts almak yasak, serverı olan herkes csd'den ts alıyor. En azından herkes sv ip'sinin aynısını alabilmeli. Yönetimden ts43 rica ederiz bizde
Valla şimdi ts22ye geçsek orayida birisi talep eder orada gider korkusu var. Hayırlısı inşallah herkesin swsi ile tssi aynı olur.