Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Bu eklenti üzerinde galiba ilk uğraşan biz idik @oCezaMelegi. Saatlerce uğraşmıştık sonucunda arkadaş pes etti ben devam ettim, başarmıştım. Sonra format ile eklenti gitti. Tekrar yapmayı unuttum. Birisi yapmış
erdem771 yazdı: Prş Ağu 30, 2018 11:44 am
bizim yaptığımız Discord plugini direk uygulamayı açar yani chrome bağlantısı olarak açmaz ama arka planda discord uygulaması açık olmaması gerekiyor
erdem771 yazdı: Prş Ağu 30, 2018 11:44 am
bizim yaptığımız Discord plugini direk uygulamayı açar yani chrome bağlantısı olarak açmaz ama arka planda discord uygulaması açık olmaması gerekiyor
Bunu çözmediyseniz çöp eklenti.
dostum çöp eklenti diye birşey yoktur üzerinde emek var
Eklentiyi yapmak 10 dk yi almaz. Ama ben dc nin tum baglanma sekilleri ve moduler olsun diyorsam 15 dk. Bu zamana kadar niye gelmedi diyorsanız gerek duymadık
Taha Demirbaş yazdı: Prş Ağu 30, 2018 9:47 pm
Eklentiyi yapmak 10 dk yi almaz. Ama ben dc nin tum baglanma sekilleri ve moduler olsun diyorsam 15 dk. Bu zamana kadar niye gelmedi diyorsanız gerek duymadık
Siz ve çoğu kişi gibi biz de gerek duymamıştık. Fakat TeamSpeak3 bağlantı sorunları yaşandığı ve yaşanmaya devam ettiği için Discord kullanmayı tercih etmek zorunda kaldık. Umarım bu şekilde bir eklenti yapıp yayınlayan bir arkadaşımız olur.