CSDuragina Has GameTracker Eklemek
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Yani , en azından gametrackere muhtaç kalmayız.noeldayi yazdı:olursa iyi olur
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Valla bende böyle bir şeyin taraftarıyım gayet iyi olabilir [@Bilinmeyen Etiket] LGSLyi Doluluğa Göre Sıralayabiliriz bence ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Hocam zor bir şey değil ama csdurağı bunun riskini almak ister mi bilmiyorum doğru yönetildiği sürece bizde isteriz ama sanmıyorum getireleceğini sonuç olarak burası bir firma ve ip farkı göstermek isteyeceğini sanmıyorum.NuriReisHDYoutuber yazdı:ya gerçekten olabilir çok zor bir şey değil bennce , server listesi nin aynısı sadece rank sistemi gelecekoCezaMelegi yazdı:Bunun olmayacağını söylediler ama yinede olabiliceğini düşünüyorum.

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
aynen ya gerçekten şu gametrackerin diline düşmek istemiyorum benim serverimde ban yedi muhattap olmak bile istemiyorum çok itici adminler.LSR yazdı:Valla bende böyle bir şeyin taraftarıyım gayet iyi olabilir [@Bilinmeyen Etiket] LGSLyi Doluluğa Göre Sıralayabiliriz bence ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
ya biz ip farkı demiyoruz ki , sadece rank sistemi getiricek . en azından bi rekabet olsun daha güzel geçiyoroCezaMelegi yazdı:Hocam zor bir şey değil ama csdurağı bunun riskini almak ister mi bilmiyorum doğru yönetildiği sürece bizde isteriz ama sanmıyorum getireleceğini sonuç olarak burası bir firma ve ip farkı göstermek isteyeceğini sanmıyorum.NuriReisHDYoutuber yazdı:ya gerçekten olabilir çok zor bir şey değil bennce , server listesi nin aynısı sadece rank sistemi gelecekoCezaMelegi yazdı:Bunun olmayacağını söylediler ama yinede olabiliceğini düşünüyorum.Tabikide gelirse iyi olur Gt den çok çektik.

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Afk atarak rank kasılacak ve bu sistem olmadığı için (afk) csdurağından beklemek saçma. Afk atarak bi yere gelinceğini sanmıyorum.
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Veya CSDuragi bünyesi altında TRTRACKER.COM Gibi birşeyler yapılabilir
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Biz zaten afk attırmıyoruz gece illaki saat kasmak için 7 8 arkadaş afk atıyor , başkasının diline düşmek yerine csduraginin kendisinin bize bu hizmeti tanıması her zaman daha iyidir.Ktalko yazdı:Afk atarak rank kasılacak ve bu sistem olmadığı için (afk) csdurağından beklemek saçma. Afk atarak bi yere gelinceğini sanmıyorum.
Linklerini gizle |