Dostluk Mektebi [İFŞA]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Dostluk Mektebi [İFŞA]
mr.tassaqsiz ve addicted saldırı yapmıyolarmıydı kanıtlarımda var ıcın rahat olsun kapatılmassa onuda atıcam zaten peki bu resim ney kurucular kim admın olarak dp clanın facebook sayfasından paylasılmıs http://i.hizliresim.com/QME5E3.jpg
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Easy.
En son jottAOffical tarafından Pzr May 15, 2016 2:59 am tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 196
- Server Ip/DNS: Cs17.CsDuragi.CoM
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
Dostluk Mektebi [İFŞA]
@serkano Allah Allah Yalana Bak Sen Adam Şu An Swnizde Yetkili Neyin Davasını Yapıyorsun Sen Komikmisin ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Dostluk Mektebi [İFŞA]
@serkano Şu Anki SS Saat Tam Olarak 1:04 Te Çekilmiştir İnanmayan Girip Bakabilir Adam Oyunda Admin http://i.hizliresim.com/l12X7r.png
Linklerini gizle |
-
Dostluk Mektebi [İFŞA]
illegal al sana addıcted kurucu tassaqsız saldırı yapan adamlar kurucu svnızde onu acıkla ole bı yetkılı yok kanıtlarmısın ben kanıtladım arkadasım
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 12
Dostluk Mektebi [İFŞA]
@illegal bazıları bot atarak birinci olmaya calısıyor sizin gibi adamlarda saga sola saldırarak 1. olmaya calısıyor ayıp degilmi adamların emegine gelmisiniz bide burda inkar ediosunuz ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Dostluk Mektebi [İFŞA]
@olcy Kime Saldırmışız Kardeşim Boş Kelime Yapıyorsun Burda Saldırı Yapan Adamlar CS17 Klanından Hepsi ?
Linklerini gizle |
-
Dostluk Mektebi [İFŞA]
sorry adında bı yetkılımız samet adında bırı degıl saldırı yapanları almıyoruz bız addıcte veya tassaqsiz değiliz 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Dostluk Mektebi [İFŞA]
@serkano Üstte Ss Attım Hani Öyle Bir Yetkili Yoktu Bir Dediğin Bir Dediğini Tutmuyor Senin Ne Yüzle Konuşuyorsun Daha Sen
Linklerini gizle |
-
Dostluk Mektebi [İFŞA]
jotta adında ve sorryfordeadyou adında bı yetkılımız yok hersey ortada kanıtlarımla burdayım ben sorun yok
bırdahakı vıdeomda addıctedın 5'den gerıye sayarak sv vurmasını atıcam gorusuruz bu saatden sonra hersey ortada yetkılılere bırakıyorum durumu 

Linklerini gizle |