Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Jail T Dekiler Specte Duruyor

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Eklenti vs. Diyenler var. Arkadaslar jail disi denendiginde server isterse 16 ya 0 bile oynatiyor oyunu fakat jail maplarinda jail aktiflesince sorun basliyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Mesaj gönderen uzman59 »

redarmygaming yazdı:Eklenti vs. Diyenler var. Arkadaslar jail disi denendiginde server isterse 16 ya 0 bile oynatiyor oyunu fakat jail maplarinda jail aktiflesince sorun basliyor.

mp_auto_join_team 1 kapalı konumda ve Join Team eklentisi ile diğer maplar da normal sorun yoksa ;

Arkadaşların dediği gibi ya eklentilerin birin de sorun var ( ama hangisi tabii )

Ya açtığın maplar da sorun var ( tabii maplarda olmayabilr de Spawn Editör ile kontrol etmediğin için bir ihtimal )

Yada Spec bug gibi bir durum olabilir...

Zaten geriye ne kaldı ki ...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

Jail_buyukisyan_v8 veya v1 en basit maplardada ayni spawn editor un amaci mapin spawnerlerini devre disi birakip sizin olusturdugunuz kullanmasidir. Benim dururumla alakasi pek yok. Spawner olmasa bile yeteri kadar t atar ust uste spawnlar ve oyuncuyu buga sokarak oldurur. Fakat bunlar olmuyor oyuncuyu biz attigimizda t de goruyoruz ama adam kendinde specte gozukuyor.

+auto team ayari fark etmiyor 1 yaparsak sorun basliyor 0 yaparsak 2 takimada atiyor.

Eklentilere gelirsek dedigim gibi jail modu kapali iken hicbir sikinti yok at herkezi t ye sen ct de dur hepsi seni vursun.

Bu gidiste jail olayini iptal edecegiz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Mesaj gönderen uzman59 »

redarmygaming yazdı:Jail_buyukisyan_v8 veya v1 en basit maplardada ayni spawn editor un amaci mapin spawnerlerini devre disi birakip sizin olusturdugunuz kullanmasidir. Benim dururumla alakasi pek yok. Spawner olmasa bile yeteri kadar t atar ust uste spawnlar ve oyuncuyu buga sokarak oldurur. Fakat bunlar olmuyor oyuncuyu biz attigimizda t de goruyoruz ama adam kendinde specte gozukuyor.

+auto team ayari fark etmiyor 1 yaparsak sorun basliyor 0 yaparsak 2 takimada atiyor.

Eklentilere gelirsek dedigim gibi jail modu kapali iken hicbir sikinti yok at herkezi t ye sen ct de dur hepsi seni vursun.

oto team ayarı kendi kurduğun Join team eklentisi ayarlarımı ?

Öyle ise yine sorun Join team eklentisinde ..

Ayarı 1 yaparsan sorun başlıyor 2 yaparsan iki takımada transfer ediyor demişsin..

O zman senin Join team eklentisini kapat yada kaldır ...

Csd nin default " mp_auto_join_team " eklentisini çalıştır ....

Serveri aç kapa bir iki kez dene ama unutma ....

Aynı özellikler sonuc da " mp_auto_join_team " eklentisindede var..

Bence sorun kurduğun Join team eklentisinde ..

Değerlendir bu durumu...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

XhobLe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xxx - נв

Mesaj gönderen XhobLe »

redarmygaming yazdı:Eklenti vs. Diyenler var. Arkadaslar jail disi denendiginde server isterse 16 ya 0 bile oynatiyor oyunu fakat jail maplarinda jail aktiflesince sorun basliyor.
Size söyle söyleyeyim yanlış bilgi vermek istemem...
Bazı dostlarım serverlarını bana ayarlattırdığında özelliklede jb kendileri yükledigi pluginlerde sıkıntı vardı ancak csdnin kendi pluginlerini yani swyi sıfırladıktan sonraki pluginleri aktıf edince duzeliyordu plugins.ini ve plugins-jail.ini'deki yazan butun eklentileri disabled yapın csdnin swyi sıfırladıktan sonraki şeklinde kalsın birde öyle deneyin eğer olmaz ise eklentilerinizin yedeklerini alın swyi sıfırlayın sıfırlama işlemini yaptıktan sonra hiçbir eklenti yuklemeyin ve direk jb acın sıkıntı yok ise eklentilerinizi yukleyin eğer eklentilerinizi %100 kapasitede yukledikten sonra sıkıntı tekrar oluyorsa eklenti kaynaklı bir problem mevcuttur tarafımca çok yaşadım ve %100 olarak çözdum...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

uzman59 yazdı:
redarmygaming yazdı:Jail_buyukisyan_v8 veya v1 en basit maplardada ayni spawn editor un amaci mapin spawnerlerini devre disi birakip sizin olusturdugunuz kullanmasidir. Benim dururumla alakasi pek yok. Spawner olmasa bile yeteri kadar t atar ust uste spawnlar ve oyuncuyu buga sokarak oldurur. Fakat bunlar olmuyor oyuncuyu biz attigimizda t de goruyoruz ama adam kendinde specte gozukuyor.

oto team ayarı kendi kurduğun Join team eklentisi ayarlarımı ?

Öyle ise yine sorun Join team eklentisinde ..

Ayarı 1 yaparsan sorun başlıyor 2 yaparsan iki takımada transfer ediyor demişsin..

O zman senin Join team eklentisini kapat yada kaldır ...

Csd nin default " mp_auto_join_team " eklentisini çalıştır ....

Serveri aç kapa bir iki kez dene ama unutma ....

Aynı özellikler sonuc da " mp_auto_join_team " eklentisindede var..

Bence sorun kurduğun Join team eklentisinde ..

Değerlendir bu durumu...

O ayar zaten panelin def eklentisinin ayari. Benim eklenti kalkik kullanmiyorum zaten csdmnin auto team transfer eklentisi var oda dm mod kapandigi anda kapaniyor. Ki dm otomatik jail acinca kapaniyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

XhobLe yazdı:
Bazı dostlarım serverlarını bana ayarlattırdığında özelliklede jb kendileri yükledigi pluginlerde sıkıntı vardı ancak csdnin kendi pluginlerini yani swyi sıfırladıktan sonraki pluginleri aktıf edince duzeliyordu plugins.ini ve plugins-jail.ini'deki yazan butun eklentileri disabled yapın csdnin swyi sıfırladıktan sonraki şeklinde kalsın birde öyle deneyin eğer olmaz ise eklentilerinizin yedeklerini alın swyi sıfırlayın sıfırlama işlemini yaptıktan sonra hiçbir eklenti yuklemeyin ve direk jb acın sıkıntı yok ise eklentilerinizi yukleyin eğer eklentilerinizi %100 kapasitede yukledikten sonra sıkıntı tekrar oluyorsa eklenti kaynaklı bir problem mevcuttur tarafımca çok yaşadım ve %100 olarak çözdum...
Dediklerini yaptim hepsini sildim def dosyalari yukledim yine ayni.

Sifirlama konusu ise 2 ay oncede bu sorun vardi ve yine sifirlamistik.

Size birsey diyorum iyi dinleyin.

Benim server moduler server. Ben jail acarsamccs maplarinda calisan eklentiler kapanir. Gelende fark etmistir server cs maplari disina cikmamakta. Plugins iniye yazilan eklentiler ise efekt ve yetkiliol vs. Gibi eklentiler. Bu eklentiler ve csdm eklentileri calisinca her turlu oynayabilirsin.

Jail acilinca ek olarak jbmenu t sustum /ct eklentisi ctmenu redbull calisip eklentilerin takim dengeleyici felan kapanmakta. Dersenizki sistemi devre disi birak. Denedim ondada jail calistigi muddetce ben t gecemiyorum 2 kisi giriyor kaliyor. Ilginc birsey

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

XhobLe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xxx - נв

Mesaj gönderen XhobLe »

redarmygaming yazdı:
XhobLe yazdı:

Benim server moduler server. Ben jail acarsamccs maplarinda calisan eklentiler kapanir. Gelende fark etmistir server cs maplari disina cikmamakta. Plugins iniye yazilan eklentiler ise efekt ve yetkiliol vs. Gibi eklentiler. Bu eklentiler ve csdm eklentileri calisinca her turlu oynayabilirsin.

Jail acilinca ek olarak jbmenu t sustum /ct eklentisi ctmenu redbull calisip eklentilerin takim dengeleyici felan kapanmakta. Dersenizki sistemi devre disi birak. Denedim ondada jail calistigi muddetce ben t gecemiyorum 2 kisi giriyor kaliyor. Ilginc birsey
Dediğiniz gibi gerçekten ilginç modules.ini'de csdm yazıyorsa onu silip denermisiniz ? serverinizi aç kapa yaparak...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

XhobLe yazdı:
redarmygaming yazdı:
XhobLe yazdı: Size söyle söyleyeyim yanlış bilgi vermek istemem...

Dediğiniz gibi gerçekten ilginç modules.ini'de csdm yazıyorsa onu silip denermisiniz ? serverinizi aç kapa yaparak...
Denendi nafile :?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MRX3565

Mesaj gönderen MRX3565 »

@redarmygaming sizin panelde birsüsü eklenti var, birini hala açıkta unutma ihtimaliniz var, daha önce birçok serverinkini halletmiştim eğer burada yazılanları teker teker deneyip sonuç alamadıysanız alt panel verin halledeyim. :shock:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli