Çoğu kişi sizin gibi düşünmüyor.Colditz yazdı: Pzr Oca 10, 2021 3:37 pmHesap sistemi pek istemiyorum çünkü bu jbmenünün amacı modelsiz olması. Hesap sistemi eklersem adamın alacak bir şeyi olmaz. Banka tarzı yapsam geceleri bir şekilde kendilerine TL verebiliyorlar. Emin değilim.bestcore yazdı: Pzr Oca 10, 2021 10:33 am Aslında bu zamanda insanlar kendisine özel birşeylerin gelmesini istiyor yani kendisi birşeyler yapacak ve diğer insanlar "vay canına adam çok oynamış hesabına bak" diye adamın egosunu tatmin edecek bu yüzdende herkesin bir hesabı olan yani hesap sistemli bir menü gelse ücretsiz bir şekilde tutar diye düşünüyorum, ben hesap sistemli model satın alınabilen, farklı para birimi ile değişik şeyler yapılabilen, level sistemli bir menü var aklımda. Aslında ben yapacaktım, elimden geldiğincede optimize edicektim fakat erindim![]()
Jbmenünün amacı mahkumların toplanıp (veya tek bir mahkumun) gardiyan(lar)a karşı isyan yapmasıdır.Birbirlerine zarar vermelerinin, birbirlerinden para çalmalarının hiçbir amacı yok. TLTransfer var, tl istersin ve atarlar.1000DAYS yazdı: Pzr Oca 10, 2021 12:23 pm Kaos adlı klanın jbmenusunde oyuncudan para çalma var. Öyle bir şey gelirse güzel olabilir. Değişik şeyler gelmesi değişiklik olur ve güzel olur
Şu anlık hiçbir model yok. Mahkumlar doğduğu gibi elinde yumruk oluyor ve sadece default olarak gelen testere alabiliyorlar. İlerleyen zamanda belki default olarak karambit gibi oyuncuların sevdiği tek model ekleyebilirim.Nejat Doğan yazdı: Pzr Oca 10, 2021 3:26 pm güzel ellerine sağlık eski tipler gibi tek yumruk modelli güzel olur
Hatıra Jbmenü
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Hatıra Jbmenü
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2574
Hatıra Jbmenü
Bu yüzden jailbreak oynamayı bıraktım. Modellerle dolu bir jbmenü oynadığımız için hem sunucunun cpusunu yiyor hem oyuncunun fpsini. Bu nedenle modelsiz bir jbmenu. Kişisel olarak ekleyebilirsiniz fakat eklentiyi paylaşırsam modelsiz olacak.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 63
Hatıra Jbmenü
Ben cvar ayarlarından çok const kullanıyorum öyle de oyuncu istediği şekilde ayarlayabiliyor daha iyi olduğunu düşünüyorum. İsterseniz kullanabilirsiniz
Örnek;
Örnek;
Kod: Tümünü seç
new const sG_IsyanShop[][][] = {
{"1 El Bombasi",20},
{"Ct Flashla",35},
{"5 Sn. God",55}
}
Linklerini gizle |
-
Hatıra Jbmenü
Bütün menüler için const oluşturmam. Böyle iyi. Yine de teşekkürler.PawNod yazdı: Pzr Oca 10, 2021 6:59 pmKod: Tümünü seç
new const sG_IsyanShop[][][] = { {"1 El Bombasi",20}, {"Ct Flashla",35}, {"5 Sn. God",55} }
Linklerini gizle |
-
Hatıra Jbmenü
Yeni bir kasa menü ekledim ve geliştirmekteyim. Önerilere açığım.
Linklerini gizle |
Hatıra Jbmenü
menüden silah almanın oyunu çok basitleştirdiğini düşünüyorum. gardiyan takımının mahkum takımına çıkardığı zorlukla eşit seviyede olsa daha iyi olur. eskiden sunucularda throwknife çok kullanılırdı. modun verdiğinden daha fazla elde etmek mantıklı ve kullanışlı olabilir. kasadan ziyade envanter tarzı şeyler yapılabilir örnek olarak, menüden belirli malzemeleri toplayıp bıçak yapmak gibi.
Linklerini gizle |
-
Hatıra Jbmenü
Menüden silah almak evet basitleştiriyor ama bunun fiyatını düzgün ayarlayınca bence çok da basit olmuyor. Gardiyanlarla uğraşırken o envanterle uğraşamayacak oyuncu kitlesi olduğu için kolaya entegre ettim. Zaten kasada genellikle yüksek zıplama gibi basit şeyler çıkıyor, kasanın gücünü %100 yapmazsanız. Bıçak tarzı şey ekleyebilirim fakat fazla vaktim yok maalesef. Bu yüzden elimde olan eklentilerden kullanmaya çalışıyorum.Aconyonn yazdı: Pzt Oca 11, 2021 7:25 pm menüden silah almanın oyunu çok basitleştirdiğini düşünüyorum. gardiyan takımının mahkum takımına çıkardığı zorlukla eşit seviyede olsa daha iyi olur. eskiden sunucularda throwknife çok kullanılırdı. modun verdiğinden daha fazla elde etmek mantıklı ve kullanışlı olabilir. kasadan ziyade envanter tarzı şeyler yapılabilir örnek olarak, menüden belirli malzemeleri toplayıp bıçak yapmak gibi.
Linklerini gizle |
Hatıra Jbmenü
Kastın eski tipten fakat eski tarzın realistiğide hoş olur. Aslında kastım fiyattan değildi; mahkumlar menüden değilde kaçarak silah almalı. Oyuncular sürekli gardiyanla uğraşmayabiliyor.. Kasa sistemi gibi yapabilirsin oyun içinde başka oyuncuların dikkatini çekmeyi sağlarsan verdiğim fikir kullanılabilir.Colditz yazdı: Pzt Oca 11, 2021 7:30 pm Menüden silah almak evet basitleştiriyor ama bunun fiyatını düzgün ayarlayınca bence çok da basit olmuyor. Gardiyanlarla uğraşırken o envanterle uğraşamayacak oyuncu kitlesi olduğu için kolaya entegre ettim. Zaten kasada genellikle yüksek zıplama gibi basit şeyler çıkıyor, kasanın gücünü %100 yapmazsanız. Bıçak tarzı şey ekleyebilirim fakat fazla vaktim yok maalesef. Bu yüzden elimde olan eklentilerden kullanmaya çalışıyorum.
Linklerini gizle |
-
Hatıra Jbmenü
Kasaya eklenebilecek başka bir şey yok. Bıçak ekledik diyelim yine sağlam bir kasa olmayacak. Yine değil fakat en azından oyuncular mermisi kısıtlı silahlar alabiliyor. Bunlar fazla da değil ve mermilerini de ayarlayacağım zaten. Şu an sadece deneme amaçlı koydum. Silah olayında yapacak bir şey yok gibi, yerine gelecek harika bir alternatif olmadığı sürece.Aconyonn yazdı: Pzt Oca 11, 2021 7:39 pm Kastın eski tipten fakat eski tarzın realistiğide hoş olur. Aslında kastım fiyattan değildi; mahkumlar menüden değilde kaçarak silah almalı. Oyuncular sürekli gardiyanla uğraşmayabiliyor.. Kasa sistemi gibi yapabilirsin oyun içinde başka oyuncuların dikkatini çekmeyi sağlarsan verdiğim fikir kullanılabilir.
Linklerini gizle |
-
Hatıra Jbmenü
Güzel görüküyor sadece kasa menüye ek konuşacağım, ilk başta neden 2 tane sonradan 3 tane oluyor ve kasa dönmeye başlıyor ? menüden satın aldığımızda değişik bir efekt gelse ve kasa açılırken şıkır şıkır bir ses vardı ve tam çıkma zamanında ses azalıyor ve puf diye bir ses çıkıyordu tam anlatamadım ama umarım anlamışsındırColditz yazdı: Pzt Oca 11, 2021 7:04 pm Yeni bir kasa menü ekledim ve geliştirmekteyim. Önerilere açığım.

Linklerini gizle |