csgo takim seçme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: Masquerade
csgo takim seçme
ben genelleme yaptım sadedce bunun için degil . ve bu arada m tusunu bloke ettirip kendin takim secme plugini ayarlayı o tür bişe yapılabilir.
@Taha Demirbaş
@Taha Demirbaş
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: xx
csgo takim seçme
çok şey istedigimden dolayi gametrackerde türkiye 2.cisiyiz öyle değilmi kardeş ? rank 459 ve günden günede daha iyiye gidiyor biraz kelimeleri uslubuna göre kullanırsanız sevinirimTaşralı yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:43 pmBeni yanlış anladın senmasquerade yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:41 pm çok şey istiyor dogru ama serverine bakılarak sabah aksam gece full oldugu için daha güzel şeyler vermeye çalışıyor server sabah aksam full diye en azından oturmuyor![]()
,çok şey istiyorsun derken bu istediği şeye dedim öncekilere demedim.Forumda doğal olarak istiyecek.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: xx
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 274
- Server Ip/DNS: M@K@R@ KIR@@TH@NESİ
- Clan İsmi: [M@] `` SinanT
- İletişim:
csgo takim seçme
Dediklerimi 2nizde yanlış anladınız.Nasıl anlatayım dur " Bu oyundaki takım seçme menüsü varya bu isteğine dedim çok şey istiyorsun diye" çünkü bunu yapman imkansızdır.Oyunun dosyalarından yapabilirsin.Daha önce istediklerine bir şey demedim ben.Başarına bir şey demiyorum,sadece bu istediğine çok şey dedim o kadar.Lütfen lafı anlayın.WolfsBey yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:56 pmçok şey istedigimden dolayi gametrackerde türkiye 2.cisiyiz öyle değilmi kardeş ? rank 459 ve günden günede daha iyiye gidiyor biraz kelimeleri uslubuna göre kullanırsanız sevinirimTaşralı yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:43 pmBeni yanlış anladın senmasquerade yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:41 pm çok şey istiyor dogru ama serverine bakılarak sabah aksam gece full oldugu için daha güzel şeyler vermeye çalışıyor server sabah aksam full diye en azından oturmuyor![]()
,çok şey istiyorsun derken bu istediği şeye dedim öncekilere demedim.Forumda doğal olarak istiyecek.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
csgo takim seçme
cs 1.6 da imkansız denen bişe yoktur yapılabilir bişe güzel kardeşim bu. soyle söyliyi bazı cs lerde değişik.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
csgo takim seçme
Bu istediği oyunun dosyaları ile ayarlanır.Eklentiler ile imkansız.masquerade yazdı: Çrş Tem 25, 2018 2:01 pm cs 1.6 da imkansız denen bişe yoktur yapılabilir bişe güzel kardeşim bu. soyle söyliyi bazı cs lerde değişik.
Linklerini gizle |
-
csgo takim seçme
keşke taşralını yazdığı ikinci mesajı okusaydın bu kadar kırıcı olmana gerek kalmazdı.WolfsBey yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:56 pmçok şey istedigimden dolayi gametrackerde türkiye 2.cisiyiz öyle değilmi kardeş ? rank 459 ve günden günede daha iyiye gidiyor biraz kelimeleri uslubuna göre kullanırsanız sevinirimTaşralı yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:43 pmBeni yanlış anladın senmasquerade yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:41 pm çok şey istiyor dogru ama serverine bakılarak sabah aksam gece full oldugu için daha güzel şeyler vermeye çalışıyor server sabah aksam full diye en azından oturmuyor![]()
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
csgo takim seçme
Boşver be kardeşim,insanlar okumadan,anlamadan,geçmeden mesaj atıyorlar.İlyas ERTEKİN yazdı: Çrş Tem 25, 2018 2:02 pmkeşke taşralını yazdığı ikinci mesajı okusaydın bu kadar kırıcı olmana gerek kalmazdı.WolfsBey yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:56 pmçok şey istedigimden dolayi gametrackerde türkiye 2.cisiyiz öyle değilmi kardeş ? rank 459 ve günden günede daha iyiye gidiyor biraz kelimeleri uslubuna göre kullanırsanız sevinirimTaşralı yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:43 pm
Beni yanlış anladın sen,çok şey istiyorsun derken bu istediği şeye dedim öncekilere demedim.Forumda doğal olarak istiyecek.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
csgo takim seçme
Arkadaş yorum sayısını arttırmak için her topa giriyor ve bu arkadaş yüzünden çoğu forum konusu çöp oluyor gözlükler çıkarılsın bir an önce. @WolfsBey Boşver dostum.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
csgo takim seçme
Konuyu okumadın heralde.Neyse bildir butonunu kullanıp bırakacağım.IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Çrş Tem 25, 2018 2:58 pm Arkadaş yorum sayısını arttırmak için her topa giriyor ve bu arkadaş yüzünden çoğu forum konusu çöp oluyor gözlükler çıkarılsın bir an önce. @WolfsBey Boşver dostum.
Linklerini gizle |