Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cs44 saldiri yedik

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Cs44 saldiri yedik

Mesaj gönderen sizofrenresul »

EnesReiS` yazdı:Dalale Benim Serverime Hiç Saldırı Yapamaz Ama Ben Dalalenin Oyunyöneticisindeki Serverine 3 Kez Saldırı Yaptım. Kısacası Bu Dalale Bendende İntikam Almak İstiyor Ama Amacına Ulaşamayınca Ağlıyor Dalale Asla Bir Hacker Değil Panel Dilenen Ve Sunucuya Kendini Hacker Sanıp Saldırı Yapmak İstiyor. Size Önerim Dalaleye Limon Deyin Gıcık Olacak Çünkü O Adam Limonu Hiç Sevmiyor Kıll Oluyor Bi Deneyin. Şuanda Söylediklerim Biraz Saçma Olabilir Ama Bi Deneyin Kesinlikle İşe Yarıyacak.
:D İlginç ama bence hiç uğraşmaya gerek bile yok yani üst paneli ele geçirilmesi tamamen o ipinin sorumluluğunda yanlışmıyım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Cs44 saldiri yedik

Mesaj gönderen ShooTeR »

sizofrenresul yazdı:
EnesReiS` yazdı:Dalale Benim Serverime Hiç Saldırı Yapamaz Ama Ben Dalalenin Oyunyöneticisindeki Serverine 3 Kez Saldırı Yaptım. Kısacası Bu Dalale Bendende İntikam Almak İstiyor Ama Amacına Ulaşamayınca Ağlıyor Dalale Asla Bir Hacker Değil Panel Dilenen Ve Sunucuya Kendini Hacker Sanıp Saldırı Yapmak İstiyor. Size Önerim Dalaleye Limon Deyin Gıcık Olacak Çünkü O Adam Limonu Hiç Sevmiyor Kıll Oluyor Bi Deneyin. Şuanda Söylediklerim Biraz Saçma Olabilir Ama Bi Deneyin Kesinlikle İşe Yarıyacak.
:D İlginç ama bence hiç uğraşmaya gerek bile yok yani üst paneli ele geçirilmesi tamamen o ipinin sorumluluğunda yanlışmıyım.
ust panel sadece burakta var ama keylogger atmaya calısıyor :D galiba dalale alt panelden yapmış saldırıyı sanırsam klandan birisiyle.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul

Cs44 saldiri yedik

ogibaba911 yazdı:
hpx' yazdı:
ogibaba911 yazdı: şikayet bölümü ile alakası yok saldırı yemişler bunu belitmişler sadece yardım istiyorlar
Alakası yok mu? Yapanın bulunmasını istiyor. Dikkatli oku konuyu biraz.
okuyorum zaten merak etme adam sadece söylüyor
bildiriminden kufur ettiyse direk sw kapatılıyor o yuzden konu actim
:| mesaj kasmak için yorum atmana gerek yok adam şikayet bölümünün kapalı olduğunu biliyordur zaten.
Sakin kardeşim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul

Cs44 saldiri yedik

ShooTeR yazdı:
sizofrenresul yazdı:
ust panel sadece burakta var ama keylogger atmaya calısıyor :D galiba dalale alt panelden yapmış saldırıyı sanırsam klandan birisiyle.
Olabilir güzel kardeşim geçmiş olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Cs44 saldiri yedik

Mesaj gönderen EnesReiS` »

Bakın Dalalenin Taktiği Bir Adamını Göndermek Ve O Adamı Casus Yapmaya Uğraştırıyor Ama Biz Respect Olarak Bunu Yemedik Tabi O Dalale Uğraşsa Bile Bi Bok Yapamaz Çocuk O YA

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

hpx'
Server Ip/DNS: 213.238.173.162
Clan İsmi: [F]arzet [K]i`

Cs44 saldiri yedik

Mesaj gönderen hpx' »

EnesReiS` yazdı:Bakın Dalalenin Taktiği Bir Adamını Göndermek Ve O Adamı Casus Yapmaya Uğraştırıyor Ama Biz Respect Olarak Bunu Yemedik Tabi O Dalale Uğraşsa Bile Bi Bok Yapamaz Çocuk O YA
Parayla yetki alıp sonrasında adminlikleri ve eklentileri sıfırladığı zamanları hatırlıyorum tek kelimeyle işsiz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Cs44 saldiri yedik

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Birde bunun için konumu açıyorsunuz ?
Ne yapayım gidip yönetimdeki adamlarınıza tek tek , x kişisine yetki vermeyin, panel vermeyin diye tembihleyelim mi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli