Dostluk Mektebi [İFŞA]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 196
- Server Ip/DNS: Cs17.CsDuragi.CoM
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
Dostluk Mektebi [İFŞA]
@serkano JottA Adında Bi Yetkiliniz Var Demedim Jotta Şu Anda Sizin Serverde Asistan Ama Adamı Deşifre Etmemek İçin Nickini Deiştirdiniz Bunun Kanıtınıda Atacam Size Daha Düne Kadar Video Kanalı Vardı 30 Dan Çok Saldırı Videosu Vardı Korkudan Adama Sildirmişsiniz Video Kanalını Buda Bir Kanıttır JottA Nickli Şahısın Şu Anki Adıda DM-GAMING | -> [ Sorry* ] <- Budur
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 12
Dostluk Mektebi [İFŞA]
@illegalcsduragından 100 clana sorsak 80 i addıcte ve mr.tassaqsızi tanır. Neden saga sola saldırıp tehtit ettiğiniz için şu cfg ile sv çökeltme ne zaman ortaya cıktı 8-10 gün önce ımperial ve DP klan cs18de birleştiği zaman bu millet sizden bıktı burda gereksiz hızlı resimdir falan hikaye bosuna anlatmayın adamlarında kanıtı video ile yapmış zaten gerek yok dahasına.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 196
- Server Ip/DNS: Cs17.CsDuragi.CoM
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
Dostluk Mektebi [İFŞA]
@olcy Seninde Kim Oldugunu İyi Biliyorum Dostluk Mektebindensin Sende tabiki Kendi Klanını Savunacaksınz O Videodada Bi Kanıt Felan Yok Kendinizi Avutmayın .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs32.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Bozkurt GaminG
- İletişim:
Dostluk Mektebi [İFŞA]
@illegal kardeşim yukarda allah var biraz imanin olsa
Bu kadar yalan söylemezdin.
Hadis: Müslüman her şeyi yapar ama asla YALAN söylemez.
Simdi banada dostluk mektebinden geldi deme
Ben daha o clani tanimiyorum.
Tek bildiğim bir sey var oda yunusun o saldiri cfg sini cikartip etilere,dostluk mektebine saldirdigidir.
Ayrica robinhood a falan o saldirmayi siz orettiniz .
Bu kadar yalan söylemezdin.
Hadis: Müslüman her şeyi yapar ama asla YALAN söylemez.
Simdi banada dostluk mektebinden geldi deme
Ben daha o clani tanimiyorum.
Tek bildiğim bir sey var oda yunusun o saldiri cfg sini cikartip etilere,dostluk mektebine saldirdigidir.
Ayrica robinhood a falan o saldirmayi siz orettiniz .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs19.Csduragi.COM
- Clan İsmi: DPClan.Net
- İletişim:
Dostluk Mektebi [İFŞA]
TeamSpeak 3 Sunucu Gecmis Raporunda Hepsi Duruyordur Biyere Kaybolmaz Buyurun Onada Bi Goz Gecirin Bu Jotta Denilen Kisi BeyazPolis ADUKET Hepsi Bunlarin TeamSpeak3 Adresinde Barınmaktadir Milletin Serverlerine Saldırı Yapıp Kendilerini Adam Yerine Koyuyorlar Benim Serverime Saldırı Yapamadıklari İcin Kudup Burda Yalan Konular Acıyorlar .
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Dostluk Mektebi [İFŞA]
@Yusuffff Hangi Yoruma Ben Sana Zorla Yazdirmisim Senin Serverin Saldiri Yiyodu Bana Gelip Yalvarmadinmi Abi SAldiri Fix Kur Abi Benim Teknik Desteğim Ol Diye Neden Yalan Soyluyorsun Soyle Bakyim ? Bu Arkadasimizda Onlardandir Bilginiz Olsun Bunuda Tutmuslar .
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Dostluk Mektebi [İFŞA]
serkano yazdı:serverımızde umut beyazpolıs eserbey ve jotta diye birileri bulunmamaktadır gerekli şikayetimizi belirttik yarası olan gocunur herşey ortada biz kanıtlarımızla şikayetımızı belırttık sız ıftıra ile birdahaki videomda ise yunus yanı addıcted adlı arkadasımızın seslı bır sekılde 5 den gerıye sayarak svye vurmasının vıdeosunu paylasacağım
PEKİ BU NE BAK ADAM JOTTA BİZDEN SAMET BİZDEN DİYOR NEDEN YALAN SOYLUYORSUNUZ KARDESIM ?
https://www.youtube.com/watch?v=geUMuT6185o
Linklerini gizle |
-
Dostluk Mektebi [İFŞA]
@ADDICTED-DP gerekli bilgileri burdan ogrenebilirsin pıtırcık, post6473.html#p6473
Linklerini gizle |