Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSDuragina Has GameTracker Eklemek

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

noeldayi yazdı:yapılmasına yapılır ama 250 tane server olduğu için querylierde sorun çıkabilir. tek server olsa kolay ama 250 tanesı zordur bence.
Şöyle ki bence insan oğlunun yapamayacağı şey yoktur üzerine gitmemiz gerekmektedir. Bunları yaparsak herşey olur ve Ömer abinin yapamayacağı bence bu konuda bir şey yoktur yapabilir diue düşünüyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

StVaveyla yazdı:
LSR yazdı:Veya CSDuragi bünyesi altında TRTRACKER.COM Gibi birşeyler yapılabilir
Ban yemek sıkıntı değil de neden bunu elin oğlundan öğreniyoruz ? gametracker değil de neden TÜRK yapımı bir sistem olmasın ? Bu iki soru bence yeterli .
Elin oğlu derken anlamadim 2 soruna gelirsek türk yapımı olarak nd yapabiliriz bunu açıkla her türlü aynı şey oluyor iyi forumlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

StVaveyla
Clan İsmi: TEAMRUBYGG

Mesaj gönderen StVaveyla »

NuriReisHDYoutuber yazdı:
StVaveyla yazdı:
LSR yazdı:Veya CSDuragi bünyesi altında TRTRACKER.COM Gibi birşeyler yapılabilir
Ban yemek sıkıntı değil de neden bunu elin oğlundan öğreniyoruz ? gametracker değil de neden TÜRK yapımı bir sistem olmasın ? Bu iki soru bence yeterli .
Elin oğlu derken anlamadim 2 soruna gelirsek türk yapımı olarak nd yapabiliriz bunu açıkla her türlü aynı şey oluyor iyi forumlar
Gametracker bir TÜRK yapımı değil elin oğlu derken hangi ülke tarafından yapıldığını bilmediğim için öyle bahsettim her türlü aynı şey oluyor diyerek siz neyi kastettiniz o zaman csduragi açılmasaydı başka ülkelerden server almaya mı kalkışacaktınız umarım anlatabilmişimdir her türlü aynı şey oluyor demek yerine desteklemeniz daha mantıklı bence ama tercih sizin teşekkürler .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

StVaveyla yazdı:
StVaveyla yazdı:
Gametracker bir TÜRK yapımı değil elin oğlu derken hangi ülke tarafından yapıldığını bilmediğim için öyle bahsettim her türlü aynı şey oluyor diyerek siz neyi kastettiniz o zaman csduragi açılmasaydı başka ülkelerden server almaya mı kalkışacaktınız umarım anlatabilmişimdir her türlü aynı şey oluyor demek yerine desteklemeniz daha mantıklı bence ama tercih sizin teşekkürler .

Yanlış anladınız türk yapımı olması herzaman daha iyi ben ona bir şey demiyorum , fakat biz de yapsak rank sistemi yapicaz aynı şeye geliyor demek istedim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

StVaveyla
Clan İsmi: TEAMRUBYGG

Mesaj gönderen StVaveyla »

StVaveyla yazdı:
NuriReisHDYoutuber yazdı: Elin oğlu derken anlamadim 2 soruna gelirsek türk yapımı olarak nd yapabiliriz bunu açıkla her türlü aynı şey oluyor iyi forumlar

Yanlış anladınız türk yapımı olması herzaman daha iyi ben ona bir şey demiyorum , fakat biz de yapsak rank sistemi yapicaz aynı şeye geliyor demek istedim
En iyisi olsun bizim olsun :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Hadi diyelim yaptık, sizin rekabetiniz afk bıraktırarak gövde gösterisi yapmak, e hakkı ile rank kasanlara ne yapacağız? AFK bıraktırarak rank kasanlar diye sıralasak bu seferde siz şikayet edersiniz ne alaka diye. Zaten sırf bu sistemi GT de afk bıraktırarak rank kasamadığınız için istiyorsunuz. Ömer TELLİ GameTracker muhabbetine baksa GT den ban yiyenlerin ip adresi ellerinden alınıp ip alması yasaklanırdı.
GT kuralları nettir, zamanında da bir çok kez dile getirmeme rağmen dinlemediniz banlandığınızda konuşmaya başladınız. Hatta ileri gidip ben ve forumda ki bir kaç kişiyi jailbreak mod düşmanı ilan ettiniz. Sizin oynadığınız jailbreak mod değil, afk bıraktırma modudur. Siz jailbreak modunu bilmeden evvel ben jailbreak moduna eklenti yazıyordum, YouTube kanalımdan videosuna ulaşabilirsiniz. Hatta TR de jailbreak modunu ilk kuranlardanımdır, bana jailbreak modunun afk bıraktırmak olduğunu söylemeyin.
Bu yüzden, GT den banınızı açtırırsınız GT yetkililerinden özür diler bir daha afk bırakılmayacağına dair söz verirsiniz rank sıralamasına girersiniz.
GT yetkilileri bile bu muhabbete jailbreak bot mod demiş, yani afk atmayan ipler sıralama da devam edebilir. İlgili link ; https://www.gametracker.com/games/cs/fo ... ead=132020

GT usulü bir sistem ise CSDuraginin yapacağı en son iştir. Yeni panel gelmeden, GO ipleri açılmadan bu sistem gelmez. Sadece kafalarda taslak proje vardır, bu taslak projede de hakkı ile rank kasanlara yer vardır. Üzgünüm, cevap nettir. Bilirsiniz ki CSD bu konularda oldukça titizdir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli