Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Captan Price yazdı: Pzt Kas 05, 2018 8:16 pm
O otomatik IP engelleme sistemi elinizde patlayabilir. Gerçekten algoritmayı özenli yazmanız gerekiyor. Onun dışında saldırı tipini açıklar mısınız ? Engellerken zorlandığınız tek saldırı tipi bu oluyor. Gerçekten merak ettim.
Otomatik engelleme sistemini sadece yazmıyoruz, alternatifini de yazıyoruz.
Saldırı tipini ilk açılan konuda professionalin yorumundan alabilirsin, buraya açık açık yazmam doğru olmaz. Burada hiçbir bilgisi olmayan birisinin bile anlayabileceği düzeyde açıklama yapıyorum. Engellenmesi için ise biz bir hamle yapıp karşı taraf gönderdiği mesajı değiştirerek hamle yapıyor. Bu sebep ile uzadı.
------
Sunucusu kapalı olanlar panelden bir kere kapat aç yapsınlar. Sonra sunucularını kontrol etsinler. Şuanda panelde ki görüntüleme kapalı, yani sunucu kapalı gözükür fakat sunucu açıktır. Bunu oyuna giriş yaparak deneyin.
Captan Price yazdı: Pzt Kas 05, 2018 8:16 pm
O otomatik IP engelleme sistemi elinizde patlayabilir. Gerçekten algoritmayı özenli yazmanız gerekiyor. Onun dışında saldırı tipini açıklar mısınız ? Engellerken zorlandığınız tek saldırı tipi bu oluyor. Gerçekten merak ettim.
Otomatik ip engelleme sistemi diye bir şey yok, son kullanıcıya anlayabilmesi için böyle bir açıklama yapılıyor.
Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Anlayacağım şeyi anladım. İşiniz hiçte kolay değil, umarım umduğunuz gibi her şey yolunda gider. Tabii ki bu süreçte panel sahipleri ve diğer kullanıcıların sabrı da sizi etkilemekte. Tüm CSD ekibine başarılar diliyorum.
holigan yazdı: Pzt Kas 05, 2018 9:05 pm
ilk testi steam üzerinden gerçekleştirmiş attığım ekran görüntüleri steam setup'ına ait
neyse varsa bir sorun çıkar ortaya
Yek'-ta yazdı: Pzt Kas 05, 2018 8:50 pm
Herhangi bir sorun yok.
Yekta geçende böyle bir sıkıntı oldu sen yine steamden bakmıştın
bizim bahsettiğimiz csd clienti
Favorilerde bende de gözüküyor zaten onda sıkıntı yok
Bizim sorun genel sunucu listesi olduğu için biz direkt oraya bakıyoruz. Bahsetmiş olduğun yer ile Ömer TELLİ şuan düzenlemeler yapıyor. Bu sebep ile orası şuan iptal. Yakın bir zamanda panelle birlikte düzelecek.
hepter yazdı: Sal Kas 06, 2018 1:56 am
half life sunucularına orjinal steamdan girerken bu hatayı alıyorum "no-steam p48 clients are not allowed on this server"
Arkadaş Haklı Half-Life Sunucularına giremiyoruz acil bi müdahale etmeniz lazım @Yek'-ta[@Bilinmeyen Etiket]
hepter yazdı: Sal Kas 06, 2018 1:56 am
half life sunucularına orjinal steamdan girerken bu hatayı alıyorum "no-steam p48 clients are not allowed on this server"
Arkadaş Haklı Half-Life Sunucularına giremiyoruz acil bi müdahale etmeniz lazım
@Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]