Jail T Dekiler Specte Duruyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Gençler herşeyi hazırladık ayarlarımızı yaptık ancak t lerin spec te kalma olayını çözemedik. Üstelik team attığımızdada specteler. Bir çözümünü bilen kişileri konuya davet ediyorum.
Not : Tüm eklentiler gruplandırıldı serverde jail maplarinda jail dışı eklenti çalışmamakta.
Not2 : Autoteam balance ve teamlimits ayarları 0
Not : Tüm eklentiler gruplandırıldı serverde jail maplarinda jail dışı eklenti çalışmamakta.
Not2 : Autoteam balance ve teamlimits ayarları 0
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
modlardan jaili açtığınızdan emin olun, prefix_jail.cfg ye ise şunları yapıştırın.
mp_autoteambalance 0
mp_limiteams 0
sv_airaccelerate 101
sv_airmove 101
mp_auto_join_team 1
humans_join_team T
mp_forcerespawn 0
amx_cvar mp_auto_join_team 1
amx_cvar humans_join_team T
mp_autoteambalance 0
mp_limiteams 0
sv_airaccelerate 101
sv_airmove 101
mp_auto_join_team 1
humans_join_team T
mp_forcerespawn 0
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Arkadaşların dediklerine ek olarak:
Farklı haritalar da denediniz mi? Eklentileri kapattığınızda da sorun devam ediyor mu?
Farklı haritalar da denediniz mi? Eklentileri kapattığınızda da sorun devam ediyor mu?
Linklerini gizle |
-
csd_jail_mod.amxx dosyası aktif olduğunda sorun olmaması lazım eğer oluyorsa elbet bir eklentinizden kaynaklı bir sorundur ben sunucumu sıfırladım bu hafta aynı sorun vardı csd.jail.mod eklentisini pasifleştirmişim sorun ordaydı
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
jail ile başlayan maplarda oluyor sadece. yani jail modunda. Sıfırlamadan öncede vardı üstelik. serverimizdede dm modunda bir balance ayarı limitteams ayarı kullanmıyorduk csdm nin oto balance eklentisi vardı onu kapattık. Fakat sonuç aynı specte kalıyorsun 2 kişi max girebiliyor.serkan ebcin yazdı:csd_jail_mod.amxx dosyası aktif olduğunda sorun olmaması lazım eğer oluyorsa elbet bir eklentinizden kaynaklı bir sorundur ben sunucumu sıfırladım bu hafta aynı sorun vardı csd.jail.mod eklentisini pasifleştirmişim sorun ordaydı
+ pasifleştirip deniyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
jail dışı maplarda hiçbir sorun yok. server zaten oto sistem server bizim serverin modları cs maplarında çalışmakta kontrol ettik fakat bir kaçak bulamadık.serkan ebcin yazdı:csd_jail_mod.amxx dosyası aktif olduğunda sorun olmaması lazım eğer oluyorsa elbet bir eklentinizden kaynaklı bir sorundur ben sunucumu sıfırladım bu hafta aynı sorun vardı csd.jail.mod eklentisini pasifleştirmişim sorun ordaydı
Linklerini gizle |
-
jail eklentılerınızın içinde olabilir sorun yoksa tek çare sunucuyu sıfırlamak çünkü oto takım ayarı csd.jail.mod eklentisinin içinderedarmygaming yazdı:jail ile başlayan maplarda oluyor sadece. yani jail modunda. Sıfırlamadan öncede vardı üstelik. serverimizdede dm modunda bir balance ayarı limitteams ayarı kullanmıyorduk csdm nin oto balance eklentisi vardı onu kapattık. Fakat sonuç aynı specte kalıyorsun 2 kişi max girebiliyor.serkan ebcin yazdı:csd_jail_mod.amxx dosyası aktif olduğunda sorun olmaması lazım eğer oluyorsa elbet bir eklentinizden kaynaklı bir sorundur ben sunucumu sıfırladım bu hafta aynı sorun vardı csd.jail.mod eklentisini pasifleştirmişim sorun ordaydı
+ pasifleştirip deniyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Aynı ayarlar mevcut.MRX3565 yazdı:modlardan jaili açtığınızdan emin olun, prefix_jail.cfg ye ise şunları yapıştırın.
mp_autoteambalance 0
mp_limiteams 0
sv_airaccelerate 101
sv_airmove 101
mp_auto_join_team 1
humans_join_team T
mp_forcerespawn 0
Linklerini gizle |
-