Modem HK
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Modem HK
Merhabalar Gece den ts de afk attim sabah uyandiğimda modemde bi türlü DLS işiği yanmiyordu wifiden bağlanmaya çaliştiğimda internet kullanilamiyor ağda oturum açin diyor acaba genel problem midir ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Modem HK
Müşteri hizmetlerini ara sor bu nasıl asosyalliktir level atlamışsınız artık.
Genelde yağmurlu günlerde vericinin ıslanmasından dolayı hatta kopukluk olabiliyor. Onun haricinde modem standart bir modemse çok ısındığında da kopmalara yol açıyor.
Genelde yağmurlu günlerde vericinin ıslanmasından dolayı hatta kopukluk olabiliyor. Onun haricinde modem standart bir modemse çok ısındığında da kopmalara yol açıyor.
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi
Modem HK
bizim aklimiza gelmedi sanki müşteri hizmetlerini aramasini bu forum yardimlaşma olarak kurulmuş ben burda neyin nolduğunu anlatmaya çalistim eğer burda bilen birisi var ise aramama gerek yoktur diye düşünuyorum bazen ip almiyor denetim masasindan ağ ayarlarina girip birsey yapiliyordu tam hatirlamiyorum heyer birisi bu şekildr yap derse o yüzden müşteri hizmetlerini aramakta bulunmadimREVERAL yazdı: Sal Ara 11, 2018 10:45 am Müşteri hizmetlerini ara sor bu nasıl asosyalliktir level atlamışsınız artık.
Linklerini gizle |
-
Modem HK
Ben herhangi bir şey yapmamama rağmen geçenlerde benim de dsl ışığım yanmadı ve oturum açın dedi genel bir sorundur veya belli bir kesimde bu sorun vardır neden adamı aşağılarcasına konuşuyorsun? Bunun asosyallikle ne alakası var ? Ayrıca sen çok mu sosyalsin acaba ?REVERAL yazdı: Sal Ara 11, 2018 10:45 am Müşteri hizmetlerini ara sor bu nasıl asosyalliktir level atlamışsınız artık.
En son taha aydemir26 tarafından Sal Ara 11, 2018 11:16 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Modem HK
İnternet Dsl hattinizin vericisi direkte ise yanmiş olabilir. Ariza bildirimi yapmaniz gerekiyor.
Linklerini gizle |
Modem HK
Müşteri hizmetleri buradan önce gelir. İlk siz işlem yapacaksınız düzelmiyorsa arayacaksınız müş. hiz.Barboros yazdı: Sal Ara 11, 2018 11:04 ambizim aklimiza gelmedi sanki müşteri hizmetlerini aramasini bu forum yardimlaşma olarak kurulmuş ben burda neyin nolduğunu anlatmaya çalistim eğer burda bilen birisi var ise aramama gerek yoktur diye düşünuyorum bazen ip almiyor denetim masasindan ağ ayarlarina girip birsey yapiliyordu tam hatirlamiyorum heyer birisi bu şekildr yap derse o yüzden müşteri hizmetlerini aramakta bulunmadimREVERAL yazdı: Sal Ara 11, 2018 10:45 am Müşteri hizmetlerini ara sor bu nasıl asosyalliktir level atlamışsınız artık.
Yıl olmuş 2018/4 genel kopma nedir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Modem HK
konuyu silersen iyi olur @Taha DemirbaşTaha Demirbaş yazdı: Sal Ara 11, 2018 11:27 amMüşteri hizmetleri buradan önce gelir. İlk siz işlem yapacaksınız düzelmiyorsa arayacaksınız müş. hiz.Barboros yazdı: Sal Ara 11, 2018 11:04 ambizim aklimiza gelmedi sanki müşteri hizmetlerini aramasini bu forum yardimlaşma olarak kurulmuş ben burda neyin nolduğunu anlatmaya çalistim eğer burda bilen birisi var ise aramama gerek yoktur diye düşünuyorum bazen ip almiyor denetim masasindan ağ ayarlarina girip birsey yapiliyordu tam hatirlamiyorum heyer birisi bu şekildr yap derse o yüzden müşteri hizmetlerini aramakta bulunmadimREVERAL yazdı: Sal Ara 11, 2018 10:45 am Müşteri hizmetlerini ara sor bu nasıl asosyalliktir level atlamışsınız artık.
Yıl olmuş 2018/4 genel kopma nedir.
Linklerini gizle |