EnesReiS` yazdı:Dalale Benim Serverime Hiç Saldırı Yapamaz Ama Ben Dalalenin Oyunyöneticisindeki Serverine 3 Kez Saldırı Yaptım. Kısacası Bu Dalale Bendende İntikam Almak İstiyor Ama Amacına Ulaşamayınca Ağlıyor Dalale Asla Bir Hacker Değil Panel Dilenen Ve Sunucuya Kendini Hacker Sanıp Saldırı Yapmak İstiyor. Size Önerim Dalaleye Limon Deyin Gıcık Olacak Çünkü O Adam Limonu Hiç Sevmiyor Kıll Oluyor Bi Deneyin. Şuanda Söylediklerim Biraz Saçma Olabilir Ama Bi Deneyin Kesinlikle İşe Yarıyacak.
Cs44 saldiri yedik
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
sizofrenresul
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Cs44 saldiri yedik
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
Konu Sahibi - Mesajlar: 4497
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Cs44 saldiri yedik
ust panel sadece burakta var ama keylogger atmaya calısıyorsizofrenresul yazdı:EnesReiS` yazdı:Dalale Benim Serverime Hiç Saldırı Yapamaz Ama Ben Dalalenin Oyunyöneticisindeki Serverine 3 Kez Saldırı Yaptım. Kısacası Bu Dalale Bendende İntikam Almak İstiyor Ama Amacına Ulaşamayınca Ağlıyor Dalale Asla Bir Hacker Değil Panel Dilenen Ve Sunucuya Kendini Hacker Sanıp Saldırı Yapmak İstiyor. Size Önerim Dalaleye Limon Deyin Gıcık Olacak Çünkü O Adam Limonu Hiç Sevmiyor Kıll Oluyor Bi Deneyin. Şuanda Söylediklerim Biraz Saçma Olabilir Ama Bi Deneyin Kesinlikle İşe Yarıyacak.İlginç ama bence hiç uğraşmaya gerek bile yok yani üst paneli ele geçirilmesi tamamen o ipinin sorumluluğunda yanlışmıyım.
| Linklerini gizle |
-
sizofrenresul
Cs44 saldiri yedik
Sakin kardeşim.ogibaba911 yazdı:okuyorum zaten merak etme adam sadece söylüyorhpx' yazdı:Alakası yok mu? Yapanın bulunmasını istiyor. Dikkatli oku konuyu biraz.ogibaba911 yazdı: şikayet bölümü ile alakası yok saldırı yemişler bunu belitmişler sadece yardım istiyorlarbildiriminden kufur ettiyse direk sw kapatılıyor o yuzden konu actimmesaj kasmak için yorum atmana gerek yok adam şikayet bölümünün kapalı olduğunu biliyordur zaten.
| Linklerini gizle |
-
sizofrenresul
Cs44 saldiri yedik
Olabilir güzel kardeşim geçmiş olsun.ShooTeR yazdı:ust panel sadece burakta var ama keylogger atmaya calısıyorsizofrenresul yazdı:EnesReiS` yazdı:Dalale Benim Serverime Hiç Saldırı Yapamaz Ama Ben Dalalenin Oyunyöneticisindeki Serverine 3 Kez Saldırı Yaptım. Kısacası Bu Dalale Bendende İntikam Almak İstiyor Ama Amacına Ulaşamayınca Ağlıyor Dalale Asla Bir Hacker Değil Panel Dilenen Ve Sunucuya Kendini Hacker Sanıp Saldırı Yapmak İstiyor. Size Önerim Dalaleye Limon Deyin Gıcık Olacak Çünkü O Adam Limonu Hiç Sevmiyor Kıll Oluyor Bi Deneyin. Şuanda Söylediklerim Biraz Saçma Olabilir Ama Bi Deneyin Kesinlikle İşe Yarıyacak.İlginç ama bence hiç uğraşmaya gerek bile yok yani üst paneli ele geçirilmesi tamamen o ipinin sorumluluğunda yanlışmıyım.
galiba dalale alt panelden yapmış saldırıyı sanırsam klandan birisiyle.
| Linklerini gizle |
-
EnesReiS`
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Cs44 saldiri yedik
Bakın Dalalenin Taktiği Bir Adamını Göndermek Ve O Adamı Casus Yapmaya Uğraştırıyor Ama Biz Respect Olarak Bunu Yemedik Tabi O Dalale Uğraşsa Bile Bi Bok Yapamaz Çocuk O YA
| Linklerini gizle |
-
hpx'
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
Cs44 saldiri yedik
Parayla yetki alıp sonrasında adminlikleri ve eklentileri sıfırladığı zamanları hatırlıyorum tek kelimeyle işsiz.EnesReiS` yazdı:Bakın Dalalenin Taktiği Bir Adamını Göndermek Ve O Adamı Casus Yapmaya Uğraştırıyor Ama Biz Respect Olarak Bunu Yemedik Tabi O Dalale Uğraşsa Bile Bi Bok Yapamaz Çocuk O YA
| Linklerini gizle |
-
Ömer TELLİ
Yönetici - Mesajlar: 5465
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Cs44 saldiri yedik
Birde bunun için konumu açıyorsunuz ?
Ne yapayım gidip yönetimdeki adamlarınıza tek tek , x kişisine yetki vermeyin, panel vermeyin diye tembihleyelim mi ?
Ne yapayım gidip yönetimdeki adamlarınıza tek tek , x kişisine yetki vermeyin, panel vermeyin diye tembihleyelim mi ?
| Linklerini gizle |