Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Discord Bağlantısı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
sorumakinesi

Discord Bağlantısı

Mesaj gönderen sorumakinesi »

alpersoylu34 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 2:31 pm Silinmiş Konulara atılmıştı, bunu kullanın en alttaki dc linkini de değişin.
Eklentinin Discord'u otomatik olarak açıp sunucuya katılabileceğinden emin misiniz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

'Ramazan
İletişim:

Discord Bağlantısı

Mesaj gönderen 'Ramazan »

sorumakinesi yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 10:48 pm
alpersoylu34 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 2:31 pm Silinmiş Konulara atılmıştı, bunu kullanın en alttaki dc linkini de değişin.
Eklentinin Discord'u otomatik olarak açıp sunucuya katılabileceğinden emin misiniz?
Forumda çok mesajlı üyelerimizin önerip sizin kuracağınız pluginlerden zarar gelmez, deneyerek görebilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
sorumakinesi

Discord Bağlantısı

erdem771 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 6:34 pm Yükleyemezseniz belirtiniz
Gördüğümüz üzere iki tane eklenti kaynak dosyası var. Nasıl yüklememiz gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz? Biraz karışık gözüküyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
sorumakinesi

Discord Bağlantısı

'Ramazan yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 10:49 pmForumda çok mesajlı üyelerimizin önerip sizin kuracağınız pluginlerden zarar gelmez, deneyerek görebilirsiniz.
O anlamda dememiştim. Kodlamadan pek anlamıyorum fakat incelediğimde Discord davet bağlantısını paylaşıyor gibi gördüm.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

'Ramazan
İletişim:

Discord Bağlantısı

@alpersoylu34 , arkadaşa yardımcı olur musun ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Discord Bağlantısı

Mesaj gönderen ulyoS »

sorumakinesi yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 10:52 pm
'Ramazan yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 10:49 pmForumda çok mesajlı üyelerimizin önerip sizin kuracağınız pluginlerden zarar gelmez, deneyerek görebilirsiniz.
O anlamda dememiştim. Kodlamadan pek anlamıyorum fakat incelediğimde Discord davet bağlantısını paylaşıyor gibi gördüm.
DC Davet bağlantısını bilgisayarınızda ana olarak çalışan internet tarayıcısı üzerinden açıyor. Bunu şöyle düşünün, /radyo yazdığınızda serverde radyo açıyorsunuz ya işte bu da öyle o şekilde açıyor ve daveti kabul ederseniz ya programı ya da siteden yönlendirmeyi yapıyor.

DCYi pek bilmiyorum ve siteden giriyorum ben.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

'Ramazan
İletişim:

Discord Bağlantısı

@alpersoylu34 ; arkadaş plugini panele yüklemeyi bilmiyor sanırım , hangi dosya nereye atılacak gibisinden yardım istiyor sanırım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Discord Bağlantısı

Mesaj gönderen ulyoS »

Özelden bir sıkıntısı olursa sorar be Ramazanım gel ts68 muhabbet edelim monitör aldım ben @'Ramazan (Bu arada biliyorum yasak olduğunu bana zaten Ramazan ÖM ile neredesin demişti o yüzden söylüyorum)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

'Ramazan
İletişim:

Discord Bağlantısı

alpersoylu34 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 11:02 pm Özelden bir sıkıntısı olursa sorar be Ramazanım gel ts68 muhabbet edelim monitör aldım ben @'Ramazan (Bu arada biliyorum yasak olduğunu bana zaten Ramazan ÖM ile neredesin demişti o yüzden söylüyorum)
Şuan hâla işteyim :D Dükkanı 2 saat sonra kapatsaaaaak.... :D Bu hafta ts girmem biraz zor, haftaya inşallah :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Discord Bağlantısı

Mesaj gönderen ulyoS »

'Ramazan yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 11:05 pm
alpersoylu34 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 11:02 pm Özelden bir sıkıntısı olursa sorar be Ramazanım gel ts68 muhabbet edelim monitör aldım ben @'Ramazan (Bu arada biliyorum yasak olduğunu bana zaten Ramazan ÖM ile neredesin demişti o yüzden söylüyorum)
Şuan hâla işteyim :D Dükkanı 2 saat sonra kapatsaaaaak.... :D Bu hafta ts girmem biraz zor, haftaya inşallah :D
İnşallah :D bekleriz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli