Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

İade

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

eXmajesticGaming

İade

Mesaj gönderen eXmajesticGaming »

Unuttugum nokta var.

Ek olarak sozlesme disina cikilacak bir davranis yada etken olmadi ise taraflar arasinda csd hizmeti satmak zorunda.
Benim bahsettiğim konu için ne diyorsunuz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

İade

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

O omer beye kalmis birsey. Sunucu kurallari belli. Csd tedas ta degil biliyoruz. Sadece belirli kitleye hitap eden bir sunucu. Gelir olacakki hizmet artsin. Gelir artarsa gider de artar tabiki diyecegim bu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

İade

Mesaj gönderen emirakpinar »

Birde şöyle bir durum söz konusu. Bildiğiniz üzere CSDurağında mobil ödeme ile panele bakiye yükleyebiliyoruz. İnternet üzerinde istediğiniz yeri arayın %60 ve üzeri komisyon koymayıp size paranızı (mobil) geri iade etmez. Atıyorum x diye bir şirket 100 TL bakiyeniz var ise bunu 40 TL olarak size geri verir. (İstediğiniz hesaba eft v.s) Şimdi gelelim konumuza. CSDurağına mobil ödemeyi mikro-odeme 3. bir taraf tarafından devam ettiriyor. Ki onlarda %15 lik bir kesinti uyguluyor. Kaldı ki CSDurağı paneldeki bakiyenizin Havale,EFT veya mobil ödeme mi olduğuna bakması gibi bir durum söz konusu. Hadi diyelim paneldeki bakiyenizi kısımlara ayırdı işte a kadarı mobil, b kadarı havale c kadarı eft. 3. bir taraf %15 komisyon koydu CSDurağıda belli bir komisyon koyacaktır mobil ödeme veya artık ödeme türünüz ne ise. Bu sunucuda 100 TL ve üzeri bir parayı ödeme yöntemleri ile gönderen vardır illa ki. Bu gönderen şahıslarda iade talep etmezler zira CSDurağı hizmetini beğenmiyor olsalardı böyle bir meblağ ödemezlerdi..

Yani buradan anlıyoruz ki iade diye bir durum söz konusu olsa bunu isteyen taraflar 100 TL'nin altında bir ücret ödeyen kişiler olacaktır. (Kişisel sebepler hariç, ki buda nadir olan bir durumdur.) Atıyorum panelde 50 TL'niz var iade talep ettiniz ve sözleşmeye göre uygun. Yazımın en başında söylediğim gibi istediğiniz 3. bir şirkete bakın. %60 komisyon koyarlar min. CSDurağıda bu komisyonu illa ki koyacaktır. Mikro-odeme ve CSDurağı komisyonunu hesaba katarsak Mobil ödeme ile alacağınız para 25,5. Havale atmış olabilirsiniz, her bankanın farklı bir kesintisi oluyor. Kartsız işlemler de İşbankası örneğin 6 TL kesiyor. Mesai saatleri dışında 10 veya 11 idi.(Tam hatırlamamakla birlikte) CSDurağı bunu nasıl yaptığınızı bilemez ve yine bir komisyon koyacaktır hakkı olarak. EFT'de 3 ila 5 arası bir kesinti yapıyor. Şimdi geniş düşünelim her 100 kişiden 20 si iade hakkını istese(ki bu sayı fazla da olabilir az da) tüm bu işlemleri teker teker her birisine yapmak/kontrol etmek gerekir ve iade alacağınız miktar buna değer mi? Değse dahi sözleşme gereği siz CSDuragi.com'a kayıt olurken bir hizmet alacağınızı söylüyorsunuz. Hizmeti beğenmezsiniz orası ayrı. Hizmeti beğenmedim paramı geri istiyorum derseniz de araştırın? CSDurağı sizin isteğiniz doğrultusunda size hizmet sağlıyor. Sorununuzu düzgün anlattığınız taktirde sorunlarınıza da çağre buluyor. Yani iade hakkını kullanmak isteyen arkadaşlar tamam 14 gün içerisinde hiç bir beyanda bulunmayabilirler imiş. CSDurağına karşı bir zorunluluğunuz yok, para yüklemezseniz hesabınız kapanmıyor. Serveriniz uzatmazsanız hesabınız yine kapanmıyor. Şartları yerine getirdiğiniz taktirde ne bakiyenize ne serverinize karışılmıyor...

Siz CSDurağından bir hizmet alacağınızı vaat ediyorsunuz ve CSDurağı bu vaadi yerine getiriyor. Kişisel bir sebep dışında iade isteyebileceğiniz bir neden göremiyorum. Bu benim kendi düşüncemdir, yorumları okudum ve cevaben bunları yazmak istedim. İyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli