Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Hatıra Jbmenü

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Colditz

Hatıra Jbmenü

Mesaj gönderen Colditz »

Eski bir klana ait jbmenüyü geliştirip paylaşmak istedim fakat diğer jbmenüler gibi çok fazla şey ekleyip insanların kafasını allak bullak etmek istemiyorum. O menülerdeki seçeneklerin birçoğunun kullanılmadığını biliyorum. Ayrıca bu menüyü "Redbull" gibi bir eklentinin olmadığı sunucular için ayarladım ve ayarlamaktayım. Kutu Menü gibi bir şeyler düşünüyorum aslında fakat henüz karar veremedim. Bu yüzden konu açmak istedim. Aklımda deli şeyler var fakat ne zaman ne de model bakımından desteğim yok. Menüye tavsiyede bulunabilirsiniz. Yakında paylaşabilirim. Tamamen optimize edilmiş şekilde elinize gelecektir. Ve menüdeki bütün ürünlerin fiyatı cvara bağlıdır. (Denemede olduğu için fiyatlar ayarlanmadı)

Kod: Tümünü seç

bind_pcvar_float(create_cvar("TBicakHasar", "200.0"), g_flcvars[TBicakHasar]);
	bind_pcvar_float(create_cvar("THSBicakHasar", "200.0"), g_flcvars[THSBicakHasar]);
	bind_pcvar_float(create_cvar("CTBicakHasar", "200.0"), g_flcvars[CTBicakHasar]);
	bind_pcvar_float(create_cvar("CTHSBicakHasar", "200.0"), g_flcvars[CTHSBicakHasar]);
	bind_pcvar_float(create_cvar("TestereHasar", "200.0"), g_flcvars[TestereHasar]);
	bind_pcvar_float(create_cvar("TestereHSHasar", "200.0"), g_flcvars[TestereHSHasar]);

bind_pcvar_num(create_cvar("MaksimumJB", "100"), g_cvars[MaksimumJB]);

bind_pcvar_num(create_cvar("BaslangicTL", "1000"), g_cvars[BaslangicTL]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("OldurmeTL", "4"), g_cvars[OldurmeTL]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("HSOldurmeTL", "4"), g_cvars[HSOldurmeTL]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("OlmeTL", "4"), g_cvars[OlmeTL]);

bind_pcvar_num(create_cvar("Testere", "1"), g_cvars[Testere]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("DuvardaYurume", "1"), g_cvars[DuvardaYurume]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("IkiAdetSesBombasi", "1"), g_cvars[IkiAdetSesBombasi]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("IkiAdetSesBombasi", "1"), g_cvars[UcAdetElBombasi]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("Kalkan", "1"), g_cvars[Kalkan]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("YirmiMermiliGlock", "1"), g_cvars[YirmiMermiliGlock]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("OnIkiMermiliUsp", "1"), g_cvars[OnIkiMermiliUsp]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("OtuzMermiliTmp", "1"), g_cvars[OtuzMermiliTmp]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("CTKorEt", "1"), g_cvars[CTKorEt]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("CTIlacVer", "1"), g_cvars[CTIlacVer]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("THpVer", "1"), g_cvars[THpVer]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("YuzHp", "1"), g_cvars[YuzHp]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("YuksekZiplama", "1"), g_cvars[YuksekZiplama]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("HizliYurume", "1"), g_cvars[HizliYurume]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("ArkadasCanlandir", "1"), g_cvars[ArkadasCanlandir]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("SaydamGorunmez", "1"), g_cvars[SaydamGorunmez]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("ElektrikleriKes", "1"), g_cvars[ElektrikleriKes]);
	bind_pcvar_num(create_cvar("CiftZiplama", "1"), g_cvars[CiftZiplama]);
jbmenu.png
Kasa Sistemi v1

Kasa Sistemi v2
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bilalgecer47

Hatıra Jbmenü

Mesaj gönderen bilalgecer47 »

Eski tarz jbmenu duvarda yurume muhabbetiyle bonus menu nasıl calısıyor merak ettım.1tanede pompa tarzı bi bıçak eklenebilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Colditz

Hatıra Jbmenü

Mesaj gönderen Colditz »

Duvarda yürüme eklentisini forumda paylaşmıştım. Space tuşuna basılı tutarak duvarda yürüyebiliyorsun. Bunu, doğduğunda sadece bir kere alabiliyorsun. Zaten güçlü bir seçenek olduğu için biraz pahalı olması gerek çünkü direkt silah odasına tırmanabilirsin. Bonus menü sağ altta var. Üç şekilde yaptım; eklemeler yapabilirim, yapmayabilirim, bilmiyorum.

Kod: Tümünü seç

if(iFlags & ADMIN_KICK) {
		menu_additem(iMenu, fmt("\y[\w%s\y] \rBahsis \d[+5 TL]", Tag), "1");
		menu_additem(iMenu, fmt("\y[\w%s\y] \rSaglik Paketi \d[+30 HP]", Tag), "2");
		menu_additem(iMenu, fmt("\y[\w%s\y] \rYuksek Ziplama", Tag), "3");
		menu_additem(iMenu, fmt("\y[\w%s\y] \rEl Bombasi", Tag), "4");
	}
	else if(iFlags & ADMIN_RESERVATION) {
		menu_additem(iMenu, fmt("\y[\w%s\y] \rBahsis \d[+3 TL]", Tag), "1");
		menu_additem(iMenu, fmt("\y[\w%s\y] \rSaglik Paketi \d[+20 HP]", Tag), "2");
		menu_additem(iMenu, fmt("\y[\w%s\y] \rYuksek Ziplama", Tag), "3");
		menu_additem(iMenu, fmt("\y[\w%s\y] \rEl Bombasi", Tag), "4");
	}
	else {
		menu_additem(iMenu, fmt("\y[\w%s\y] \rBahsis \d[+1 TL]", Tag), "1");
		menu_additem(iMenu, fmt("\y[\w%s\y] \rSaglik Paketi \d[+10 HP]", Tag), "2");
	}

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Hatıra Jbmenü

Mesaj gönderen bestcore »

Aslında bu zamanda insanlar kendisine özel birşeylerin gelmesini istiyor yani kendisi birşeyler yapacak ve diğer insanlar "vay canına adam çok oynamış hesabına bak" diye adamın egosunu tatmin edecek bu yüzdende herkesin bir hesabı olan yani hesap sistemli bir menü gelse ücretsiz bir şekilde tutar diye düşünüyorum, ben hesap sistemli model satın alınabilen, farklı para birimi ile değişik şeyler yapılabilen, level sistemli bir menü var aklımda. Aslında ben yapacaktım, elimden geldiğincede optimize edicektim fakat erindim 😀

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

1000DAYS

Hatıra Jbmenü

Mesaj gönderen 1000DAYS »

Kaos adlı klanın jbmenusunde oyuncudan para çalma var. Öyle bir şey gelirse güzel olabilir. Değişik şeyler gelmesi değişiklik olur ve güzel olur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LoseBasgan
Clan İsmi: MoonGaming

Hatıra Jbmenü

Mesaj gönderen LoseBasgan »

1000DAYS yazdı: Pzr Oca 10, 2021 12:23 pm Kaos adlı klanın jbmenusunde oyuncudan para çalma var. Öyle bir şey gelirse güzel olabilir. Değişik şeyler gelmesi değişiklik olur ve güzel olur
eklentiler-pluginler/soygun-yapma-t29191.html

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

1000DAYS

Hatıra Jbmenü

Mesaj gönderen 1000DAYS »

LoseBasgan yazdı: Pzr Oca 10, 2021 1:14 pm
1000DAYS yazdı: Pzr Oca 10, 2021 12:23 pm Kaos adlı klanın jbmenusunde oyuncudan para çalma var. Öyle bir şey gelirse güzel olabilir. Değişik şeyler gelmesi değişiklik olur ve güzel olur
eklentiler-pluginler/soygun-yapma-t29191.html
Aa çok iyi görmemişim, teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Nejat Doğan
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: Jesus Christ

Hatıra Jbmenü

Mesaj gönderen Nejat Doğan »

güzel ellerine sağlık eski tipler gibi tek yumruk modelli güzel olur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Colditz

Hatıra Jbmenü

Mesaj gönderen Colditz »

bestcore yazdı: Pzr Oca 10, 2021 10:33 am Aslında bu zamanda insanlar kendisine özel birşeylerin gelmesini istiyor yani kendisi birşeyler yapacak ve diğer insanlar "vay canına adam çok oynamış hesabına bak" diye adamın egosunu tatmin edecek bu yüzdende herkesin bir hesabı olan yani hesap sistemli bir menü gelse ücretsiz bir şekilde tutar diye düşünüyorum, ben hesap sistemli model satın alınabilen, farklı para birimi ile değişik şeyler yapılabilen, level sistemli bir menü var aklımda. Aslında ben yapacaktım, elimden geldiğincede optimize edicektim fakat erindim 😀
Hesap sistemi pek istemiyorum çünkü bu jbmenünün amacı modelsiz olması. Hesap sistemi eklersem adamın alacak bir şeyi olmaz. Banka tarzı yapsam geceleri bir şekilde kendilerine TL verebiliyorlar. Emin değilim.
Jbmenünün amacı mahkumların toplanıp (veya tek bir mahkumun) gardiyan(lar)a karşı isyan yapmasıdır.Birbirlerine zarar vermelerinin, birbirlerinden para çalmalarının hiçbir amacı yok. TLTransfer var, tl istersin ve atarlar.
Nejat Doğan yazdı: Pzr Oca 10, 2021 3:26 pm güzel ellerine sağlık eski tipler gibi tek yumruk modelli güzel olur
Şu anlık hiçbir model yok. Mahkumlar doğduğu gibi elinde yumruk oluyor ve sadece default olarak gelen testere alabiliyorlar. İlerleyen zamanda belki default olarak karambit gibi oyuncuların sevdiği tek model ekleyebilirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LSR
Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
Clan İsmi: LeadeR Gaming

Hatıra Jbmenü

Mesaj gönderen LSR »

güzel

Link:
Linklerini gizle