Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yetkiver pluginine edit.

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

RafaelsGamingg
Server Ip/DNS: 213.238.173.243
Clan İsmi: RafaeL 's Clan

Yetkiver pluginine edit.

Mesaj gönderen RafaelsGamingg »

mkiranatli yazdı:
RafaelsGamingg yazdı:Bende Sadece Bunların Olmasını İstiyorum YetkiSil Olmasın İstiyorum Halledebilcek Arkadaş Varmı Admin Level Yetkisinide a olsun
1- Slot ekle
-> Slot 3
2- Komutcu ekle
-> Komut 1
Slot 3 ve komut 1 yetkilerini ve server tagını yazarsan bendeki plugin o şekilde.. Editleyip verebilirim :)

TheRafael 's JAILBREAK - Slot 3 [ - bptmeion - ] Komutcu 1 [ - bptmeionl - ] Admin Level A 'da Olmasını İstiyorum Şimiden Teşekkürler ;) ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
mkiranatli
Server Ip/DNS: 213.238.173.28
Clan İsmi: Quanaril ' Jail
İletişim:

Yetkiver pluginine edit.

Mesaj gönderen mkiranatli »

RafaelsGamingg yazdı:
mkiranatli yazdı:
RafaelsGamingg yazdı:Bende Sadece Bunların Olmasını İstiyorum YetkiSil Olmasın İstiyorum Halledebilcek Arkadaş Varmı Admin Level Yetkisinide a olsun
1- Slot ekle
-> Slot 3
2- Komutcu ekle
-> Komut 1
Slot 3 ve komut 1 yetkilerini ve server tagını yazarsan bendeki plugin o şekilde.. Editleyip verebilirim :)

Slot 3 [ - bptmeion - ] Komutcu 1 [ - bptmeionl - ] Admin Level A 'da Olmasını İstiyorum Şimiden Teşekkürler ;) ;)
Dediğiniz gibi ayarladım.. Fakat l yetkisini k-1 'e vermemenizi öneririm. L yetkisiyle saldırı bile yapılır.
Dosya ekte.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

RafaelsGamingg
Server Ip/DNS: 213.238.173.243
Clan İsmi: RafaeL 's Clan

Yetkiver pluginine edit.

Mesaj gönderen RafaelsGamingg »

mkiranatli yazdı:
RafaelsGamingg yazdı:
mkiranatli yazdı: Slot 3 ve komut 1 yetkilerini ve server tagını yazarsan bendeki plugin o şekilde.. Editleyip verebilirim :)

Slot 3 [ - bptmeion - ] Komutcu 1 [ - bptmeionl - ] Admin Level A 'da Olmasını İstiyorum Şimiden Teşekkürler ;) ;)
Dediğiniz gibi ayarladım.. Fakat l yetkisini k-1 'e vermemenizi öneririm. L yetkisiyle saldırı bile yapılır.
Dosya ekte.
Yasaklı Komutlar Listesine amx_rcon ve sv_password komutunu ekledim ? Nasıl Yapılabilirki Başka

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

Yetkiver pluginine edit.

Mesaj gönderen emirakpinar »

Rcon yetkisini kendiniz dışında kimseye vermeyin, veriyorsanız da sorumluluk size ait.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala