Haksız Rekabet [Cs29-Cs79]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 94
Arkadaşlar Konuyu Açmıcaktım Ama Çok Abarttılar Cidden Sabahtan Geceye Kadar 5 er Tane Karşılıklı Bot Atıyorlar Ve Bu Şekilde Gametrackerde Rankta Hızlı İlerliolar O Kadar Swnin Hakkına Giriolar Buna Bir Çözüm Gelmesi Gerekior Artık .
https://www.youtube.com/watch?v=VjYsMiG ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=VjYsMiG ... e=youtu.be
En son RuthLeSsS tarafından Pzt Tem 10, 2017 1:36 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: [AREXIOS]
Bu konuları üst üste acıyosunuz. Bende kardesim 2 tane servere 4- 4 bot attırıp ifşa videosu cekiyim ve haksız rekabet diye rapor edeyim . Rankın sıfırlanması benim icin birseyi değiştirmez ben teamspeak3 deki ortamıma bakıyorum gametracker icin oyunu oynasaydım inan hergün ts3de bulunan 35 40 kisiye zaten afk bıraktırırdım. Son söz - Ömer telli beye kalmıs.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
off yeter be harbı bıktım. sızden yemın ederım csyı bırakırsam sızın yuzunuzden bırakıcam abı ıssısmısın ? bız atmadık bunları kendı ellerınle attıgın ne malum ? abı anlamadım sey su dosya kontrol wal engel kapalı hayla xfake atılıyor gt rankımızı sıfırlatmak ıcın yapıyorlar @redarmygaming ben anlayamadım hocam bunu nasıl kapatacagımı bırı anlatsın ben bunlarla ugrasamıcam hepsı yedırememekten ne yapıcagını sasırdı ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Madem O Kadar Konu Açılıyor Panelden Dosya Kontrol Sistemini Atif Edince XFakePlayersten Servere Erişim Kesilior Öyle Yapın Sizde Kafanız Rahat Olsun.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
aktıf edılık zaten kardesım gecen bu yuzden server sıfırladım hayla atılıyor.YeKTaBEYy yazdı:Madem O Kadar Konu Açılıyor Panelden Dosya Kontrol Sistemini Atif Edince XFakePlayersten Servere Erişim Kesilior Öyle Yapın Sizde Kafanız Rahat Olsun.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Dosya Kontrol Sistemi Açıksa XFakePlayers Atılmaması Lazım .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Bizde Kapalı Mustafa Kardeşim Servere FakePlayersle Giris Yok Deneyebilirsin Ama Sende Herhalde Var Onu Bence Düzeltmelisin Bot Atıyomusunuz Bilmiyorum Dogrulu Tartısılır.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Şimdi yorumlarda kaos ve ismini zor okudğum cs29 klanının yorumlarını görünce tam ağzıma kolayı götürürken ekrana fışkırttım ve monütör yapış yapış oldu
yani atıyorsunuz sonra siz atıyorsunuz diyorsunuz saçmalık ! bu videoda ve şu videoda https://www.youtube.com/watch?v=csHhrvFJAoo&t=84s belli biribirinize bot atığınız neyin inkarı neyin duygu sömürüsü bu arkadaş gt de 1. olunca adamlığınız yada krallık ölçülmüyor yada gt para vermiğyor ya adam gibi emekle yapın yada bu alemden elinizi kolunuzu çekin ! gerekenin yapılması arzusuyla iyi forumlar , iyi geceler dilerim .

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: [AREXIOS]
KARDESİM AKTİF OLMASI GERKEMİYORMU DOSYA KONTROL SİSTEMİNİN ?YeKTaBEYy yazdı:Madem O Kadar Konu Açılıyor Panelden Dosya Kontrol Sistemini Atif Edince XFakePlayersten Servere Erişim Kesilior Öyle Yapın Sizde Kafanız Rahat Olsun.
Linklerini gizle |