Sunucu girişleri ile ilgili [Aktif Konu] [Sorunlar giderilmiştir]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Sunucu girişleri ile ilgili [Aktif Konu] [Sorunlar giderilmiştir]
Sorunlar giderilmiştir.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Sunucu girişleri ile ilgili [Aktif Konu]
Bekleriz sorun yok ama ne kadar? yok mu çözümün öngörüsü. Mesela 2 hafta daha böyle gidecekmi? öyleyse serverla ilgilenmeyi bırakıp çözüm bulununca devam edelim. 4 kişiyiz gün boyu serverda.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Saldırı ilk defa Cuma 1:30 da geldi, engellendi. Sonra Cuma 12:45 civarı geldi, namazdan sonra engelledik :). Sonra derbi vakti geldi oda Cuma 21:00 da. O gece de hallettik fakat sürekli değiştirerek saldırıyor. Çözüme yakınız. Hicbir saldırı CSDuraginda 1 haftadan uzun süre olmadı. Hala yazar iken abartarak yazıyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Bilgilendirme için teşekkürler
Ömer abiye diğer konuda problemle ilgili bu tarz bir açıklamanın yapılmasını anlatmak istemiştim
sorunun çözülmeye çalışıldığını bizde biliyoruz sonuçta koskoca bir firma geliri gideri var vs. ama yaşanan her problemde bu tarz bir açıklama yapılmasının kimseye zararı yok
+ yararı var
Ömer abiye diğer konuda problemle ilgili bu tarz bir açıklamanın yapılmasını anlatmak istemiştim
bunu yazıp konuyu kilitlediğinde insanların akıllarında soru işaretleri kalıyor ve konu açmaktan çekiniyorlarKonsola connect yazıp girsinler, çözüm bulundu otomatiğe bağlamaya çalışılınıyor
sorunun çözülmeye çalışıldığını bizde biliyoruz sonuçta koskoca bir firma geliri gideri var vs. ama yaşanan her problemde bu tarz bir açıklama yapılmasının kimseye zararı yok
+ yararı var
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
O otomatik IP engelleme sistemi elinizde patlayabilir. Gerçekten algoritmayı özenli yazmanız gerekiyor. Onun dışında saldırı tipini açıklar mısınız ? Engellerken zorlandığınız tek saldırı tipi bu oluyor. Gerçekten merak ettim.
Linklerini gizle |
-
şu saatlerde galiba bir değişiklik yapıldı ve sunuculara restart atıldı
şuan tüm serverlar listede gözüküyor
takipteyim herhangi bir sorun olursa bu konu üzerinden bildireceğim
şuan tüm serverlar listede gözüküyor
takipteyim herhangi bir sorun olursa bu konu üzerinden bildireceğim
En son holigan tarafından Pzt Kas 05, 2018 8:24 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Otomatik ip engelleme sistemi diye bir şey yok, son kullanıcıya anlayabilmesi için böyle bir açıklama yapılıyor.Captan Price yazdı: Pzt Kas 05, 2018 8:16 pm O otomatik IP engelleme sistemi elinizde patlayabilir. Gerçekten algoritmayı özenli yazmanız gerekiyor. Onun dışında saldırı tipini açıklar mısınız ? Engellerken zorlandığınız tek saldırı tipi bu oluyor. Gerçekten merak ettim.
Linklerini gizle |
-
panelden bilgi çekemiyorum fakat sunucular listede görünüyor
haberiniz olsun
haberiniz olsun
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Otomatik engelleme sistemini sadece yazmıyoruz, alternatifini de yazıyoruz.Captan Price yazdı: Pzt Kas 05, 2018 8:16 pm O otomatik IP engelleme sistemi elinizde patlayabilir. Gerçekten algoritmayı özenli yazmanız gerekiyor. Onun dışında saldırı tipini açıklar mısınız ? Engellerken zorlandığınız tek saldırı tipi bu oluyor. Gerçekten merak ettim.
Saldırı tipini ilk açılan konuda professionalin yorumundan alabilirsin, buraya açık açık yazmam doğru olmaz. Burada hiçbir bilgisi olmayan birisinin bile anlayabileceği düzeyde açıklama yapıyorum. Engellenmesi için ise biz bir hamle yapıp karşı taraf gönderdiği mesajı değiştirerek hamle yapıyor. Bu sebep ile uzadı.
------
Sunucusu kapalı olanlar panelden bir kere kapat aç yapsınlar. Sonra sunucularını kontrol etsinler. Şuanda panelde ki görüntüleme kapalı, yani sunucu kapalı gözükür fakat sunucu açıktır. Bunu oyuna giriş yaparak deneyin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Şuanda sunucular açık fakat panelde kapalı gözükebilir. Sunucusu kapalı olanlar panelden kapat aç yapsınlar sonra tekrar sunucuya girmeyi denesinler.
Linklerini gizle |