Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz
Moderatör: Moderatörler
-
RafaelsGamingg
- Server Ip/DNS: 213.238.173.243
- Clan İsmi: RafaeL 's Clan
mkiranatli yazdı:RafaelsGamingg yazdı:Bende Sadece Bunların Olmasını İstiyorum YetkiSil Olmasın İstiyorum Halledebilcek Arkadaş Varmı Admin Level Yetkisinide a olsun
1- Slot ekle
-> Slot 3
2- Komutcu ekle
-> Komut 1
Slot 3 ve komut 1 yetkilerini ve server tagını yazarsan bendeki plugin o şekilde.. Editleyip verebilirim

TheRafael 's JAILBREAK - Slot 3 [ - bptmeion - ] Komutcu 1 [ - bptmeionl - ] Admin Level A 'da Olmasını İstiyorum Şimiden Teşekkürler

-
Konu Sahibi
mkiranatli
- Server Ip/DNS: 213.238.173.28
- Clan İsmi: Quanaril ' Jail
-
İletişim:
RafaelsGamingg yazdı:mkiranatli yazdı:RafaelsGamingg yazdı:Bende Sadece Bunların Olmasını İstiyorum YetkiSil Olmasın İstiyorum Halledebilcek Arkadaş Varmı Admin Level Yetkisinide a olsun
1- Slot ekle
-> Slot 3
2- Komutcu ekle
-> Komut 1
Slot 3 ve komut 1 yetkilerini ve server tagını yazarsan bendeki plugin o şekilde.. Editleyip verebilirim

Slot 3 [ - bptmeion - ] Komutcu 1 [ - bptmeionl - ] Admin Level A 'da Olmasını İstiyorum Şimiden Teşekkürler

Dediğiniz gibi ayarladım.. Fakat l yetkisini k-1 'e vermemenizi öneririm. L yetkisiyle saldırı bile yapılır.
Dosya ekte.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
-
RafaelsGamingg
- Server Ip/DNS: 213.238.173.243
- Clan İsmi: RafaeL 's Clan
mkiranatli yazdı:RafaelsGamingg yazdı:mkiranatli yazdı:

Slot 3 [ - bptmeion - ] Komutcu 1 [ - bptmeionl - ] Admin Level A 'da Olmasını İstiyorum Şimiden Teşekkürler

Dediğiniz gibi ayarladım.. Fakat l yetkisini k-1 'e vermemenizi öneririm. L yetkisiyle saldırı bile yapılır.
Dosya ekte.
Yasaklı Komutlar Listesine amx_rcon ve sv_password komutunu ekledim ? Nasıl Yapılabilirki Başka
-
emirakpinar
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
-
İletişim:
Rcon yetkisini kendiniz dışında kimseye vermeyin, veriyorsanız da sorumluluk size ait.