Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Ktalko yazdı:Afk atarak rank kasılacak ve bu sistem olmadığı için (afk) csdurağından beklemek saçma. Afk atarak bi yere gelinceğini sanmıyorum.
Yorumlara bakıyorumdum da dostum sonunda benimle hemfikir bir yorum gördüm yani afk atarak kasılan rank sahtedir ama inanın ben de çok isterim csdurağı'nın kendine ait bir gt sisteminin olmasını ama afksız herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Ktalko yazdı:Afk atarak rank kasılacak ve bu sistem olmadığı için (afk) csdurağından beklemek saçma. Afk atarak bi yere gelinceğini sanmıyorum.
Yorumlara bakıyorumdum da dostum sonunda benimle hemfikir bir yorum gördüm yani afk atarak kasılan rank sahtedir ama inanın ben de çok isterim csdurağı'nın kendine ait bir gt sisteminin olmasını ama afksız herkesin hakkında hayırlısı olsun.
LSR yazdı:Veya CSDuragi bünyesi altında TRTRACKER.COM Gibi birşeyler yapılabilir
Ban yemek sıkıntı değil de neden bunu elin oğlundan öğreniyoruz ? gametracker değil de neden TÜRK yapımı bir sistem olmasın ? Bu iki soru bence yeterli .