TS16 Hakkinda
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
-
TS16 Hakkinda
Muhtemelen böyle bir şey olmaz. 4 yıllık klanın tssi değiştirilirse çok anlamlı bir şey olmaz. Benim düşüncem bu en azından. Ayrıca böyle bir şey olması için pek bir anlam da yok bence.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
TS16 Hakkinda
Dostum anlatmak istediğim şu şimdi bu adamlar 1 haftadan önce çekmiş olabilir eyvallah kaç tane ön ipden ts düştü alındı birşleyler oldu yapılması gerekirse tüm clanlara yapılması gerekir buda haksızlığa yol açar ben zaten leader'in tssi alınsın demiyorum orada koskocaman 4 senelik bir emek var tabikide anlamsız ve gereksiz olur bilemiyorum bu sorunu tek ömer abi çözebilir hayırlısı olsunColditz yazdı: Pzr Haz 24, 2018 12:33 amMuhtemelen böyle bir şey olmaz. 4 yıllık klanın tssi değiştirilirse çok anlamlı bir şey olmaz. Benim düşüncem bu en azından. Ayrıca böyle bir şey olması için pek bir anlam da yok bence.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
TS16 Hakkinda
cs16 ts16'nın kendilerine verilmesini talep etmiş o sebeple iptal edilmiş Ömer abi öyle diyor cs26 sizde sanırım gidipte ticketle ts26 yı isterseniz karşı taraftan iptal edip süresi gelince size ekleniyorIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Pzr Haz 24, 2018 12:37 amDostum anlatmak istediğim şu şimdi bu adamlar 1 haftadan önce çekmiş olabilir eyvallah kaç tane ön ipden ts düştü alındı birşleyler oldu yapılması gerekirse tüm clanlara yapılması gerekir buda haksızlığa yol açar ben zaten leader'in tssi alınsın demiyorum orada koskocaman 4 senelik bir emek var tabikide anlamsız ve gereksiz olur bilemiyorum bu sorunu tek ömer abi çözebilir hayırlısı olsunColditz yazdı: Pzr Haz 24, 2018 12:33 amMuhtemelen böyle bir şey olmaz. 4 yıllık klanın tssi değiştirilirse çok anlamlı bir şey olmaz. Benim düşüncem bu en azından. Ayrıca böyle bir şey olması için pek bir anlam da yok bence.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
TS16 Hakkinda
valla ben karışmıyım şimdi olayları bilmiyorum hiç tatsızlık olmasın gereken umarım yapılır hiç bir tarafta üzülmez inşallah hakkınızda hayırlısı dostum.realgaming yazdı: Pzr Haz 24, 2018 12:41 amcs16 ts16'nın kendilerine verilmesini talep etmiş o sebeple iptal edilmiş Ömer abi öyle diyor cs26 sizde sanırım gidipte ticketle ts26 yı isterseniz karşı taraftan iptal edip süresi gelince size ekleniyorIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Pzr Haz 24, 2018 12:37 amDostum anlatmak istediğim şu şimdi bu adamlar 1 haftadan önce çekmiş olabilir eyvallah kaç tane ön ipden ts düştü alındı birşleyler oldu yapılması gerekirse tüm clanlara yapılması gerekir buda haksızlığa yol açar ben zaten leader'in tssi alınsın demiyorum orada koskocaman 4 senelik bir emek var tabikide anlamsız ve gereksiz olur bilemiyorum bu sorunu tek ömer abi çözebilir hayırlısı olsunColditz yazdı: Pzr Haz 24, 2018 12:33 am
Muhtemelen böyle bir şey olmaz. 4 yıllık klanın tssi değiştirilirse çok anlamlı bir şey olmaz. Benim düşüncem bu en azından. Ayrıca böyle bir şey olması için pek bir anlam da yok bence.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1065
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
TS16 Hakkinda
Valla açıkcası ts16nin elimden gitmesini hiç istemem Ömer Beydende ricam tsmiz bizde kalsin bize yeter 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1065
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
TS16 Hakkinda
Otomatik iptal edildi ts16 faceden yazdigimizda ise cs16 sahibi talep etti cevabini aldik.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Haz 24, 2018 1:09 am @ARZ* Bilgi size yetkiliden gelmedi ise kaile almayınız.
Linklerini gizle |
TS16 Hakkinda
Yapılacak birşey yok. ts16 cs16 'nındır. Size bakiyesi veyatta başka bir ürün verilmedi mi ?
Linklerini gizle |
-
TS16 Hakkinda
Yani ts sahibi istediği gibi ts kapanıyor ve başkasına mı veriliyor?
Linklerini gizle |