Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

İade

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
demirhaNNN

İade

Mesaj gönderen demirhaNNN »

Selamun aleyküm ,

Acaba CSDurağında iade gerçekleştirilebiliyor mu ? Panelde bulunan para ..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

İade

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

Öyle Birşey Yok Para İadesi Olmuyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
demirhaNNN

İade

Hocam müşteri hizmetleri gereği yapılması lazım , nasıl olmuyor ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Etx ;

İade

Mesaj gönderen Etx ; »

Kendi iraden ile panele bakiye yüklüyorsun koşulları okumadın mı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

İade

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Csduragi para yukleme zorunlulugu koymadığı için panel bakiyesine aktarilan para geri iade edilmemektedir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
demirhaNNN

İade

Hocam hiç bir kuruluş kendisine zorla para yükleme zorunluluğu koymaz ki ? Yani müşteri iade hakları gerekçesinde 14 gün içerisinde iade edebilme izni var yazıyor , ben mi yanlış biliyorum veya CSD bu kuruluşlarının içerisine girmiyor mu ? @redarmygaming

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

İade

Mesaj gönderen MertMatin* »

Paranızı Yatırmadan once kosulları okuduysanız yada sorusturduysanız para ıadesı olmadıgını ornebılırdınız bırcok kısı aynı sıkıntıyı cekıyor.
Örnek : 1 kısı memun olmasa kapatsa gerı ıplerden dolmuyo ılgılenmıyo dıye bırsuru sv ıade yapar ozman nasıl yuruyecek ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
demirhaNNN

İade

Hocam o arkadaş serveri açmış ben serveri açmadım panelde duruyor paneldekini geri almak istiyorum anladın mı ? @MertMatin* , koşulları okumadım da böyle bir kuruluşun büyük bir yani tüm cs oynayanlara hitap ediyor nerdeyse yani böyle birşeye izin verilmesi gerekiyor şahsen yoksada yok yapıcak birşey yok .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

eXmajesticGaming

İade

Mesaj gönderen eXmajesticGaming »

Bu konuda bizimde müşteri olarak aklımıza takılan bir konu var. CSDurağı sunucu hizmetleri eğer hizmet sözleşmesinde yazdığı gibi şirket ise kamu tüzel kişiliğine sahiptir ve hizmet sözleşmesini yönetmelik olarak çıkarmak zorundadır. Eğer yönetmelik olarak çıkarmadı ise sitede yer alan hizmet sözleşmesi geçersizdir.

Şimdi konumuza gelecek olursak, sitede yer alan hizmet sözleşmesindeki madde:

4 . 3. Taraflar sözleşmenin sona ermesinden 7 iş günü öncesine kadar sözleşmenin süre sonunda sona ereceğini ihtar etmemişler ise sözleşme aynı şart ve hükümler ile önceki sözleşme süresi kadar uzar. ( Ücret husunda meydana gelen değişiklikler saklıdır.)

Buradan anlıyoruz ki panelde eğer bakiyemiz var ise ve sözleşmemizi yani sahip olduğumuz serverı ya da herhangi bir paketimizi uzatmak istemiyorsak bizim ihtar olarak bildirmemiz lazım. Ancak panelde böyle bir seçenek yok. Zorunlu olarak panelde bakiye var ise server uzatılmış oluyor.

Bu durumda CSDurağı kendi hizmet sözleşmesine bağlı kalmamış oluyor değil mi ? Eğer hizmet sözleşmesine bağlı kalmıyorsa bunu düzeltmek için panele hizmeti uzatmak istemiyorum gibi bir özellik eklenmesi gerekmez mi ?

Serverı uzatmak istemiyor ancak panelde bakiye bulundurarak daha üst sırada yer alan ip lerden server almak isteyen arkadaşlar olabilir. Bu yüzden bir açıklama yapılması gerekmektedir.

NOT : Ayrıca 27 Şubat 2015 tarihinde yürürlüğe giren Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nde İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde, malın teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkı bulunmaktadır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

İade

Mesaj gönderen MertMatin* »

@eXmajesticGaming Ben 2 defa unuttum ıptal etmeyı ve facebookdan yazdıgımda ıptal ettıler.Tabi dediğinze katılıyorum fakat sole bı olayda var herkez ozaman 14 gun alır sonra ıptal eder parada odemez cok sacma deyılmı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli