Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
adamlar tsden modeme vuruyorlar sattın dıye kaosgamıng ezdırmez kımseyı kardesım burada atlanta olsun bız olsun leader olsun bozkurt olsun coldfıre karanlık ve bır cogunun hakkına gırıyorlar.
adamlar tsden modeme vuruyorlar sattın dıye kaosgamıng ezdırmez kımseyı kardesım burada atlanta olsun bız olsun leader olsun bozkurt olsun coldfıre karanlık ve bır cogunun hakkına gırıyorlar.
Ne güldürdün be kardeşim zamanında siz hiç atmadınız eskiden relaxbaby adına fake forumda oguzun hesabıyla konu açtınız ? bakılmadı
Resul kardeşim bize bot diyorsunda kendini ne durumda buluyorsun bunu merak ediyorum ?
ÜSLÜP ÜSLÜP. Forum burası dingonun ahırı değil? Saygı çerçevesi içinde görüşün. Kaos'unda neler yaptığını biliyoruz. İmparatorun arkasındayım iyi bir klan bot diyorsunuz güldürüyorsunuz ya. Hiçbir klan %100 Mükemmel değildir. Her klanın bir kusuru bir sorunu olmuştur arkadaşlar. Kendinizi biraz düzeltin kavga yerine dostça geçinin?
@Xander Resul kardeşim bize bot diyorsunda kendini ne durumda buluyorsun bunu merak ediyorum ? derken tam anlayamadım ezikmi diyorsun çöktünüz mü diyorsun rankta gerilediniz mi diyorsun bu sözü nereye bağlıyorsun ?
sizofrenresul yazdı:@Xander Resul kardeşim bize bot diyorsunda kendini ne durumda buluyorsun bunu merak ediyorum ? derken tam anlayamadım ezikmi diyorsun çöktünüz mü diyorsun rankta gerilediniz mi diyorsun bu sözü nereye bağlıyorsun ?
Yorumumda öyle dediğimi hatırlamıyorum zaten gerekli konuşma yapıldı konuyu uzatmaya gerek yok iyi forumlar...
Saygılı olup birbirimze destek çıkmak yerine yaptığınız şeye bak lütfen arkadaşlar , bot atmış olabilir siz sıkıntı yapmayın , herkes eleştiriye açık olmasi lazim açık değilseniz şahsen CS serveri açmaniza gerek yok hepiniz olgun adamlarsiniz birbirinizi kirmaya gerek yok hakkımıza giriyorsa ALLAH görüyor ve gün gelir düşerler, son karar Ömer Beyin tartisma ortami yaratmaya gerek yok diye düşünüyorum.