Arkadaşın demek istediğini sende yanlış anlamışsın yorum yapan kişide yanlış anlamış, sadece olarak csde olmayan bişeyi istemişsin sana demedi dünyada kacıncısın filan. Sizin kırıcı bi şekilde söylemişsiniz...WolfsBey yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:56 pmçok şey istedigimden dolayi gametrackerde türkiye 2.cisiyiz öyle değilmi kardeş ? rank 459 ve günden günede daha iyiye gidiyor biraz kelimeleri uslubuna göre kullanırsanız sevinirimTaşralı yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:43 pmBeni yanlış anladın senmasquerade yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:41 pm çok şey istiyor dogru ama serverine bakılarak sabah aksam gece full oldugu için daha güzel şeyler vermeye çalışıyor server sabah aksam full diye en azından oturmuyor![]()
,çok şey istiyorsun derken bu istediği şeye dedim öncekilere demedim.Forumda doğal olarak istiyecek.
csgo takim seçme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
csgo takim seçme
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: xx
-
- Clan İsmi: Masquerade
csgo takim seçme
konuyu kitlemeye gerek yok kardeşim bu plugin olablcek bişe olamicak diyorlar hayla ya bi menü düşünün m tusuna basınca sadece ölüyken çalışacak m1 yapınca amx_team nick oto algilicak m2 yapincada ayni yani yapılabilcek bişe.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
csgo takim seçme
Yapılacak bişeyse iyi.masquerade yazdı: Çrş Tem 25, 2018 4:09 pm konuyu kitlemeye gerek yok kardeşim bu plugin olablcek bişe olamicak diyorlar hayla ya bi menü düşünün m tusuna basınca sadece ölüyken çalışacak m1 yapınca amx_team nick oto algilicak m2 yapincada ayni yani yapılabilcek bişe.
Linklerini gizle |
-
csgo takim seçme
yapılır yani sadece güzel bi tema güzel bi pluginci rahat yapacak bişe
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 274
- Server Ip/DNS: M@K@R@ KIR@@TH@NESİ
- Clan İsmi: [M@] `` SinanT
- İletişim:
csgo takim seçme
Bak güzel kardeşim,arkadaş bu orijinal takım seçme menusunu şu şekilde değiştirmek istiyor,cs:godaki takmı seçme menüsü gibi.Senin dediğin konuyla alakasız birşey ?Konuyu dikkatlice okumanı tavsiye ederim.masquerade yazdı: Çrş Tem 25, 2018 4:09 pm konuyu kitlemeye gerek yok kardeşim bu plugin olablcek bişe olamicak diyorlar hayla ya bi menü düşünün m tusuna basınca sadece ölüyken çalışacak m1 yapınca amx_team nick oto algilicak m2 yapincada ayni yani yapılabilcek bişe.
Alta örnek bırakıyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
csgo takim seçme
güzel dostum teması falan ayarlanıyor sen rahat ol yapılcak seyler bunlar
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
csgo takim seçme
Yapılabiliyorsa buyur arkadaşa yap,yapamıyor isen mesaj atma bence.masquerade yazdı: Çrş Tem 25, 2018 6:35 pm güzel dostum teması falan ayarlanıyor sen rahat ol yapılcak seyler bunlar
Linklerini gizle |
-
csgo takim seçme
kardeşim benim işime yaramicak bişeyi yapmam ben ve güzel kardesim ben temayı cok güzel bi
şekilde anlattım
şekilde anlattım
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
csgo takim seçme
Bunun eklentisi varsa paylaşırmısın ?masquerade yazdı: Çrş Tem 25, 2018 6:41 pm kardeşim benim işime yaramicak bişeyi yapmam ben ve güzel kardesim ben temayı cok güzel bi
şekilde anlattım
@Colditz Yapılabilirmi bu ?
Linklerini gizle |