Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Haksız Rekabet [Cs29-Cs79]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

Nası Düşünüosan Öyle Bil Şikayet Konusu Açmak isteseydim Bu Hesaptan Açarım Sıkıntı Yok Kimseye Kendimizi Gizlemeye Gerekte yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Yekta Kardeşimin Öyle Şeylerle Ugrasıcagını Sanmıyorum Konuyu Uzatmayalım Bence.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Mustafa Kemal1 yazdı:
sizofrenresul yazdı:Şimdi yorumlarda kaos ve ismini zor okudğum cs29 klanının yorumlarını görünce tam ağzıma kolayı götürürken ekrana fışkırttım ve monütör yapış yapış oldu :D yani atıyorsunuz sonra siz atıyorsunuz diyorsunuz saçmalık ! bu videoda ve şu videoda https://www.youtube.com/watch?v=csHhrvFJAoo&t=84s belli biribirinize bot atığınız neyin inkarı neyin duygu sömürüsü bu arkadaş gt de 1. olunca adamlığınız yada krallık ölçülmüyor yada gt para vermiğyor ya adam gibi emekle yapın yada bu alemden elinizi kolunuzu çekin ! gerekenin yapılması arzusuyla iyi forumlar , iyi geceler dilerim .
1. cısı elınde bulundugun ıpyı dolduramıyorsun konusma
2. cisi o vıdeoyla konu acıldı ve sılındı bırdaha atmana gerke yok onda f5 yoktu
3.cusu bu cekememezlık ne yahu :D
4.cusu elımı kolumu cekersem ortam sıze mı kalsın :) boyle ıyıyım ben ınadına devam edıcem ve neyse kolay gelsın
(not) dosya kontrol acık. arkadaslar hlsw uzerınden de atmıs olabılır oyle konu acılmıstı onu kapatmanın yolu varmı ?
:D Burası at koşturma pisti değil ve bulunduğum ip ve serverım seni ilgilendirmez dolduramamak veya rankta ilerleyemek çalışan bir insansım jailde emek zaman isteyen bir mod ve 2016 ekim ayından beri aynı ip üzerinden devam ediyorum yeri geldi [ EMEKLE ] 64 ranka gelip 3. de olduk ama sizin kadar takmadık sizin gibi sırf rank için ordan burdan adam toplamadık sırf afk atsın diye ben ve klanım muhabbeti olsun diğer klanlardan her yönüyle farklı olalım diye uğraşık ki ben bunu başardım şuan yaz sezonu olduğu için çalışmaya devam ediyorum ve kış sezonunu bekliyorum kış sezonunda görüşmek üzere , ha bu arada :D ben öyle sırf rank kasıyım diye adam toplamama gerek yok 0 dan başlasam bile Tanrıya şükürler olsun doldurabilme ortam kura bilme gibi şeyleri yapabiliriz uzun lafın kısası daha konuşmak isterim ama yeri zamanı değil yazacak olsam burayı olumlu dobra yazılarla da doldururum amma velakin fazla söze ne hacet iyi geceler .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

sizofrenresul yazdı:
Mustafa Kemal1 yazdı:
sizofrenresul yazdı:Şimdi yorumlarda kaos ve ismini zor okudğum cs29 klanının yorumlarını görünce tam ağzıma kolayı götürürken ekrana fışkırttım ve monütör yapış yapış oldu :D yani atıyorsunuz sonra siz atıyorsunuz diyorsunuz saçmalık ! bu videoda ve şu videoda https://www.youtube.com/watch?v=csHhrvFJAoo&t=84s belli biribirinize bot atığınız neyin inkarı neyin duygu sömürüsü bu arkadaş gt de 1. olunca adamlığınız yada krallık ölçülmüyor yada gt para vermiğyor ya adam gibi emekle yapın yada bu alemden elinizi kolunuzu çekin ! gerekenin yapılması arzusuyla iyi forumlar , iyi geceler dilerim .
1. cısı elınde bulundugun ıpyı dolduramıyorsun konusma
2. cisi o vıdeoyla konu acıldı ve sılındı bırdaha atmana gerke yok onda f5 yoktu
3.cusu bu cekememezlık ne yahu :D
4.cusu elımı kolumu cekersem ortam sıze mı kalsın :) boyle ıyıyım ben ınadına devam edıcem ve neyse kolay gelsın
(not) dosya kontrol acık. arkadaslar hlsw uzerınden de atmıs olabılır oyle konu acılmıstı onu kapatmanın yolu varmı ?
:D Burası at koşturma pisti değil ve bulunduğum ip ve serverım seni ilgilendirmez dolduramamak veya rankta ilerleyemek çalışan bir insansım jailde emek zaman isteyen bir mod ve 2016 ekim ayından beri aynı ip üzerinden devam ediyorum yeri geldi [ EMEKLE ] 64 ranka gelip 3. de olduk ama sizin kadar takmadık sizin gibi sırf rank için ordan burdan adam toplamadık sırf afk atsın diye ben ve klanım muhabbeti olsun diğer klanlardan her yönüyle farklı olalım diye uğraşık ki ben bunu başardım şuan yaz sezonu olduğu için çalışmaya devam ediyorum ve kış sezonunu bekliyorum kış sezonunda görüşmek üzere , ha bu arada :D ben öyle sırf rank kasıyım diye adam toplamama gerek yok 0 dan başlasam bile Tanrıya şükürler olsun doldurabilme ortam kura bilme gibi şeyleri yapabiliriz uzun lafın kısası daha konuşmak isterim ama yeri zamanı değil yazacak olsam burayı olumlu dobra yazılarla da doldururum amma velakin fazla söze ne hacet iyi geceler .
guldum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Luxury Gaming'dede aynısı oldu, "Nereden bileceğiz bu botları senin attırmadığını?" Demişti Ömer bey. Tartışıp birbirinizin kalbini kırmanıza gerek yok cs29 yanlış hatırlamıyor isem Görkem Mazlum'un hani şu panel ismi ve epostası değişik olan hiç kiralığa çıkmadan normalde pro olucak ip değilmi? Onları savunmam ama Kaosu savunurum nedeni ise Mustafa yaptı 1 kere hata ve bu hatasından büyük bir ders çıkardı ki bir dahakinde yasaklanıcağı söylendi diye hatılıyorum. Bile bile bir insan bunu yapmaz, geçen günlerdede böyle yine konu açıldı ve silinenlere taşındı. Ayriyetten şizofrenresul kardeşim ben Jail oynamak için senin serverine giriyorum, diğer serverdeki veledleri çekiceğime o saygısızları. Senin serverindeki arkadaşlarımızın tribini çekerim en azından saygılı ve güzel bir klansınız. Serverinde gayet başarılı eski jaili yeni nesil bilmediği için dolmuyor yoksa şizofrenresul de sizin gibi dayasa çifr w, çift zıplama, redbull eklentilerini ohhoo.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

jottABey
Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
Clan İsmi: DayilaR JB
İletişim:

Mesaj gönderen jottABey »

Açıkça ortada gereğinin yapılması dileğiyle.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
İletişim:

jottABey yazdı:Açıkça ortada gereğinin yapılması dileğiyle.
neyin acıklından bahsedıyorsun dıger sebeblerı dusunmeden adamın gosterdıgı ısımler bıle yetkısız ısımler ıkı taraftada yetkısı veya tagı yok ? neyden bahsedıyorsun vıdeoyu ızledınmı merak ettımde ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
İletişim:

artı olarak konuyu acan arkadas yektabey degılse bu arkadasın server ıpsı nedır ?
benım adım name
temel reıs .d
bu adlarla bı onlara bı bıze atmıs olabılırler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

jottABey
Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
Clan İsmi: DayilaR JB
İletişim:

Mesaj gönderen jottABey »

Evet İzledim ? Açık açık ortada herşeyiniz haksız rekabetinize devam edin anca kendinizi kandırırsınız. Buda son cevabım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Konuyu açan kişinin server ipsini söylemesini talep ediyorum server adresini foruma güncellesin öyle bakılsın konuya bence serveri yok bu arkadaşın bu yüzden işlem görmeyecektir konu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli