Jail T Dekiler Specte Duruyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
CSDurağının size serveri verdiği hale getirene kadar nerede sorun olduğunu anlayamazsınız. Geminiz bir yerden su alıyor ve siz gemiyi tek tek kontrol etmek istemiyorsunuz ayriyeten gemide batsın istemiyorsunuz.
Bu bahsettiğiniz sorun(test serveri değil iseniz) CSDurağı kaynaklı olmuş olsaydı 252+1 serverde de görülürdü. Size default hale getirin derken team ile alakası olmayan pluginleri kapatın demek istemedim. Serverinizde belki sizin bile hatırlamadığınız bazı değişiklikler yaptınız ve sonucunda da durum bu. Sıfırlayın durumu kontrol edin.
Bu bahsettiğiniz sorun(test serveri değil iseniz) CSDurağı kaynaklı olmuş olsaydı 252+1 serverde de görülürdü. Size default hale getirin derken team ile alakası olmayan pluginleri kapatın demek istemedim. Serverinizde belki sizin bile hatırlamadığınız bazı değişiklikler yaptınız ve sonucunda da durum bu. Sıfırlayın durumu kontrol edin.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Arkadaşlar. Tam okumuyormusunuz bilmiyorum. Eklentiler ile sıkıntı olsaydı benim serverimde yine team geçiminde sıkıntı olurdu. Serveri sıfırla diyorsunuz. Bu kolay birşeymi ? her bilgisayar bozulduğunda format atıyorsanız hiç çalışmıyor debelenmiyorsunuz demek olmuyormu ? Birşeyler öğrenmek istiyorsanız bazı sorunların altından kalkmak zorundasınız kaçmak değil.
Bunu sıfırlamadanda yapabilirsin. kapatırsın tüm eklentilerini csdurağının default.ini dosyalarını yüklersin. serveri kapat aç yaparsın. herşey gitmiş olur. Bu sıfırlamadan öncede olan birşeydi sıfırlamadan sonrada olan birşey.
Sorum şu SADECE JAİL maplarında JAIL MODU açık iken t takımına hiçbir EKLENTİ İLE VEYATTA EKLENTİSİZ GEÇİŞ YAPAMIYORUZ. ?
fakat işin ilginç tarafı dediklerinizi daha önceden denemiş olmam ve fayda etmemesi
Bunu sıfırlamadanda yapabilirsin. kapatırsın tüm eklentilerini csdurağının default.ini dosyalarını yüklersin. serveri kapat aç yaparsın. herşey gitmiş olur. Bu sıfırlamadan öncede olan birşeydi sıfırlamadan sonrada olan birşey.
Sorum şu SADECE JAİL maplarında JAIL MODU açık iken t takımına hiçbir EKLENTİ İLE VEYATTA EKLENTİSİZ GEÇİŞ YAPAMIYORUZ. ?
fakat işin ilginç tarafı dediklerinizi daha önceden denemiş olmam ve fayda etmemesi
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 522
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xxx - נв
Tam okuyoruz ancak sizin yanlışınız var plugins-jail.ini giriyor iseniz oradaki eklentiler hatalıdır demek istiyoruz bakın size anlatayım...redarmygaming yazdı:Arkadaşlar. Tam okumuyormusunuz bilmiyorum. Eklentiler ile sıkıntı olsaydı benim serverimde yine team geçiminde sıkıntı olurdu. Serveri sıfırla diyorsunuz. Bu kolay birşeymi ? her bilgisayar bozulduğunda format atıyorsanız hiç çalışmıyor debelenmiyorsunuz demek olmuyormu ? Birşeyler öğrenmek istiyorsanız bazı sorunların altından kalkmak zorundasınız kaçmak değil.
CSDurağından bir dostum serverini ayarlamamı istedi ve gittim swsinde jb hariç diger modlarda team gecişi var ancak jbde yok bu olayı sw sıfırlama işlemi yapınca düzeldi olayı sıfırlamadan duzeltmeye calıstım ancak durum aynı moddan kaynaklı herhangi bir hata veya başka bir sıkıntıdan dolayı oluyor yok siz sunucumu sıfırlıyamam diyor iseniz birde "TEAM JOIN" eklentisi yükleyerek tye atmayı deneyin olmadı size tsden tw aracılıgıyla yardımcı olayim taha bey...
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
sorun çözülmüştür. sorun sebebi ise amxmodx ayarlarında saklı bir yerde teamlimit ayarının 1 yapılmış ve unutulmuş olmasıdır.
Linklerini gizle |
-
Cogu kişi buna benzer söylemiş sanırım tum yorumları okumaya uşendim amaredarmygaming yazdı:sorun çözülmüştür. sorun sebebi ise amxmodx ayarlarında saklı bir yerde teamlimit ayarının 1 yapılmış ve unutulmuş olmasıdır.

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Biz jail ini ve cfg ye odaklandik ve amxmodx ayarlarinda boyle bir degisiklige gerek yokken niye yapildigina anlam veremedim. Dusundugum gibi ayarlardan ayar istemistim sizden cozumu bulanada bi hediyemiz olacakti ama maalesef aklima gelmesiyle sorun cozuldu
Linklerini gizle |
-
Ne gibi bir hediye acaba XDredarmygaming yazdı:Biz jail ini ve cfg ye odaklandik ve amxmodx ayarlarinda boyle bir degisiklige gerek yokken niye yapildigina anlam veremedim. Dusundugum gibi ayarlardan ayar istemistim sizden cozumu bulanada bi hediyemiz olacakti ama maalesef aklima gelmesiyle sorun cozuldu
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
redarmygaming yazdı:Gençler herşeyi hazırladık ayarlarımızı yaptık ancak t lerin spec te kalma olayını çözemedik. Üstelik team attığımızdada specteler. Bir çözümünü bilen kişileri konuya davet ediyorum.
Not : Tüm eklentiler gruplandırıldı serverde jail maplarinda jail dışı eklenti çalışmamakta.
Not2 : Autoteam balance ve teamlimits ayarları 0
Konu açarken ;redarmygaming yazdı:Biz jail ini ve cfg ye odaklandik ve amxmodx ayarlarinda boyle bir degisiklige gerek yokken niye yapildigina anlam veremedim. Dusundugum gibi ayarlardan ayar istemistim sizden cozumu bulanada bi hediyemiz olacakti ama maalesef aklima gelmesiyle sorun cozuldu
Hediyeden bahsetmemişsin ..
Hediye nolcak şimdi..

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
uzman59 yazdı:redarmygaming yazdı:Gençler herşeyi hazırladık ayarlarımızı yaptık ancak t lerin spec te kalma olayını çözemedik. Üstelik team attığımızdada specteler. Bir çözümünü bilen kişileri konuya davet ediyorum.
Not : Tüm eklentiler gruplandırıldı serverde jail maplarinda jail dışı eklenti çalışmamakta.
Not2 : Autoteam balance ve teamlimits ayarları 0Konu açarken ;redarmygaming yazdı:Biz jail ini ve cfg ye odaklandik ve amxmodx ayarlarinda boyle bir degisiklige gerek yokken niye yapildigina anlam veremedim. Dusundugum gibi ayarlardan ayar istemistim sizden cozumu bulanada bi hediyemiz olacakti ama maalesef aklima gelmesiyle sorun cozuldu
Hediyeden bahsetmemişsin ..
Hediye nolcak şimdi..
@redarmygaming ustte yazıssınız teamlimits ayarları 0 diyeredarmygaming yazdı:Biz jail ini ve cfg ye odaklandik ve amxmodx ayarlarinda boyle bir degisiklige gerek yokken niye yapildigina anlam veremedim. Dusundugum gibi ayarlardan ayar istemistim sizden cozumu bulanada bi hediyemiz olacakti ama maalesef aklima gelmesiyle sorun cozuldu

Şimdi biraz kucuklugumuze dönelim he ?
Hediye ne olacak?
O kadar cevap veren var ?
Ugrasanlar var ?
Ben hediyemi isterim dermişcesine

Linklerini gizle |