Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

TS16 Hakkinda

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

TS16 Hakkinda

Mesaj gönderen vanessaaa »

Insallah .d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

TS16 Hakkinda

Mesaj gönderen Colditz »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cmt Haz 23, 2018 10:28 pm O zaman Cs2 Ts2yi alması gerekiyor ?
Muhtemelen böyle bir şey olmaz. 4 yıllık klanın tssi değiştirilirse çok anlamlı bir şey olmaz. Benim düşüncem bu en azından. Ayrıca böyle bir şey olması için pek bir anlam da yok bence.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

TS16 Hakkinda

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Colditz yazdı: Pzr Haz 24, 2018 12:33 am
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cmt Haz 23, 2018 10:28 pm O zaman Cs2 Ts2yi alması gerekiyor ?
Muhtemelen böyle bir şey olmaz. 4 yıllık klanın tssi değiştirilirse çok anlamlı bir şey olmaz. Benim düşüncem bu en azından. Ayrıca böyle bir şey olması için pek bir anlam da yok bence.
Dostum anlatmak istediğim şu şimdi bu adamlar 1 haftadan önce çekmiş olabilir eyvallah kaç tane ön ipden ts düştü alındı birşleyler oldu yapılması gerekirse tüm clanlara yapılması gerekir buda haksızlığa yol açar ben zaten leader'in tssi alınsın demiyorum orada koskocaman 4 senelik bir emek var tabikide anlamsız ve gereksiz olur bilemiyorum bu sorunu tek ömer abi çözebilir hayırlısı olsun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

TS16 Hakkinda

Mesaj gönderen Red »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Pzr Haz 24, 2018 12:37 am
Dostum anlatmak istediğim şu şimdi bu adamlar 1 haftadan önce çekmiş olabilir eyvallah kaç tane ön ipden ts düştü alındı birşleyler oldu yapılması gerekirse tüm clanlara yapılması gerekir buda haksızlığa yol açar ben zaten leader'in tssi alınsın demiyorum orada koskocaman 4 senelik bir emek var tabikide anlamsız ve gereksiz olur bilemiyorum bu sorunu tek ömer abi çözebilir hayırlısı olsun
cs16 ts16'nın kendilerine verilmesini talep etmiş o sebeple iptal edilmiş Ömer abi öyle diyor cs26 sizde sanırım gidipte ticketle ts26 yı isterseniz karşı taraftan iptal edip süresi gelince size ekleniyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

TS16 Hakkinda

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

realgaming yazdı: Pzr Haz 24, 2018 12:41 am
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Pzr Haz 24, 2018 12:37 am

cs16 ts16'nın kendilerine verilmesini talep etmiş o sebeple iptal edilmiş Ömer abi öyle diyor cs26 sizde sanırım gidipte ticketle ts26 yı isterseniz karşı taraftan iptal edip süresi gelince size ekleniyor
valla ben karışmıyım şimdi olayları bilmiyorum hiç tatsızlık olmasın gereken umarım yapılır hiç bir tarafta üzülmez inşallah hakkınızda hayırlısı dostum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

TS16 Hakkinda

Mesaj gönderen ARZ* »

Valla açıkcası ts16nin elimden gitmesini hiç istemem Ömer Beydende ricam tsmiz bizde kalsin bize yeter :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

TS16 Hakkinda

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

@ARZ* Bilgi size yetkiliden gelmedi ise kaile almayınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

TS16 Hakkinda

Mesaj gönderen ARZ* »

Taha Demirbaş yazdı: Pzr Haz 24, 2018 1:09 am @ARZ* Bilgi size yetkiliden gelmedi ise kaile almayınız.
Otomatik iptal edildi ts16 faceden yazdigimizda ise cs16 sahibi talep etti cevabini aldik.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

TS16 Hakkinda

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Yapılacak birşey yok. ts16 cs16 'nındır. Size bakiyesi veyatta başka bir ürün verilmedi mi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

TS16 Hakkinda

Mesaj gönderen Colditz »

Yani ts sahibi istediği gibi ts kapanıyor ve başkasına mı veriliyor?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli