İade
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 151
İade
Kardeşim anlamıyor musun ? Panelde bulunuyor para server felan almadık server var şayet istediğimiz para panelde duran para serverin parası değil .. @MertMatin*
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
İade
demirhan nolursa olsun alamazsın o parayı mecbur ya harcicaksın panelde yada öle durcak başka zman harcarsın
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
İade
@demirhaNNN ozaman kardeşim ben server açmak için panelde para biriktiriyim baktım kiralığa server çıkmıyor paramın iadesini almak istiyorum diyim sence kabul edermi etmez çünkü bu sunucuda İADE bulunmamaktadır.
Linklerini gizle |
-
İade
Sadece aklımıza takıldığı için sormak istedik. Kanuna göre bu özellik olması gerekiyor. İnternet alışverişlerinde böyle bir hak tanınmış. Eğer bu iş yapılıyorsa risklerinin de olması gayet normal değil mi ?MertMatin* yazdı:@eXmajesticGaming Ben 2 defa unuttum ıptal etmeyı ve facebookdan yazdıgımda ıptal ettıler.Tabi dediğinze katılıyorum fakat sole bı olayda var herkez ozaman 14 gun alır sonra ıptal eder parada odemez cok sacma deyılmı
Ayrıca kaliteye güveniliyorsa ve müşteri csdurağını seçiyorsa ürün iptal etme sorunu fazla olmaz. Kötü niyetli kişiler elbette olacaktır ve bunun önüne geçmek içinde TC kimlik numarası ile işlemler yapılabilir. Bu sayede kötü niyetliler tespit edilip caydırıcı olarak hakkında işlem yapılabilir.
Linklerini gizle |
-
İade
Kardeşim siz anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz bilmiyorum ? Verdiğiniz örnekler çok saçma bi örnekler neyin peşindesiniz anlamıyorum ben . Müşteri iade hakları gereğince 14 gün cayma hakkı bulunmaktadır açın interneti bakın . CSD gibi bir kuruluşunda bu haklara uyması bence gerekmektedir uymuyorsa tabi onun bileceği iş . Ancak burada panelimde para bulunuyor benim panele yatırdığım parayı geri almak istiyorum hiç bir ücret talep etmeden ki zaten iade edilse %100 o paradan kesilecektir yani panelde 100 tl varsa 100 tl geri gelmeyecektir .
Şayet yoksa bu CSD'ye bağlıdır varsada CSD'ye bağlıdır ancak yani olması bütün herkesi memnun eder . Çünkü panelde bulunan para CSD'ye geçmiyor sonuçta kendi hesabında duruyor bizim bir sunucu aldığımzıda bu CSDurağına geçiyor ... Yani verdiğiniz cevapların hiçbiri şuan bu hakları geri çeviricek durumda değil.
Şayet yoksa bu CSD'ye bağlıdır varsada CSD'ye bağlıdır ancak yani olması bütün herkesi memnun eder . Çünkü panelde bulunan para CSD'ye geçmiyor sonuçta kendi hesabında duruyor bizim bir sunucu aldığımzıda bu CSDurağına geçiyor ... Yani verdiğiniz cevapların hiçbiri şuan bu hakları geri çeviricek durumda değil.
Linklerini gizle |
-
İade
Panele para yatırıldığında direk CSDurağına aktarılıyordur. Bu yüzden para geri iadesi olmadığını düşünüyorum. Örneğin üniversitede çalışan bir arkadaşımız üniversite ve TEB Bankası arasındaki anlaşma gereği maaşlarını TEB Bankasından çekiyorlar. Üniversite yönetimi maaşlara TEB Bankasına yatırıyor. TEB Bankası o parayı gün içinde kullanıyor veya orada vadesiz hesabı bulunanlar parasını barındırıyor. Bu sayede TEB bankası elinde nakit para bulunuyor. Buna karşılık olarak da belli dönemlerde ikramiye veriyor. Benzer bir durum burada da söz konusu. Panele para yatırıyoruz ve CSDurağına o para geçiyor. CSDurağı kendisi kullanıyor ve bize de istediğimiz zaman hizmeti sunuyor. Ancak para iadesi gibi bir hak tanımıyor. Kanuna göre tanımak zorunda.demirhaNNN yazdı:Kardeşim siz anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz bilmiyorum ? Verdiğiniz örnekler çok saçma bi örnekler neyin peşindesiniz anlamıyorum ben . Müşteri iade hakları gereğince 14 gün cayma hakkı bulunmaktadır açın interneti bakın . CSD gibi bir kuruluşunda bu haklara uyması bence gerekmektedir uymuyorsa tabi onun bileceği iş . Ancak burada panelimde para bulunuyor benim panele yatırdığım parayı geri almak istiyorum hiç bir ücret talep etmeden ki zaten iade edilse %100 o paradan kesilecektir yani panelde 100 tl varsa 100 tl geri gelmeyecektir .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: Liberty `GAming
- İletişim:
İade
Soyle diyeyim.demirhaNNN yazdı:Kardeşim siz anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz bilmiyorum ? Verdiğiniz örnekler çok saçma bi örnekler neyin peşindesiniz anlamıyorum ben . Müşteri iade hakları gereğince 14 gün cayma hakkı bulunmaktadır açın interneti bakın . CSD gibi bir kuruluşunda bu haklara uyması bence gerekmektedir uymuyorsa tabi onun bileceği iş . Ancak burada panelimde para bulunuyor benim panele yatırdığım parayı geri almak istiyorum hiç bir ücret talep etmeden ki zaten iade edilse %100 o paradan kesilecektir yani panelde 100 tl varsa 100 tl geri gelmeyecektir .
Hesap bakiyesi senin hesap bakiyen. Bu para bir hizmet icin bakiyeye aktarilan bir para. Sunucu server hizmeti sağliyor. Yani hizmet satiyor. Senin buraya attigin para bu urunlerden birini almayi vaat ederek yukledigin bir para. Aslinda sen csd ye bir vaatte bulunuyorsun. Hesaptaki bakiye csd urunleri disinda harcanamiyor artik maalesef.
Linklerini gizle |
-
İade
Yapılacak birşey yok kilitlenirse sevinirim ..redarmygaming yazdı:Soyle diyeyim.demirhaNNN yazdı:Kardeşim siz anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz bilmiyorum ? Verdiğiniz örnekler çok saçma bi örnekler neyin peşindesiniz anlamıyorum ben . Müşteri iade hakları gereğince 14 gün cayma hakkı bulunmaktadır açın interneti bakın . CSD gibi bir kuruluşunda bu haklara uyması bence gerekmektedir uymuyorsa tabi onun bileceği iş . Ancak burada panelimde para bulunuyor benim panele yatırdığım parayı geri almak istiyorum hiç bir ücret talep etmeden ki zaten iade edilse %100 o paradan kesilecektir yani panelde 100 tl varsa 100 tl geri gelmeyecektir .
Hesap bakiyesi senin hesap bakiyen. Bu para bir hizmet icin bakiyeye aktarilan bir para. Sunucu server hizmeti sağliyor. Yani hizmet satiyor. Senin buraya attigin para bu urunlerden birini almayi vaat ederek yukledigin bir para. Aslinda sen csd ye bir vaatte bulunuyorsun. Hesaptaki bakiye csd urunleri disinda harcanamiyor artik maalesef.
Linklerini gizle |
İade
Unuttugum nokta var.redarmygaming yazdı:Soyle diyeyim.demirhaNNN yazdı:Kardeşim siz anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz bilmiyorum ? Verdiğiniz örnekler çok saçma bi örnekler neyin peşindesiniz anlamıyorum ben . Müşteri iade hakları gereğince 14 gün cayma hakkı bulunmaktadır açın interneti bakın . CSD gibi bir kuruluşunda bu haklara uyması bence gerekmektedir uymuyorsa tabi onun bileceği iş . Ancak burada panelimde para bulunuyor benim panele yatırdığım parayı geri almak istiyorum hiç bir ücret talep etmeden ki zaten iade edilse %100 o paradan kesilecektir yani panelde 100 tl varsa 100 tl geri gelmeyecektir .
Ek olarak sozlesme disina cikilacak bir davranis yada etken olmadi ise taraflar arasinda csd hizmeti satmak zorunda.
Linklerini gizle |