Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

JBMenu 2017 v1.2 [T Shop]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

YeKTaBEYy yazdı:@PurposeLess1907 Sen Benim Swmdekinin Aynısını Yapıp AUTHORA Purposeless Yazmasını Biliorsan Bende Bunu Paylaşırım Hiç Kusura Bakma . Gidip 3 5 Kişinin Lafına Bakıp Milletin Emeğini Çalma
fark burda zaten biz sıfırdan kodlattık sen direk .sma çaldın ss'i bile çalmışsın emektenmi bahsediyorsun o zaman tüm jbmenuler kaldırılsın gördüm aynısını arkadaşıma kodlattım daha basit ne olabılır o zaman herkes herkesten gorerek bırsey yapıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Teşekkürler, purposeless acaba kanıt varmı dostum?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

Ssi Felan Çalmadım Direk Girdim Swden ss i Aldım Koydum Seninde Kuyruk Acın Var JBMenu Atmadım Diye Kudurdun Ona Buna Yaptırdın Koddan Anlamıosun Etmiosun 0 Dan Kodlattık Felan Diosun Ona Buna Yalvardın Yap Diye Tabi Sıkıntı Yok Bu Konu Silinse Bile Gidip Panellere Kurulum Yaparm Nede Olsa Bunu Bana @serkan ebcin Attı Veren Sizsiniz Bu Arada Herkes Herkesten Görerek Birşey Yapıyor Doğruda Aynısınıda Yapmıyor Çete Menüsü Eklencek Yazmışım Eklenceki Bile Eklemişsin :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

YeKTaBEYy yazdı:Ssi Felan Çalmadım Direk Girdim Swden ss i Aldım Koydum Seninde Kuyruk Acın Var JBMenu Atmadım Diye Kudurdun Ona Buna Yaptırdın Koddan Anlamıosun Etmiosun 0 Dan Kodlattık Felan Diosun Ona Buna Yalvardın Yap Diye Tabi Sıkıntı Yok Bu Konu Silinse Bile Gidip Panellere Kurulum Yaparm Nede Olsa Bunu Bana @serkan ebcin Attı Veren Sizsiniz Bu Arada Herkes Herkesten Görerek Birşey Yapıyor Doğruda Aynısınıda Yapmıyor Çete Menüsü Eklencek Yazmışım Eklenceki Bile Eklemişsin :D
nie bu sinir :D sadece istedim atmadın inadına SIFIRDAN KODLATTIM nedenide yaptırmamın sebebide KENDI ARAMIZDAN OLAN SAMIMIYETTENDI şuanda bulunduğun serverı bıle benım sayemde alman ve şuan sinirden delirmen olay benim jbmenumde senın tek bır kodun bıle yok benımkınde sıfırdan kodlama ama SENIN PAYLASTIGINDA BENIM KODLARIM VAR ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

XhobLe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xxx - נв

Mesaj gönderen XhobLe »

Teşekkurler...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen emirakpinar »

YeKTaBEYy yazdı:Ssi Felan Çalmadım Direk Girdim Swden ss i Aldım Koydum Seninde Kuyruk Acın Var JBMenu Atmadım Diye Kudurdun Ona Buna Yaptırdın Koddan Anlamıosun Etmiosun 0 Dan Kodlattık Felan Diosun Ona Buna Yalvardın Yap Diye Tabi Sıkıntı Yok Bu Konu Silinse Bile Gidip Panellere Kurulum Yaparm Nede Olsa Bunu Bana @serkan ebcin Attı Veren Sizsiniz Bu Arada Herkes Herkesten Görerek Birşey Yapıyor Doğruda Aynısınıda Yapmıyor Çete Menüsü Eklencek Yazmışım Eklenceki Bile Eklemişsin :D
Aynen öyle ilham almak ile taklit etmek farklı şeyler :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
YeKTaBEYy
İletişim:

Senin Kodlarınmı Hayatında Pluginmi Yaptın Benim Kodlarım Var Dion Serkan :D Şuan Burda Paylaştıgım Menü JellyBoN a Ait AUTHOR Felan Deişmedim Zaten Paylaşmamım Nedeni Sensin Bunuda Sen Attın Bana Benim Swmdekinde Benim Kodlar Var Diorsun Neymiş Senin Kodların At Bakim Zaten Bir JBMenude Olan Şeyler Heryerde Nerdeyse Aynı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
YeKTaBEYy
İletişim:

XhobLe yazdı:Teşekkurler...
Güle Güle Kullan Kardeşim :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

XhobLe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xxx - נв

Mesaj gönderen XhobLe »

YeKTaBEYy yazdı:
XhobLe yazdı:Teşekkurler...
Güle Güle Kullan Kardeşim :)
Şuanda ihtiyacım yoktu ama yedeğe attım dostum nolur nolmaz ileriye lazım oluyor ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

kuyruk acın geçtikten sonra gelirsin :D jbmenude kodlarda purponun kodları mevcut gırıp bakabılırsın ayrıca başka forumdakı eklentıyı dırek buraya geçirmissin kanıt nasıl atayım linkimi koyayım buraya neyse sen bak çalıntı eklentı paylaş ben sıfırdan kodlatıp :D kuyruk acısı kımde var bellı :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli