Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Haksız Rekabet [Cs29-Cs79]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

XhobLe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xxx - נв

Mesaj gönderen XhobLe »

Bot durumu var ise ömer bey logları kontrol edip bakacaktır zaten böyle bir durum söz konusu ise affı olmaz gereken yapılır konuyu uzatıp kalp kırmaya gerek yok iyi forumlar...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Şimdi oturup kimse birbirini burda kandırmasın ben şu bulunduğumuz durumda kimseyi oturup ifşalamak gibi bir duruma girmeyeceğim öncelikle ts ts dolanıp karşılıklı afk bırakalım mı diyen bir veya birden çok klan sahibi var ben bunları burda isteseydim çok güzel ifşalardım. Neyse konumuza dönelim xfakeplayerstan farklı olarak yeni bir program çıktığını belirtmek isterim bende bunu bir takım arkadaşlarımdan duydum. Programın mantığı tamamen ÇİFT CS üzerine kurulu tabi buda yasak xfakeplayersla alakası olan bir durum değil. Adam 2 tane csyi çok rahat bir şekilde bir program yardımıyla açıp başka bir ipye dosya kontrol sistemi açık olmasına rağmen girebiliyor. Bu durumdada tabiki A kişisi haklı veya B kişisi haksız demek bize zor bir hal aldırıyor. Bunun kontrolunü ancak Ömer Bey Yapabiliyor. Yeni teknikler artıyor xfake midir yada benim dediğim ismini söylemek istemediğim program mıdır bilemem.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

TeamTR yazdı:Luxury Gaming'dede aynısı oldu, "Nereden bileceğiz bu botları senin attırmadığını?" Demişti Ömer bey. Tartışıp birbirinizin kalbini kırmanıza gerek yok cs29 yanlış hatırlamıyor isem Görkem Mazlum'un hani şu panel ismi ve epostası değişik olan hiç kiralığa çıkmadan normalde pro olucak ip değilmi? Onları savunmam ama Kaosu savunurum nedeni ise Mustafa yaptı 1 kere hata ve bu hatasından büyük bir ders çıkardı ki bir dahakinde yasaklanıcağı söylendi diye hatılıyorum. Bile bile bir insan bunu yapmaz, geçen günlerdede böyle yine konu açıldı ve silinenlere taşındı. Ayriyetten şizofrenresul kardeşim ben Jail oynamak için senin serverine giriyorum, diğer serverdeki veledleri çekiceğime o saygısızları. Senin serverindeki arkadaşlarımızın tribini çekerim en azından saygılı ve güzel bir klansınız. Serverinde gayet başarılı eski jaili yeni nesil bilmediği için dolmuyor yoksa şizofrenresul de sizin gibi dayasa çifr w, çift zıplama, redbull eklentilerini ohhoo.
Teşekkürler hocam amacımız bu saygı küfürsüz bir ortam ve oyun sunabilmek çocukta olsa küfür etmemesi için uğraşıyoruz tabi bir çok kişiye bu ağır geliyor oyun türümüz puliginlerimiz adam script engelli olduğu için bile serverda durmuyor bilmiyor bir çok şeyi ama çizgimizi bozmadan devam ediyoruz gösterdiğin ilgi , alaka ve hoşgörü için teşşekkürlerimi sunarım başarılar dilerim hayatında.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

Mesaj gönderen MehmetReis- »

ben 2 taraflada konuştum cs29 gelip sürekli saldırıyor servere dediler cs79 gerçekten haklılar cs29 dan cs79a gelip sürekli saldırıyor bende şahidim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ZacaynSley
Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
Clan İsmi: [AREXIOS]

Mesaj gönderen ZacaynSley »

mehmetxkonya1 yazdı:ben 2 taraflada konuştum cs29 gelip sürekli saldırıyor servere dediler cs79 gerçekten haklılar cs29 dan cs79a gelip sürekli saldırıyor bende şahidim.
Kardeşim kusura bakmada mustafa benim arkadasım neyin saldırısından bahsediyosun sen kimsin ben seninle ne zaman konusmusum kardes yalan yanlıs konusuyosun seni mustafa yada ilkayla yüzleştirirm

@Mustafa Kemal1

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

ZacaynSley yazdı:
mehmetxkonya1 yazdı:ben 2 taraflada konuştum cs29 gelip sürekli saldırıyor servere dediler cs79 gerçekten haklılar cs29 dan cs79a gelip sürekli saldırıyor bende şahidim.
Kardeşim kusura bakmada mustafa benim arkadasım neyin saldırısından bahsediyosun sen kimsin ben seninle ne zaman konusmusum kardes yalan yanlıs konusuyosun seni mustafa yada ilkayla yüzleştirirm

@Mustafa Kemal1
mehmet sakın bro bıze gelen saldırı 29 dan degıl 29 kardes klanımız :D bıze kımın yaptını cok ıyı bılıyorum adam gonderıp serverde map degıstıtırmekle olmuyor oyle :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

Mesaj gönderen MehmetReis- »

O zaman ben karıştırdım kusura bakmayın :D :oops:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ZacaynSley
Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
Clan İsmi: [AREXIOS]

Mesaj gönderen ZacaynSley »

mehmetxkonya1 yazdı:O zaman ben karıştırdım kusura bakmayın :D :oops:
Ya kardesim hoplattın sinirlerimi :) herneyse

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

omer34011

Mesaj gönderen omer34011 »

O Afklar Karşılıklı Atıldığı Tespit Edilirse Gereken Yapılır Zaten Benim Düşüncem Şu O Afk lar Kaos Ve Arexios 'Dan Değilse Başka Serverden se O Serverlere İşlem Yapılmasını İsterim Zaten Öylede Olur... İyi Forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Zaten Kaosun İlgi Konusu Bunlar Kaos Gaming Cok Seviyo Bot Atmayıda Kanıt Sanki Yetersiz Gibi Ama Fakeplayersla Bot Attıkları Zaten Csduragına Yayılmıs Durumda İllaki Bir Gün Ortaya Cıkar Bot Attıkları Hakeden Hakettigini İnşallah Bir Gün Alır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli