Konuyu uzatmıya gerek yok onceki jbmenunuz bile cogu forumda mevcut hala buda en kısa surede zaten yayınlanacaktı...serkan ebcin yazdı:kuyruk acın geçtikten sonra gelirsinjbmenude kodlarda purponun kodları mevcut gırıp bakabılırsın ayrıca başka forumdakı eklentıyı dırek buraya geçirmissin kanıt nasıl atayım linkimi koyayım buraya neyse sen bak çalıntı eklentı paylaş ben sıfırdan kodlatıp
kuyruk acısı kımde var bellı
JBMenu 2017 v1.2 [T Shop]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 522
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xxx - נв
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1877
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Başka Forum Felan Deil Dosyamda 3 5 Tane JBMenu Vardı Hepsinin İçinden Begendigim Menüleri Aldım 1 Menüde Topladım Sanamı Battı Bu Biyerde Paylaşmadım Etmedim İstedigim Gibide Kullanırım ? Ben Kodladım Diyede Laf Etmedim Ama Neyse Ben Uzatmıorm Konu Silinse Bile Özelden Panele Kurarız Arkadaşlar . 

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 522
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xxx - נв
@YeKTaBEYy ve @serkan ebcin Konuyu uzatmanız aşırı saçma zaten copy olup paylaşıldıgını duyulunca ve eklentiyi asıl yapan kışı kaldırımasını isterse forum modları kaldıracaktır ama zaten en kısa sürede bi jbmenu diğer forumlardada paylaşılacaktı..
Kavganız boşa !
Kavganız boşa !
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yok Zaten Ben Bişe Demiorm Authoru Yazıor Eklentide JellyBoN Gelir Böyle Böyle Der Kaldıdırlar Eyvallahta Diğerlerine Noluor Onu Anlamadım.
Linklerini gizle |
-
SENIN YASAKLI KISI @Xander OLDUGUNU BILIYORUM UNUTMA BUNU BU 1.XhobLe yazdı:Konuyu uzatmıya gerek yok onceki jbmenunuz bile cogu forumda mevcut hala buda en kısa surede zaten yayınlanacaktı...serkan ebcin yazdı:kuyruk acın geçtikten sonra gelirsinjbmenude kodlarda purponun kodları mevcut gırıp bakabılırsın ayrıca başka forumdakı eklentıyı dırek buraya geçirmissin kanıt nasıl atayım linkimi koyayım buraya neyse sen bak çalıntı eklentı paylaş ben sıfırdan kodlatıp
kuyruk acısı kımde var bellı
benım kodlattırdıgım eklentılerı ıstedıgınız gıbı çalabılırsınız taklıtler aslını yüceltir buda 2.
eğer ben bu nickteki kişi değilim dersen atayım kanıt ? şikayet bölümüne
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Senin Kodlattırdıgın Eklentileri Çalan Felan Yok Benm Swmdekine Özenip Aynısını Yaptırarak Paylaşan Sensin Bilen Biliyor 1 Hafta Önce Yapıp Koydugum Menuyu Bugun Paylaşıosun Yazık 

Linklerini gizle |
@YeKTaBEYy in lüzumsuz boş davranışları ve amacının eklenti paylaşmak değil de ortamı germek ve bundan menfaat çıkartmaya çalışması sebebi ile hem 2 uyarı yemiştir hemde konusu silinenlere taşınmıştır. Hem burada gel leader ile kavga et hemde onların serverına girip görselleri çek paylaş.
@serkan ebcin 'in burasının üsluplu düzgün bir forum olduğunu unutup kafasına her estiğini yazması sebebi ile uyarı yemiştir.
Her iki üyeninde bundan böyle jbmenü paylaşmaları yasaklanmıştır.
@serkan ebcin 'in burasının üsluplu düzgün bir forum olduğunu unutup kafasına her estiğini yazması sebebi ile uyarı yemiştir.
Her iki üyeninde bundan böyle jbmenü paylaşmaları yasaklanmıştır.
Linklerini gizle |