Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
'Ramazan yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 10:49 pmForumda çok mesajlı üyelerimizin önerip sizin kuracağınız pluginlerden zarar gelmez, deneyerek görebilirsiniz.
O anlamda dememiştim. Kodlamadan pek anlamıyorum fakat incelediğimde Discord davet bağlantısını paylaşıyor gibi gördüm.
DC Davet bağlantısını bilgisayarınızda ana olarak çalışan internet tarayıcısı üzerinden açıyor. Bunu şöyle düşünün, /radyo yazdığınızda serverde radyo açıyorsunuz ya işte bu da öyle o şekilde açıyor ve daveti kabul ederseniz ya programı ya da siteden yönlendirmeyi yapıyor.
Özelden bir sıkıntısı olursa sorar be Ramazanım gel ts68 muhabbet edelim monitör aldım ben @'Ramazan (Bu arada biliyorum yasak olduğunu bana zaten Ramazan ÖM ile neredesin demişti o yüzden söylüyorum)
alpersoylu34 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 11:02 pm
Özelden bir sıkıntısı olursa sorar be Ramazanım gel ts68 muhabbet edelim monitör aldım ben @'Ramazan (Bu arada biliyorum yasak olduğunu bana zaten Ramazan ÖM ile neredesin demişti o yüzden söylüyorum)
Şuan hâla işteyim Dükkanı 2 saat sonra kapatsaaaaak.... Bu hafta ts girmem biraz zor, haftaya inşallah
alpersoylu34 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 11:02 pm
Şuan hâla işteyim Dükkanı 2 saat sonra kapatsaaaaak.... Bu hafta ts girmem biraz zor, haftaya inşallah