Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
EnesReiS` yazdı:Dalale Benim Serverime Hiç Saldırı Yapamaz Ama Ben Dalalenin Oyunyöneticisindeki Serverine 3 Kez Saldırı Yaptım. Kısacası Bu Dalale Bendende İntikam Almak İstiyor Ama Amacına Ulaşamayınca Ağlıyor Dalale Asla Bir Hacker Değil Panel Dilenen Ve Sunucuya Kendini Hacker Sanıp Saldırı Yapmak İstiyor. Size Önerim Dalaleye Limon Deyin Gıcık Olacak Çünkü O Adam Limonu Hiç Sevmiyor Kıll Oluyor Bi Deneyin. Şuanda Söylediklerim Biraz Saçma Olabilir Ama Bi Deneyin Kesinlikle İşe Yarıyacak.
İlginç ama bence hiç uğraşmaya gerek bile yok yani üst paneli ele geçirilmesi tamamen o ipinin sorumluluğunda yanlışmıyım.
EnesReiS` yazdı:Dalale Benim Serverime Hiç Saldırı Yapamaz Ama Ben Dalalenin Oyunyöneticisindeki Serverine 3 Kez Saldırı Yaptım. Kısacası Bu Dalale Bendende İntikam Almak İstiyor Ama Amacına Ulaşamayınca Ağlıyor Dalale Asla Bir Hacker Değil Panel Dilenen Ve Sunucuya Kendini Hacker Sanıp Saldırı Yapmak İstiyor. Size Önerim Dalaleye Limon Deyin Gıcık Olacak Çünkü O Adam Limonu Hiç Sevmiyor Kıll Oluyor Bi Deneyin. Şuanda Söylediklerim Biraz Saçma Olabilir Ama Bi Deneyin Kesinlikle İşe Yarıyacak.
İlginç ama bence hiç uğraşmaya gerek bile yok yani üst paneli ele geçirilmesi tamamen o ipinin sorumluluğunda yanlışmıyım.
ust panel sadece burakta var ama keylogger atmaya calısıyor galiba dalale alt panelden yapmış saldırıyı sanırsam klandan birisiyle.
ust panel sadece burakta var ama keylogger atmaya calısıyor galiba dalale alt panelden yapmış saldırıyı sanırsam klandan birisiyle.
Bakın Dalalenin Taktiği Bir Adamını Göndermek Ve O Adamı Casus Yapmaya Uğraştırıyor Ama Biz Respect Olarak Bunu Yemedik Tabi O Dalale Uğraşsa Bile Bi Bok Yapamaz Çocuk O YA
EnesReiS` yazdı:Bakın Dalalenin Taktiği Bir Adamını Göndermek Ve O Adamı Casus Yapmaya Uğraştırıyor Ama Biz Respect Olarak Bunu Yemedik Tabi O Dalale Uğraşsa Bile Bi Bok Yapamaz Çocuk O YA
Parayla yetki alıp sonrasında adminlikleri ve eklentileri sıfırladığı zamanları hatırlıyorum tek kelimeyle işsiz.
Birde bunun için konumu açıyorsunuz ?
Ne yapayım gidip yönetimdeki adamlarınıza tek tek , x kişisine yetki vermeyin, panel vermeyin diye tembihleyelim mi ?