oyuncu kicklendiğinde gelen uyarı şablonunda sadece
sorry uyarısını aldığını söylüyor
test edilen sunucular cs53,cs59,cs115 bu iki sunucuya giriş yaparken bu sorunu alıyor fakat alta yazacağım ip'ye sorunsuz giriş yapabiliyor;
213.238.173.220

Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
kapat aç yapmama gerek kalmadan açılmıştıYek'-ta yazdı: Pzt Kas 05, 2018 8:38 pm @holigan sunucuyu kapat aç yaptın mı? pro.csduragi.com a girmeye çalışsın.
Linklerini gizle |
arkadaşın csduragi.com üzerinden indirsin cs'yiholigan yazdı: Pzt Kas 05, 2018 8:41 pmkapat aç yapmama gerek kalmadan açılmıştıYek'-ta yazdı: Pzt Kas 05, 2018 8:38 pm @holigan sunucuyu kapat aç yaptın mı? pro.csduragi.com a girmeye çalışsın.
daha sonra offline duruma düştü ve ben kapat aç işlemini uyguladım tekrar test ettiriyorum
-şuan tüm csd sunucularından aynı hatayı aldığını söylüyor
Linklerini gizle |
Ben az önce denedim ramazan giriyor servaraholigan yazdı: Pzt Kas 05, 2018 8:41 pmkapat aç yapmama gerek kalmadan açılmıştıYek'-ta yazdı: Pzt Kas 05, 2018 8:38 pm @holigan sunucuyu kapat aç yaptın mı? pro.csduragi.com a girmeye çalışsın.
daha sonra offline duruma düştü ve ben kapat aç işlemini uyguladım tekrar test ettiriyorum
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Kaynağı tanıyoruz, saldırır iken kendisini gösterdi.Levelsiz yazdı: Pzt Kas 05, 2018 8:44 pm Sizce bunun kaynağı neresi, yada kim, TR mi
Bilginiz var mı
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
yekta;Ömer TELLİ yazdı: Pzt Kas 05, 2018 8:43 pmarkadaşın csduragi.com üzerinden indirsin cs'yiholigan yazdı: Pzt Kas 05, 2018 8:41 pmkapat aç yapmama gerek kalmadan açılmıştıYek'-ta yazdı: Pzt Kas 05, 2018 8:38 pm @holigan sunucuyu kapat aç yaptın mı? pro.csduragi.com a girmeye çalışsın.
yazmışşuanda sunucuya girişlerde client seçiyoruz. Giremeyenler belki kullanmış olduğu client ile alakalı olabilir. Farklı bir client indirip denemeleri lazım, şuan en ideal client steam sonra CSD clienti.
Linklerini gizle |