Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

JBMenu 2017 v1.2 [T Shop]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

XhobLe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xxx - נв

Mesaj gönderen XhobLe »

serkan ebcin yazdı:kuyruk acın geçtikten sonra gelirsin :D jbmenude kodlarda purponun kodları mevcut gırıp bakabılırsın ayrıca başka forumdakı eklentıyı dırek buraya geçirmissin kanıt nasıl atayım linkimi koyayım buraya neyse sen bak çalıntı eklentı paylaş ben sıfırdan kodlatıp :D kuyruk acısı kımde var bellı :D
Konuyu uzatmıya gerek yok onceki jbmenunuz bile cogu forumda mevcut hala buda en kısa surede zaten yayınlanacaktı...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

Başka Forum Felan Deil Dosyamda 3 5 Tane JBMenu Vardı Hepsinin İçinden Begendigim Menüleri Aldım 1 Menüde Topladım Sanamı Battı Bu Biyerde Paylaşmadım Etmedim İstedigim Gibide Kullanırım ? Ben Kodladım Diyede Laf Etmedim Ama Neyse Ben Uzatmıorm Konu Silinse Bile Özelden Panele Kurarız Arkadaşlar . :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

XhobLe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xxx - נв

Mesaj gönderen XhobLe »

@YeKTaBEYy ve @serkan ebcin Konuyu uzatmanız aşırı saçma zaten copy olup paylaşıldıgını duyulunca ve eklentiyi asıl yapan kışı kaldırımasını isterse forum modları kaldıracaktır ama zaten en kısa sürede bi jbmenu diğer forumlardada paylaşılacaktı..
Kavganız boşa !

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
YeKTaBEYy
İletişim:

Yok Zaten Ben Bişe Demiorm Authoru Yazıor Eklentide JellyBoN Gelir Böyle Böyle Der Kaldıdırlar Eyvallahta Diğerlerine Noluor Onu Anlamadım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

XhobLe yazdı:
serkan ebcin yazdı:kuyruk acın geçtikten sonra gelirsin :D jbmenude kodlarda purponun kodları mevcut gırıp bakabılırsın ayrıca başka forumdakı eklentıyı dırek buraya geçirmissin kanıt nasıl atayım linkimi koyayım buraya neyse sen bak çalıntı eklentı paylaş ben sıfırdan kodlatıp :D kuyruk acısı kımde var bellı :D
Konuyu uzatmıya gerek yok onceki jbmenunuz bile cogu forumda mevcut hala buda en kısa surede zaten yayınlanacaktı...
SENIN YASAKLI KISI @Xander OLDUGUNU BILIYORUM UNUTMA BUNU BU 1.
benım kodlattırdıgım eklentılerı ıstedıgınız gıbı çalabılırsınız taklıtler aslını yüceltir buda 2.
eğer ben bu nickteki kişi değilim dersen atayım kanıt ? şikayet bölümüne

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
YeKTaBEYy
İletişim:

Senin Kodlattırdıgın Eklentileri Çalan Felan Yok Benm Swmdekine Özenip Aynısını Yaptırarak Paylaşan Sensin Bilen Biliyor 1 Hafta Önce Yapıp Koydugum Menuyu Bugun Paylaşıosun Yazık :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

@YeKTaBEYy in lüzumsuz boş davranışları ve amacının eklenti paylaşmak değil de ortamı germek ve bundan menfaat çıkartmaya çalışması sebebi ile hem 2 uyarı yemiştir hemde konusu silinenlere taşınmıştır. Hem burada gel leader ile kavga et hemde onların serverına girip görselleri çek paylaş.

@serkan ebcin 'in burasının üsluplu düzgün bir forum olduğunu unutup kafasına her estiğini yazması sebebi ile uyarı yemiştir.

Her iki üyeninde bundan böyle jbmenü paylaşmaları yasaklanmıştır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli