fark burda zaten biz sıfırdan kodlattık sen direk .sma çaldın ss'i bile çalmışsın emektenmi bahsediyorsun o zaman tüm jbmenuler kaldırılsın gördüm aynısını arkadaşıma kodlattım daha basit ne olabılır o zaman herkes herkesten gorerek bırsey yapıyorYeKTaBEYy yazdı:@PurposeLess1907 Sen Benim Swmdekinin Aynısını Yapıp AUTHORA Purposeless Yazmasını Biliorsan Bende Bunu Paylaşırım Hiç Kusura Bakma . Gidip 3 5 Kişinin Lafına Bakıp Milletin Emeğini Çalma
JBMenu 2017 v1.2 [T Shop]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1877
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Ssi Felan Çalmadım Direk Girdim Swden ss i Aldım Koydum Seninde Kuyruk Acın Var JBMenu Atmadım Diye Kudurdun Ona Buna Yaptırdın Koddan Anlamıosun Etmiosun 0 Dan Kodlattık Felan Diosun Ona Buna Yalvardın Yap Diye Tabi Sıkıntı Yok Bu Konu Silinse Bile Gidip Panellere Kurulum Yaparm Nede Olsa Bunu Bana @serkan ebcin Attı Veren Sizsiniz Bu Arada Herkes Herkesten Görerek Birşey Yapıyor Doğruda Aynısınıda Yapmıyor Çete Menüsü Eklencek Yazmışım Eklenceki Bile Eklemişsin 

Linklerini gizle |
-
nie bu sinirYeKTaBEYy yazdı:Ssi Felan Çalmadım Direk Girdim Swden ss i Aldım Koydum Seninde Kuyruk Acın Var JBMenu Atmadım Diye Kudurdun Ona Buna Yaptırdın Koddan Anlamıosun Etmiosun 0 Dan Kodlattık Felan Diosun Ona Buna Yalvardın Yap Diye Tabi Sıkıntı Yok Bu Konu Silinse Bile Gidip Panellere Kurulum Yaparm Nede Olsa Bunu Bana @serkan ebcin Attı Veren Sizsiniz Bu Arada Herkes Herkesten Görerek Birşey Yapıyor Doğruda Aynısınıda Yapmıyor Çete Menüsü Eklencek Yazmışım Eklenceki Bile Eklemişsin

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 522
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xxx - נв
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Aynen öyle ilham almak ile taklit etmek farklı şeylerYeKTaBEYy yazdı:Ssi Felan Çalmadım Direk Girdim Swden ss i Aldım Koydum Seninde Kuyruk Acın Var JBMenu Atmadım Diye Kudurdun Ona Buna Yaptırdın Koddan Anlamıosun Etmiosun 0 Dan Kodlattık Felan Diosun Ona Buna Yalvardın Yap Diye Tabi Sıkıntı Yok Bu Konu Silinse Bile Gidip Panellere Kurulum Yaparm Nede Olsa Bunu Bana @serkan ebcin Attı Veren Sizsiniz Bu Arada Herkes Herkesten Görerek Birşey Yapıyor Doğruda Aynısınıda Yapmıyor Çete Menüsü Eklencek Yazmışım Eklenceki Bile Eklemişsin

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Senin Kodlarınmı Hayatında Pluginmi Yaptın Benim Kodlarım Var Dion Serkan
Şuan Burda Paylaştıgım Menü JellyBoN a Ait AUTHOR Felan Deişmedim Zaten Paylaşmamım Nedeni Sensin Bunuda Sen Attın Bana Benim Swmdekinde Benim Kodlar Var Diorsun Neymiş Senin Kodların At Bakim Zaten Bir JBMenude Olan Şeyler Heryerde Nerdeyse Aynı ?

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Güle Güle Kullan KardeşimXhobLe yazdı:Teşekkurler...

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 522
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xxx - נв
Şuanda ihtiyacım yoktu ama yedeğe attım dostum nolur nolmaz ileriye lazım oluyorYeKTaBEYy yazdı:Güle Güle Kullan KardeşimXhobLe yazdı:Teşekkurler...

Linklerini gizle |
-
kuyruk acın geçtikten sonra gelirsin
jbmenude kodlarda purponun kodları mevcut gırıp bakabılırsın ayrıca başka forumdakı eklentıyı dırek buraya geçirmissin kanıt nasıl atayım linkimi koyayım buraya neyse sen bak çalıntı eklentı paylaş ben sıfırdan kodlatıp
kuyruk acısı kımde var bellı 

Linklerini gizle |