Discord Bağlantısı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
ENESIZM
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Discord Bağlantısı
Bu eklenti üzerinde galiba ilk uğraşan biz idik @oCezaMelegi. Saatlerce uğraşmıştık
sonucunda arkadaş pes etti ben devam ettim, başarmıştım. Sonra format ile eklenti gitti. Tekrar yapmayı unuttum. Birisi yapmış 
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
erdem771
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Virex
Discord Bağlantısı
merhaba iki kaynak dosyasını yükleyip plugins.ini ye ikisinide kaydedin sonra restart atınsorumakinesi yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 10:50 pmGördüğümüz üzere iki tane eklenti kaynak dosyası var. Nasıl yüklememiz gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz? Biraz karışık gözüküyor.
| Linklerini gizle |
-
erdem771
Discord Bağlantısı
bizim yaptığımız Discord plugini direk uygulamayı açar yani chrome bağlantısı olarak açmaz ama arka planda discord uygulaması açık olmaması gerekiyor
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Discord Bağlantısı
Bunu çözmediyseniz çöp eklenti.erdem771 yazdı: Prş Ağu 30, 2018 11:44 am bizim yaptığımız Discord plugini direk uygulamayı açar yani chrome bağlantısı olarak açmaz ama arka planda discord uygulaması açık olmaması gerekiyor
| Linklerini gizle |
-
erdem771
-
Habil
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: cs28.csduragi.com
- Clan İsmi: TEAM GETHİNG
- İletişim:
Discord Bağlantısı
Kardeşim yükledim plugini ama baglanma olmuyor discord adresini yazdım be steam nede normal kişi baglanamıyorerdem771 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 6:28 pm Merhaba bizim yaptığımız Discord bağlanma pluginini kullanabilirsiniz
silinmis-konular/discord-otomatik-bagla ... 28469.html
| Linklerini gizle |
Discord Bağlantısı
Eklentiyi yapmak 10 dk yi almaz. Ama ben dc nin tum baglanma sekilleri ve moduler olsun diyorsam 15 dk. Bu zamana kadar niye gelmedi diyorsanız gerek duymadık
| Linklerini gizle |
-
sorumakinesi
Konu Sahibi - Mesajlar: 178
Discord Bağlantısı
Siz ve çoğu kişi gibi biz de gerek duymamıştık. Fakat TeamSpeak3 bağlantı sorunları yaşandığı ve yaşanmaya devam ettiği için Discord kullanmayı tercih etmek zorunda kaldık. Umarım bu şekilde bir eklenti yapıp yayınlayan bir arkadaşımız olur.Taha Demirbaş yazdı: Prş Ağu 30, 2018 9:47 pm Eklentiyi yapmak 10 dk yi almaz. Ama ben dc nin tum baglanma sekilleri ve moduler olsun diyorsam 15 dk. Bu zamana kadar niye gelmedi diyorsanız gerek duymadık
| Linklerini gizle |