Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Modem HK

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Modem HK

Mesaj gönderen Barbaros »

Merhabalar Gece den ts de afk attim sabah uyandiğimda modemde bi türlü DLS işiği yanmiyordu wifiden bağlanmaya çaliştiğimda internet kullanilamiyor ağda oturum açin diyor acaba genel problem midir ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

Modem HK

Mesaj gönderen Emre Gezer »

Müşteri hizmetlerini ara sor bu nasıl asosyalliktir level atlamışsınız artık.

Genelde yağmurlu günlerde vericinin ıslanmasından dolayı hatta kopukluk olabiliyor. Onun haricinde modem standart bir modemse çok ısındığında da kopmalara yol açıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Modem HK

Mesaj gönderen ulyoS »

Bilgisayarınızın ömrünü azaltıyorsunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Modem HK

REVERAL yazdı: Sal Ara 11, 2018 10:45 am Müşteri hizmetlerini ara sor bu nasıl asosyalliktir level atlamışsınız artık.

Genelde yağmurlu günlerde vericinin ıslanmasından dolayı hatta kopukluk olabiliyor. Onun haricinde modem standart bir modemse çok ısındığında da kopmalara yol açıyor.
bizim aklimiza gelmedi sanki müşteri hizmetlerini aramasini bu forum yardimlaşma olarak kurulmuş ben burda neyin nolduğunu anlatmaya çalistim eğer burda bilen birisi var ise aramama gerek yoktur diye düşünuyorum bazen ip almiyor denetim masasindan ağ ayarlarina girip birsey yapiliyordu tam hatirlamiyorum heyer birisi bu şekildr yap derse o yüzden müşteri hizmetlerini aramakta bulunmadim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

taha aydemir26

Modem HK

Mesaj gönderen taha aydemir26 »

REVERAL yazdı: Sal Ara 11, 2018 10:45 am Müşteri hizmetlerini ara sor bu nasıl asosyalliktir level atlamışsınız artık.

Ben herhangi bir şey yapmamama rağmen geçenlerde benim de dsl ışığım yanmadı ve oturum açın dedi genel bir sorundur veya belli bir kesimde bu sorun vardır neden adamı aşağılarcasına konuşuyorsun? Bunun asosyallikle ne alakası var ? Ayrıca sen çok mu sosyalsin acaba ?
En son taha aydemir26 tarafından Sal Ara 11, 2018 11:16 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Modem HK

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

İnternet Dsl hattinizin vericisi direkte ise yanmiş olabilir. Ariza bildirimi yapmaniz gerekiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Modem HK

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Barboros yazdı: Sal Ara 11, 2018 11:04 am

bizim aklimiza gelmedi sanki müşteri hizmetlerini aramasini bu forum yardimlaşma olarak kurulmuş ben burda neyin nolduğunu anlatmaya çalistim eğer burda bilen birisi var ise aramama gerek yoktur diye düşünuyorum bazen ip almiyor denetim masasindan ağ ayarlarina girip birsey yapiliyordu tam hatirlamiyorum heyer birisi bu şekildr yap derse o yüzden müşteri hizmetlerini aramakta bulunmadim
Müşteri hizmetleri buradan önce gelir. İlk siz işlem yapacaksınız düzelmiyorsa arayacaksınız müş. hiz.
Yıl olmuş 2018/4 genel kopma nedir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Modem HK

Taha Demirbaş yazdı: Sal Ara 11, 2018 11:27 am
Barboros yazdı: Sal Ara 11, 2018 11:04 am

Müşteri hizmetleri buradan önce gelir. İlk siz işlem yapacaksınız düzelmiyorsa arayacaksınız müş. hiz.
Yıl olmuş 2018/4 genel kopma nedir.
konuyu silersen iyi olur @Taha Demirbaş

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli