Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Dostluk Mektebi [İFŞA]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
illegal
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Cs17.CsDuragi.CoM
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING

Dostluk Mektebi [İFŞA]

Mesaj gönderen illegal »

Öncelikle Selamun Aleyküm Beyler Daha Demin Bazı Kendini Dedektif Zanneden Arkadaşlar Yalan Yanlış Şeyler Paylaşmış Bunun Üzerine Bende Bu Konuyu Açma Gereği Duydum Önce Oraya Buraya Laf Yaparken Kendi Serverinizdeki Saldırı Yapan Arkadaşları Hiçe Sayarak Açmayın Bari . Arkadaşlar Bu Şahısların Serverinde JottA[SorryForDeadYou-Samed] /// BeyazPolis[UMUT] // EserBey // November[SERKAN] // FIROCAN[FIRAT] Kendini Birşey Zannedip Oraya Buraya Saldırıp Youtubeye Video Atan Arkadaşlar Barınıyor . Oraya Buraya Laf Yaparken Önce Kendinize Dönüp Bir Bakın .

https://www.facebook.com/JottA-JottA-16 ... 4/?fref=nf

HATTA ARKADAŞIN YOUTUBE KANALI VARDI DAHA 1 GÜN ÖNCE ARKADAŞ KONU AÇACAGIMI BİLDİĞİ İÇİN SİLMİŞ BUYRUN HATTA KANIT

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 5914187614

EserBey Ve BeyazPolis i Zaten Dememe Gerek Yok İsimlerini Yotubeye Aratırsanız Görürsünüz

Bunların Swsindeki jottA adlı Kendini Hacker Sanan Kardeşimiz Ordan Burdan Slotluk Alıp Bütün Serverlara Saldırı Yapıyor .

Gereğinin Yapılmasını Bekliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

serkano

Dostluk Mektebi [İFŞA]

Mesaj gönderen serkano »

serverımızde umut beyazpolıs eserbey ve jotta diye birileri bulunmamaktadır gerekli şikayetimizi belirttik yarası olan gocunur herşey ortada biz kanıtlarımızla şikayetımızı belırttık sız ıftıra ile birdahaki videomda ise yunus yanı addıcted adlı arkadasımızın seslı bır sekılde 5 den gerıye sayarak svye vurmasının vıdeosunu paylasacağım
En son serkano tarafından Pzr May 15, 2016 2:07 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
illegal
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Dostluk Mektebi [İFŞA]

Mesaj gönderen illegal »

@serkano Kardeşim Senin November oldugunu iyi biliyorum zaten kimse çıkıp demez jotta beyazpolis eserbey bizim serverimizde az sonra Bunuda Kanıyını Atacağım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

serkano

Dostluk Mektebi [İFŞA]

Mesaj gönderen serkano »

ben kesın kanıtlarımla konusuyorum elımdekı hıcbırseyı dokmedım ortaya o vıdeoyu paylasıcam ılerkı zamanlarda kapanmassa zaten hersey ortada

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

amad
Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
İletişim:

Dostluk Mektebi [İFŞA]

Mesaj gönderen amad »

@illegal Aynen Kardeşim Bu JottA BeyazPolis EserBey Böyle Şahıslar Cs17 De Takılıyor Bunların Bu Platformda Yeri Yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
illegal
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Dostluk Mektebi [İFŞA]

Mesaj gönderen illegal »

@By.Dehset Aynen Kardeşim Bu Arkadaşların Ne Oldugunu Herkes Biliyor . Serverimize Girip Adam Gibi Oyun Oynuyacaz Gelip Vuruolar Kendilerini Hacker Zanediyorlar Sonra.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

serkano

Dostluk Mektebi [İFŞA]

Mesaj gönderen serkano »

kanıtla o zaman ben kanıtladım coğu şeyi o kişileri sadece videolarından tanırım konusmuslugum yoktur jottayıda kucucuk cocuk dıye duymustum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
illegal
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Dostluk Mektebi [İFŞA]

Mesaj gönderen illegal »

@serkano Kardeşim Yalan Yanlış Konuşma O adam Sizin Swde Şu An DM-GAMING | -> [ Sorry* ] <- nickide Budur Bu JottA Adlı Şahıstan Çoğu Server Şikayetçi Başta Biz Olmak Üzere Kanıt Diyorsunya Serkan Ortada Kanıt Felan Göremedim ? At O zaman Videoları Neden Atmıyorsun ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

olcy
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Dostluk Mektebi [İFŞA]

Mesaj gönderen olcy »

@illegal ve @by.Dehset sizden bıktık kardeşim almısınız elinize 2 tane program sag sola vuruyonuz neymis tr birincisi olucakmıssınız bırakın bu işleri sizin gibilerin bu svde işi yok sizin yüzünüzden sv alamıyoruz sizin yüzünüzden kac kisi sv bıraktı ..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

serkano

Dostluk Mektebi [İFŞA]

Mesaj gönderen serkano »

kardeş ipleri karıştırdınız herhalde sorryfordeadyou isimli şahıs sizin svnizde ve jotta isminin başındaki isim :) http://hizliresim.com/z4vD6D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli