Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

csgo takim seçme

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

masquerade
Clan İsmi: Masquerade

csgo takim seçme

Mesaj gönderen masquerade »

ben genelleme yaptım sadedce bunun için degil . ve bu arada m tusunu bloke ettirip kendin takim secme plugini ayarlayı o tür bişe yapılabilir.
@Taha Demirbaş

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
WolfsBey
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: xx

csgo takim seçme

Mesaj gönderen WolfsBey »

Taşralı yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:43 pm
masquerade yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:41 pm çok şey istiyor dogru ama serverine bakılarak sabah aksam gece full oldugu için daha güzel şeyler vermeye çalışıyor server sabah aksam full diye en azından oturmuyor :)
Beni yanlış anladın sen :D,çok şey istiyorsun derken bu istediği şeye dedim öncekilere demedim.Forumda doğal olarak istiyecek.
çok şey istedigimden dolayi gametrackerde türkiye 2.cisiyiz öyle değilmi kardeş ? rank 459 ve günden günede daha iyiye gidiyor biraz kelimeleri uslubuna göre kullanırsanız sevinirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
WolfsBey
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: xx

csgo takim seçme

Mesaj gönderen WolfsBey »

@masquerade teşekkür ederim reis

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taşralı
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: M@K@R@ KIR@@TH@NESİ
Clan İsmi: [M@] `` SinanT
İletişim:

csgo takim seçme

Mesaj gönderen Taşralı »

WolfsBey yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:56 pm
masquerade yazdı: Çrş Tem 25, 2018 1:41 pm çok şey istiyor dogru ama serverine bakılarak sabah aksam gece full oldugu için daha güzel şeyler vermeye çalışıyor server sabah aksam full diye en azından oturmuyor :)
Beni yanlış anladın sen :D,çok şey istiyorsun derken bu istediği şeye dedim öncekilere demedim.Forumda doğal olarak istiyecek.
çok şey istedigimden dolayi gametrackerde türkiye 2.cisiyiz öyle değilmi kardeş ? rank 459 ve günden günede daha iyiye gidiyor biraz kelimeleri uslubuna göre kullanırsanız sevinirim
Dediklerimi 2nizde yanlış anladınız.Nasıl anlatayım dur " Bu oyundaki takım seçme menüsü varya bu isteğine dedim çok şey istiyorsun diye" çünkü bunu yapman imkansızdır.Oyunun dosyalarından yapabilirsin.Daha önce istediklerine bir şey demedim ben.Başarına bir şey demiyorum,sadece bu istediğine çok şey dedim o kadar.Lütfen lafı anlayın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masquerade
Clan İsmi: Masquerade

csgo takim seçme

Mesaj gönderen masquerade »

cs 1.6 da imkansız denen bişe yoktur yapılabilir bişe güzel kardeşim bu. soyle söyliyi bazı cs lerde değişik.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taşralı
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

csgo takim seçme

Mesaj gönderen Taşralı »

masquerade yazdı: Çrş Tem 25, 2018 2:01 pm cs 1.6 da imkansız denen bişe yoktur yapılabilir bişe güzel kardeşim bu. soyle söyliyi bazı cs lerde değişik.
Bu istediği oyunun dosyaları ile ayarlanır.Eklentiler ile imkansız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

İlyas ERTEKİN

csgo takim seçme

Mesaj gönderen İlyas ERTEKİN »

keşke taşralını yazdığı ikinci mesajı okusaydın bu kadar kırıcı olmana gerek kalmazdı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taşralı
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

csgo takim seçme

Mesaj gönderen Taşralı »

İlyas ERTEKİN yazdı: Çrş Tem 25, 2018 2:02 pm
keşke taşralını yazdığı ikinci mesajı okusaydın bu kadar kırıcı olmana gerek kalmazdı.
Boşver be kardeşim,insanlar okumadan,anlamadan,geçmeden mesaj atıyorlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

csgo takim seçme

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Arkadaş yorum sayısını arttırmak için her topa giriyor ve bu arkadaş yüzünden çoğu forum konusu çöp oluyor gözlükler çıkarılsın bir an önce. @WolfsBey Boşver dostum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taşralı
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

csgo takim seçme

Mesaj gönderen Taşralı »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Çrş Tem 25, 2018 2:58 pm Arkadaş yorum sayısını arttırmak için her topa giriyor ve bu arkadaş yüzünden çoğu forum konusu çöp oluyor gözlükler çıkarılsın bir an önce. @WolfsBey Boşver dostum.
Konuyu okumadın heralde.Neyse bildir butonunu kullanıp bırakacağım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli